Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1595181 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5790 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:16 »
Fii atenta, C. Calendaru` zice ca e cam 15 a lu` sptembre.  :strambatura:

Da, stiu, teoretic... practic, nu conteaza ce varsta (sau ce anotimp) ai, conteaza Cum te simti acum.  *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta.  :P

BZN-Besame mucho

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5791 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:19 »
pentru mica si iana (apropo, iana, multa bafta fiicei tale!): un unicorn! (alb, dar parca unicornii sunt numai albi... sau nu?!)

vine si cu calaret la pachet dar de dragul contrastului, puteti sa faceti abstractie de el.

multu' pentru unicorn (da, cred ca in general e doar alb; insa genetica a avoluat si, cu putina cerneala in ADN, creca putem obtine si unicorni albastri, daca dorim neaparat ;D), dar pentru moment nu prea vroiam si un calaret. m-am inscris la o luuunga pauza de echitatie.  ;D
daca insa e musai la pachet bicolor, atunci mai bine unicornu' sa fie negru si calaretul alb. ;D
desi, cum zice si Caro, Obama e un personaj destul de carismatic, intrucat e zambicios si are (sau joaca foarte bine) o anumita naturalete.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5792 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:22 »
cred ca ma incearca o stare de toamna.... sentimentele de frunza cazatoare se lumineaza cu MagneB6, oare?

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5793 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:24 »
  *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta.  :P
Intrucat as provoca daune colaterale cu vipera ce-mi sta pe limba (dat fiind faptul ca sunt si alti dascali aici) raman filozof si tac. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5794 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:27 »
Da, stiu, teoretic... practic, nu conteaza ce varsta (sau ce anotimp) ai, conteaza Cum te simti acum.  *|* Io pana duminica seara inclusiv, sunt inca in vacanta.  :P

daca te simti asa, e de bine.  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5795 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:30 »
cred ca ma incearca o stare de toamna.... sentimentele de frunza cazatoare se lumineaza cu MagneB6, oare?

Toamna poate fi frumoasa. Incearca cu oglinda.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5796 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:32 »
Toamna poate fi frumoasa. Incearca cu oglinda.  :)
vrei sa dau foc la frunza?  :o ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5797 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:35 »
Daca asta o face sa arda frumos, da! Pericol de incendiu nu e, ca oricum ploua afara de stinge. :kissing:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5798 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:38 »
la cat e de uscata, se face scrum, fara sa apuce a face vreo flacara semnificativa.  ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5799 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:39 »
Fratili, mai is doar cinci luni pana in martie  :kissing:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5800 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:43 »
Brava, bitek, exact asa e!

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5801 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 21:28 »
lasa, sora 13, ca trece...si urmeaza dovleacu' copt, si placinta cu mere si scortisoara, si baia cu arome de levantica, si vinul fiert cu portocale...si lumanarile parfumate...si serile lungi...si cartile bune. si cine stie...poate si-un iubit pasional... :smitten:

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5802 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 21:40 »
la cat e de uscata, se face scrum, fara sa apuce a face vreo flacara semnificativa.  ;D
auzi, ia da-le foc in piata publica!!! ca din cauza padurii nu vedem copacii....si invers! si daca ajuta, da un semn si vin la tine cu un camion de magneb6!!!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #5803 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 22:18 »
Fratili, mai is doar cinci luni pana in martie  :kissing:
rezervele de clorofila sunt minime. stiu eu de mai infrunzeste ceva?

lasa, sora 13, ca trece...si urmeaza dovleacu' copt, si placinta cu mere si scortisoara, si baia cu arome de levantica, si vinul fiert cu portocale...si lumanarile parfumate...si serile lungi...si cartile bune. si cine stie...poate si-un iubit pasional... :smitten:
:)
auzi, ia da-le foc in piata publica!!! ca din cauza padurii nu vedem copacii....si invers! si daca ajuta, da un semn si vin la tine cu un camion de magneb6!!!
de cand cu compostu', materia organica se reutilizeaza.  :) frunza uscata devine ingrasamant pentru tomate.  ;D

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5804 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 22:48 »
sora 13, scurt si la obiect, zi-le si tu pe intelesu' meu, de injiner nedeprins cu finetzurili....  :(...da' ca sa fac o presupunere, am asa o senzatie ca se lasa cu ceva concedieri afective...unde nu da D-nezeu!!!