Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1596408 ori)

0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #5520 : Duminică, 12 August 2012, 10:17 »
pai e al meu ... sa-mi amplific durerea?

nu esti singurul singur ... la mine nici telefonul nu mai suna

scuze, steliana, credeam ca era o gluma. dar daca gandul acela chiar doare, lasa-l sa te doara, infrunta durerea si vei iesi mai puternica din ea dupa. fara prea multe sechele. bafta! :)
"Stay hungry, stay foolish"

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5521 : Duminică, 12 August 2012, 10:27 »
Azi a fost a cincea oara cand am visat bagaje... De fiecare data visez ca plec, si, desi in vis nu plec niciodata din acelasi loc (azi plecam dintr-o locuinta sub pamant, pe malul unei ape), niciodata nu termin de facut bagajele fiindca am prea multe lucruri (lucruri pe care in realitate nu le am). De fiecare data nu ma pot decide in timp util ce sa iau cu minesi ce nu... si tot pun lucrurile in genti si le scot si iar le pun si mai vad cate ceva ce n-am pus si le scot iar ca sa le aleg si iar le pun... pana cand incep sa ma enervez, masina pleaca si... atunci ma trezesc. Foarte agasant sentiment... :-[
daca-ti spun ca asta visez si eu, ma crezi? nu te trezesti cu sentimentul innebunitor ca ai pierdut si-ai ratat ceva important pentru ca nu te-ai decis la timp ce sa iei si ce sa lasi?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #5522 : Duminică, 12 August 2012, 11:10 »
scuze, steliana, credeam ca era o gluma. dar daca gandul acela chiar doare, lasa-l sa te doara, infrunta durerea si vei iesi mai puternica din ea dupa. fara prea multe sechele. bafta! :)

multumesc, pentru sustinere! eh... gandul facea parte din sechele; adie, vindecarea!
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5523 : Duminică, 12 August 2012, 11:13 »
daca-ti spun ca asta visez si eu, ma crezi? nu te trezesti cu sentimentul innebunitor ca ai pierdut si-ai ratat ceva important pentru ca nu te-ai decis la timp ce sa iei si ce sa lasi?

mai fetelor, asta sigur e un mesaj!
nihil sine deo

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5524 : Duminică, 12 August 2012, 11:24 »
mai fetelor, asta sigur e un mesaj!
eu sunt precisa ca-i un mesaj, da' inca nu i-am dat de cap. cred ca ori n-am facut ceva la timp si-a trecut trenu', ori ma pierd in detalii si nu vad padurea de copaci..ori ..in fine. la mine cand si cand apuc sa termin bagajele, plec dar ma intorc din drum sa verific aragazu. mereu aragau'. fir-ar al d...de aragaz, o sa-l arunc in strada!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #5525 : Duminică, 12 August 2012, 11:26 »
 ;D

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5526 : Duminică, 12 August 2012, 11:28 »
Pai nu-i mai bine de mine ca dorm blank? Plus ca, odata ce am adormit, poa`sa decoleze MiG-ul 29 de langa mine...

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5527 : Duminică, 12 August 2012, 11:29 »
Pai nu-i mai bine de mine ca dorm blank? Plus ca, odata ce am adormit, poa`sa decoleze MiG-ul 29 de langa mine...
prea-fericitule!!!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #5528 : Duminică, 12 August 2012, 11:36 »
Dap. Dar si pana adorm...numai io stiu.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #5529 : Duminică, 12 August 2012, 13:06 »
Statistic vorbind, femeile viseaza de vreo 10 x mai mult decat barbatii... si in culori.  ::)
Lili, eu cam stiu a ce suna mesajul asta: ia-o de la zero... fara balast. Si sunt de acord cu asta, ca trebuie sa las balastul, da' inca nu prea stiu ce sa pun in loc. Data viitoare, las tot bagaju' si ma urc in masina aia, sa vad si eu odata, for God sake, incotro?!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #5530 : Duminică, 12 August 2012, 13:18 »
Dap. Dar si pana adorm...numai io stiu.

logic! din cauza turatiei motoarelor; odata decolate ...
nihil sine deo

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #5531 : Duminică, 12 August 2012, 13:48 »
Statistic vorbind, femeile viseaza de vreo 10 x mai mult decat barbatii... si in culori.  ::)
Lili, eu cam stiu a ce suna mesajul asta: ia-o de la zero... fara balast. Si sunt de acord cu asta, ca trebuie sa las balastul, da' inca nu prea stiu ce sa pun in loc. Data viitoare, las tot bagaju' si ma urc in masina aia, sa vad si eu odata, for God sake, incotro?!

a fost o perioada cand mi s-a recomandat melatonina pentru ca nu puteam sa adorm; a fost perioada cand visam foarte mult, in culori, si erau niste vise foarte ciudate,foarte obositoare asa ca am renuntat destul de repede.

Offline Doina

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #5532 : Duminică, 12 August 2012, 13:57 »
A propos de vise repetitive. Visez, daca reusesc sa adorm (la mine n-a functionat excelent nici cu melatonina) ca uit acasa pasaportul si baniiiii (!!!) sub orice forma. Ma aflu acolo, dar...lefter Popescu !  :D Cum acces la abonament de servicii de concierge n-am si nici nu cred ca apuc sa-mi fac in aceasta viata  :2funny:, ma trezesc speriata, dezamagita, fleasca, in patul din care n-am plecat... :applause: Bine ca nu fac niciodata bagaje sofisticate...Dar niciodata, indiferent de destinatie !  :yeah:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #5533 : Duminică, 12 August 2012, 14:00 »

apropo de asta, citeam aseara o carte a lui paul arden,fost director de creatie la saatchi & saatchi, "gandeste fix pe dos", unde am dat peste mai multe chestii interesante. asa ca tu, in aceasta situatie ar trebui sa gandesti pe dos si sa sari! tu vorbeai pe-aici despre zona de confort, am vazut o poza de curand care avea un cerc mic pe care scria zona de confort, iar de jur imprejur, spatiul era intitulat "magic".  deci? se pare ca lucrurile interesante se intampla nu in zona de confort.

Lili Zamfirescu

• Vizitator
« Răspuns #5534 : Duminică, 12 August 2012, 14:04 »
Caroline, poate asta-i chestia: nu trebuie sa pui nimic. Nimic n-a fost gata pus de la inceput. Ai gasit ceva d'a gata vreodata (eu sincer nu)? Ai construit, ai daramat, ai lipit..samd. Viata de om. Daca te urci in masina, ma bag si eu. Numai ca te rog, daca vezi ca vreau sa ma intorc sa verific aragazu', da-mi un pumn in cap, ok?