Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1595790 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5775 : Miercuri, 12 Septembrie 2012, 22:37 »
m-am ciupit si ma simt din nou!  :yeah:
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #5776 : Joi, 13 Septembrie 2012, 20:20 »
aproape "eu" in forma mea maxima. nush cui tre` sa multumesc pentru asta, dar e bine.
azi am avut o zi plina, dar am resuit sa fac mai multe decat am facut in ultimele 10 zile la un loc, asa ca ma declar multumita.
intre job si repriza de cumparaturi pentru scolarul meu mic  :smitten: am facut o oprire intr-un parc si m-am lasat in voia simturilor, m-am bucurat de pasarea colibri , se auzea de la o terasa aflata in apropiere, am savurat o cafea, am privit trecatorii incercand sa le identific starea de moment, am cunoscut o nepotica si-un bunic..... n-am stat mai mult de 15-20 de minute, dar am plecat de acolo intr-o stare excelenta pe care constat ca am pastrat-o. :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5777 : Joi, 13 Septembrie 2012, 22:26 »
m-am ciupit si ma simt din nou!  :yeah:
Sper ca nu te-ai ciupit prea tare, asa ca sa te doara, Steliana! ;)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5778 : Vineri, 14 Septembrie 2012, 11:39 »
Sper ca nu te-ai ciupit prea tare, asa ca sa te doara, Steliana! ;)

cat sa-mi negociez pacea interioara  ;)
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #5779 : Vineri, 14 Septembrie 2012, 11:50 »
vreau si eu un unicorn alb.  :)

pentru mica si iana (apropo, iana, multa bafta fiicei tale!): un unicorn! (alb, dar parca unicornii sunt numai albi... sau nu?!)

vine si cu calaret la pachet dar de dragul contrastului, puteti sa faceti abstractie de el.
"Stay hungry, stay foolish"

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5780 : Vineri, 14 Septembrie 2012, 12:13 »
La mine nu se incarca poza, dar e posibil sa am eu probleme cu netul. Ma interesa calaretul...  :D

Acum ma simt bine. Am vorbit de dimineata la telefon muuuult cu cineva care mi-e drag si sunt bucuroasa tare!  :) Citeam pe undeva un top 50 al celor mai mari bucurii mici ale vietii... Primele 10 erau asa:
1. Un somn bun
2. Gasirea unei bancnote uitate in buzunar
3. Cuibaritul in pat langa persoana iubita
4. Rasul cu lacrimi
5. Lenevitul in pat
6. Dormitul in asternuturi proaspat spalate
7. Gasitul unui chilipir
8. A face pe cineva sa zambeasca
9. Reintalnirea cu un vechi prieten
10. Rasetele provocate de amintiri

Dar era facut de englezi (de fapt, daca ma uit la punctul 2, cred ca de scotieni  ;D ), al meu ar arata un pic altfel...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #5781 : Vineri, 14 Septembrie 2012, 14:19 »
La mine nu se incarca poza, dar e posibil sa am eu probleme cu netul. Ma interesa calaretul...  :D
e presedintele Obama :giggle:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #5782 : Vineri, 14 Septembrie 2012, 15:49 »
 ;D  Ooops, acum sunt la alt calc. si am vazut si eu!  :2funny: Cand a zis Matei "de dragul contrastului" io ma gandeam c-o fi vreun... zmeu imbracat in negru...  :giggle:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5783 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 17:45 »
pentru mica si iana

Si pentru mine nu?!  ;D
Punct de vedere femei: Obama e tare carismatic. Si nu pentru ca e mulatru...

Bafta, Iana!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5784 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 18:01 »
Acum resimt o tristete maxima, gandindu-ma ca n-am sa mai dau pe la serviciu pret de aproape trei saptamani ( ;D). Si ca sa fiu si mai on-topic, primul lucru pe care o sa-l fac in concediu e sa-ncerc sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz).
S-ar putea sa-mi iasa. Am uitat s-adaug: fara nici un fel de "stimulente" sau "inductive" onirice.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5785 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 18:16 »
...sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz).
S-ar putea sa-mi iasa. Am uitat s-adaug: fara nici un fel de "stimulente" sau "inductive" onirice.

Felicitari!  ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #5786 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 19:37 »
Acum resimt o tristete maxima, gandindu-ma ca n-am sa mai dau pe la serviciu pret de aproape trei saptamani ( ;D). Si ca sa fiu si mai on-topic, primul lucru pe care o sa-l fac in concediu e sa-ncerc sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz).
Superba competitie cu tine insuti! :) *|*

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5787 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 19:40 »
Hai lasati invidia la o parte... ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5788 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:02 »
Bre, fratili prin alianta, eu n-as fi capabila sa te invidiez, ca mi se intampla si mie cateodata. Invidia poate fi bazata doar pe motivatia cand nu se intampla. Adica, ok, daca am un motiv plauzibil, eu vara nu dorm. Da' daca nu, atunci e nashpa.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #5789 : Sâmbătă, 15 Septembrie 2012, 20:09 »
Bre, fratili prin alianta, eu n-as fi capabila sa te invidiez, ca mi se intampla si mie cateodata. Invidia poate fi bazata doar pe motivatia cand nu se intampla. Adica, ok, daca am un motiv plauzibil, eu vara nu dorm. Da' daca nu, atunci e nashpa.
Fii atenta, C. Calendaru` zice ca e cam 15 a lu` sptembre.  :strambatura:

In alta ordine de idei, glumeam cu invidia. Ca mai toata lumea de aici, nici eu nu vad de ce as face exceptie si sufar de insomnie. Cronica chiar. Care la mine e alimentata si de modul de viata (adica aproximativ 30 de ore treaz odata la 4 zile). Singurul avantaj: mai mult timp pentru citit. Altu` nu prea vad.