0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Dupa ce-am servit masa de seara (popcorn facut la ceaun de subsemnatul si 2 buc. sonde de bere reeeece!) acum ascut Lady Antebellum si ma intrebam de ce ma simt minunat. Apoi mi-am dat seama: e cineva drag pe langa mine (ati vazut-o in poze e-n vacanta si au lasat-o ai ei sa doarma la mine in seara asta )
"In jurul inimii, am strans gheata. Cum o s-o mai topesc?" - Could Mountains.
ma simt aspiranta la un ceai de sunatoare cu tei. altfel ma cert cu fi-miu care in loc sa-si aminteasca importanta anului de rascruce in care se afla, pierde timpul pe calculator cu o nesfarsita inconstienta.
nu stiu...intr-un fel......
Help? ceva corabii esuate? chemam salvamarii?
m-am intors la "baza" ....cred ca d-asta sunt
pai ce, nu ti-e bine cu flota?
acum nu mi-e bine cu nika...dar sper sa-mi treaca, caci maine am program de relax...manichira, pedichiura, masaj si ...zumbaaaa
Breeee, zambeste! Io nu zic cum zice cineva de pe-aici, ca exista riscul sa te procopsesti cu un admirator, adorator...ma rog, o belea pe cap; io-ti zic "zambeste ca maine va fi mai rau"
fata draga, nu fi trista
Si, pentru toti cei care azi s-au simtit deznadajduiti (de parca ar fi plutit "ceva in aer", ca prea am auzit si vazut multi tristi), ca si pentru cei care altadata nu pot privi "inainte"....amintiti-va ca..."Tomorrow is another day".