Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579842 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #6060 : Duminică, 30 Septembrie 2012, 23:40 »
da, abreviat si impodobit cu diacritice ai evoca bivalent.  :) mai bine pisoi, totusi.  ;D
bit...oita!  ;D
Bre, n-ati inteles: lupu`paru-si schimba... :knuppel2: Tot io sunt! Da`cu anvelope noi.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #6061 : Luni, 01 Octombrie 2012, 07:35 »
da, eu te-am abreviat prima, recunosc.  ;D
iti sade bine ca particula de rezolutie.  :)

pfoai... te-am confundat cu un pixel.  ;D iti sade "a little bit cool" ca particula de informatie.  :)

Bre, n-ati inteles: lupu`paru-si schimba... :knuppel2: Tot io sunt! Da`cu anvelope noi.

te sustragi fara scrupule de la proba oitei. :P

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #6062 : Luni, 01 Octombrie 2012, 09:44 »
insa, da, relatiile interpersonale sunt foarte complicate... iar aceea de cuplu: barbat-femeie...este deja o cazna pentru care unii nu mai au suficiente resurse sufletesti.  :)

daca mai multi "unii" dintre unii ar constientiza importanta oricarei clipe - nici aceea care a trecut, nici aceea care va veni -  "cazna" ar deveni resursa ...
nihil sine deo

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #6063 : Luni, 01 Octombrie 2012, 11:25 »
pfoai... te-am confundat cu un pixel.  ;D iti sade "a little bit cool" ca particula de informatie.  :)

te sustragi fara scrupule de la proba oitei. :P
Pai ce oitza mai tre`sa-ti desenez io? Zau asa...
Boooon si acu sa va fac update la treaba cu viile: cityboys si citygirls, alea s-au cules de mult. Cel putin, prin partile astea, pe un radius de 200 km in jurul metropolei. Asa ca puneti problema gresit. Porumbul poa`` sa-l ia dracu`de mult, da`vinu`...haidi bre!
In alta ordine de idei, vorbeati de mitocania rurala. Io am observat un fenomen. Pe care il numesc proasta influenta urbana. Si exact asa e. Cu cat te aproprii de orase, cu atat creste. Si peizanii mei, in loc sa caute staiful, manierele si eticheta de city, uita cei 7 ani, uita originea si adopta stilul cocalar si fitzele de pisi.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #6064 : Luni, 01 Octombrie 2012, 11:39 »
io zic sa te mai interesezi. poate proba oitzei nu-i doar din penel...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6065 : Luni, 01 Octombrie 2012, 11:54 »
Pai ce oitza mai tre`sa-ti desenez io? Zau asa...
Boooon si acu sa va fac update la treaba cu viile: cityboys si citygirls, alea s-au cules de mult. Cel putin, prin partile astea, pe un radius de 200 km in jurul metropolei. Asa ca puneti problema gresit. Porumbul poa`` sa-l ia dracu`de mult, da`vinu`...haidi bre!
In alta ordine de idei, vorbeati de mitocania rurala. Io am observat un fenomen. Pe care il numesc proasta influenta urbana. Si exact asa e. Cu cat te aproprii de orase, cu atat creste. Si peizanii mei, in loc sa caute staiful, manierele si eticheta de city, uita cei 7 ani, uita originea si adopta stilul cocalar si fitzele de pisi.

Nu vorbeam de mitocania rurala,  ci de mitocanie-punct. Infloreste maxim in urbea centrala si apoi se raspandeste, ca virusu', in periurban.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6066 : Luni, 01 Octombrie 2012, 17:26 »
In alta ordine de idei, vorbeati de mitocania rurala. Io am observat un fenomen. Pe care il numesc proasta influenta urbana.

Subscriu! Mitocania rurala a inventat-o Ceausescu, cu urbanizarea satelor si stramutarea taranilor la oras si "parvenirea" lor in muncitori. Verificati in satele din Apuseni sau Muntii Fagarasului, unde nu a ajuns colectivizarea... notiunea de mitocanie nu se cunoaste.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #6067 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:22 »
azi ma simt naspa. sora 13 n-a dat niciun semn de viata...... :help:. Micaaaaa!!!! Miculinaaaaa! Miiiiiica! unde umblii ?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #6068 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:25 »
Eu va pup cu drag, indiferent pe unde umblati... am chefuit destul, la somn cu mine.  :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #6069 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:26 »
Subscriu! Mitocania rurala a inventat-o Ceausescu, cu urbanizarea satelor si stramutarea taranilor la oras si "parvenirea" lor in muncitori. Verificati in satele din Apuseni sau Muntii Fagarasului, unde nu a ajuns colectivizarea... notiunea de mitocanie nu se cunoaste.

nu neaparat.  persoanele despre care vorbeam eu sunt persoane care erau copii mici inca pe vremea lui ceasca.  sunt generatiile de dupa.  sunt tineri, in jur de 30 de ani, care muncesc pe unde apuca, ba in agricultura ba la un patron care-i munceste de luni pana luni; nu stiu decat de munca fizica dura, de lipsuri, saracie. pentru unii dintre ei, a merge la cules de ceva (vie, porumb, etc) este un fel de iesire, excursie, unde vor primi si papa bun si bauturica desigur.  si cand bautura se urca la cap, incep sa dispara retinerile, limbile se dezleaga, si mai se intrece si masura.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6070 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:31 »
azi ma simt naspa. sora 13 n-a dat niciun semn de viata...... :help:. Micaaaaa!!!! Miculinaaaaa! Miiiiiica! unde umblii ?
:kissing: pe coclauri, unde sa umblu?  ;D am un semestru ingrozitor de plin. Pana-n Craciun nu apuc sa respir decat cu portia minima.  :)
soricica-floricica 17, sunt mandra de tine. vad ca i-ai vrajit si pe cei de la Sibiel cu dansu' si cantecu'. bravo.  :)
A fost fain karaoke-ul, inteleg. Am descoperit si-n pasajul Vilacrosse unul. Poate ne incumetam intr-o vineri seara.  ce ziceti? ::)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #6071 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:34 »
zi-ne locu si ora. semnez prezenta d'acu.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6072 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:38 »
Intr-un uichend cand ne gasim mai multi cu chef de cantat si dantzuit, ca e mai fun cand e un grup mai mare lipsit de simtul penibilului.  ;D si vinerea asta, sau sambata. De prefererat nu duminica, fiindca se termina tarziu si eu fara 8 ore de somn, dupa, nu sunt oama.  :)

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #6073 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:42 »
vineri. vorbim. yes!  :yeah:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #6074 : Luni, 01 Octombrie 2012, 22:45 »
ar fi simpatic. cine mai vine? tre' sa postam ideea pe topicul bucuresti. si-ar trebui sa ma duc sa vad programul si conditiilii. poate trebuie facuta rezervare.