0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
m-am ciupit si ma simt din nou!
Sper ca nu te-ai ciupit prea tare, asa ca sa te doara, Steliana!
vreau si eu un unicorn alb.
La mine nu se incarca poza, dar e posibil sa am eu probleme cu netul. Ma interesa calaretul...
pentru mica si iana
...sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz). S-ar putea sa-mi iasa. Am uitat s-adaug: fara nici un fel de "stimulente" sau "inductive" onirice.
Acum resimt o tristete maxima, gandindu-ma ca n-am sa mai dau pe la serviciu pret de aproape trei saptamani ( ). Si ca sa fiu si mai on-topic, primul lucru pe care o sa-l fac in concediu e sa-ncerc sa-mi dobor recordul la somn: actualul e de 40 si un pic de ore (am adormit vineri si m-am trezit duminica. Asta dupa 3 zile si ceva de stat treaz). S-ar putea sa-mi iasa. Am uitat s-adaug: fara nici un fel de "stimulente" sau "inductive" onirice.
Bre, fratili prin alianta, eu n-as fi capabila sa te invidiez, ca mi se intampla si mie cateodata. Invidia poate fi bazata doar pe motivatia cand nu se intampla. Adica, ok, daca am un motiv plauzibil, eu vara nu dorm. Da' daca nu, atunci e nashpa.