Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579645 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4965 : Joi, 07 Iunie 2012, 12:10 »
Ea-i doftoriceste p-aia p-acolo. E alba-alba, mica, blonda si slaba, iar in poza asta statea in fata astuia - ii venea cam pana la subrat - si se uita la el asa de jos in sus, mirata… (Am intrebat-o daca nu i-a fost frica, pen’ca vad ca nush ce-i explica ala de dimensiuni…)

Pozele sunt din ianuarie… cand noi ne luptam cu zapezile p-aici… d’aia zic ca vreau in tarile calde!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4966 : Joi, 07 Iunie 2012, 14:29 »
....daca zici ca i mica ,mica sa nu i fie frica ca nu o mananca,,,,astia  nu se complica decat cu cei asa mai rotofei ca sa iasa de un gratar pe cinste,,, :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #4967 : Joi, 07 Iunie 2012, 18:01 »
Adevaratii tigrii si lei in Kenia sunt dansatorii,vanatori,luptatori masai :) :) :) :).Chiar citeam o carte cu o elvetianca care a lasat confortul urban pentru coliba din jungla unde si a gasit marea iubire :).

am vazut filmul inspirat de aceasta carte, die weisse massai, excelent! o poveste reala, ea a incercat tot ce i-a stat in putere sa se adapteze la lumea lui dar nu a reusit.  o femeie extraordinara, cred ca orice barbat cu scaun la cap si-ar dori asa ceva langa el.  dar samburu ramane tot samburu! (tribul din care facea parte tipul).
"Stay hungry, stay foolish"

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4968 : Joi, 07 Iunie 2012, 18:27 »
Nu are legatura dar o pun AICI si ACUM ,asa pt mentinerea moralului  :) :):
"Am învăţat că poţi continua încă mult timp după ce ai spus că nu mai poţi.
Am învăţat că eroi sunt cei care fac ce trebuie, când trebuie, indiferent de consecinţe.
Am învăţat că sunt oameni care te iubesc, dar nu ştiu s-o arate.
Am învăţat că atunci când sunt supărat am DREPTUL să fiu supărat, dar nu am dreptul să fiu şi rău.
Am învăţat că prietenia adevărată continua să existe chiar şi la distanţă. Iar asta este valabil şi pentru iubirea adevarată. Am învăţat că, dacă cineva nu te iubeşte cum ai vrea tu, nu înseamnă că nu te iubeşte din tot sufletul. Am învăţat că indiferent cât de bun iţi este un prieten oricum te va răni din când în când, iar tu trebiue să-l ierţi pentru asta.
Am învăţat că nu este întotdeauna de ajuns să fii iertat de alţii ; câteodată trebuie să înveţi să te ierţi pe tine însuţi. Am învăţat că indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta." - OCTAVIAN PALER

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4969 : Joi, 07 Iunie 2012, 22:32 »
recuperat laptopu' (o zei, ca greu mi-a fost fara el) si audiat concert de tangouri braziliene, cu orchestra cosmopolita, la Casa Radio. merveilloz. la un moment dat, una dintre piese s-a terminat cu un solo de vioara atat de pianissimo si sensibil interpretat incat dupa ultimul sunet rascolitor nu s-a mai auzit nimic in sala (de parca nici nu se mai respira) pret de cateva secunde. nimeni nu indraznea sa rupa vraja cu aplauze.
artistii au privilegiul de a trai permanent in aceasta lume a emotiei...

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #4970 : Vineri, 08 Iunie 2012, 10:02 »
va intreb pe voi care aveti/ati avut gloxinii, sunt pretentioase? ca din informatiile de pe net despre ingrijirea lor n-ar trebui sa intampin dificultati...insa asa ziceau si despre gardenii si mi-au murit trei  :(

am avut gloxinia...e frumoasa,nu e pretentioasa si e o incantare sa o admiri.eu am recuperat-o de la cineva care voia sa o arunce pentru ca a udat-o excesiv si s-a "imbolnavit",s-a dezvoltat pe frunze putregaiul.am o placere deosebita sa salvez{tratand} diferite plantute...cu gloxinia mi-a mers,am reusit sa o "vindec"apoi am returnat-o proprietarului.
o udam doar in farfurioara,o data la doua zile,iubeste lumina dar nu soarele direct pe ea.
daca vei avea probleme cu ea,boli,daunatori,scrie aici si pot spune cu ce am tratat-o eu.
ai grija sa aiba suficienta lumina pentru ca altfel tulpinile se alungesc si se rup usor.
bafta!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4971 : Vineri, 08 Iunie 2012, 14:18 »

Ca si oricine li se alatura, ca spectator.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4972 : Vineri, 08 Iunie 2012, 20:55 »
am avut gloxinia...e frumoasa,nu e pretentioasa si e o incantare sa o admiri.eu am recuperat-o de la cineva care voia sa o arunce pentru ca a udat-o excesiv si s-a "imbolnavit",s-a dezvoltat pe frunze putregaiul.am o placere deosebita sa salvez{tratand} diferite plantute...cu gloxinia mi-a mers,am reusit sa o "vindec"apoi am returnat-o proprietarului.
o udam doar in farfurioara,o data la doua zile,iubeste lumina dar nu soarele direct pe ea.
daca vei avea probleme cu ea,boli,daunatori,scrie aici si pot spune cu ce am tratat-o eu.
ai grija sa aiba suficienta lumina pentru ca altfel tulpinile se alungesc si se rup usor.
bafta!

multumesc varsator38  :) , chiar imi sunt de folos informatiile, pana acum am udat-o zilnic si s-ar parea ca e prea mult. azi a mai udat-o si fii-meu, i-a pus apa in flori  :giggle:. sper sa reziste, are deja vreo 8 flori deschise, e superba.  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #4973 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 15:54 »
recuperat laptopu' (o zei, ca greu mi-a fost fara el) si audiat concert de tangouri braziliene, cu orchestra cosmopolita, la Casa Radio. merveilloz. la un moment dat, una dintre piese s-a terminat cu un solo de vioara atat de pianissimo si sensibil interpretat incat dupa ultimul sunet rascolitor nu s-a mai auzit nimic in sala (de parca nici nu se mai respira) pret de cateva secunde. nimeni nu indraznea sa rupa vraja cu aplauze.

felicitari ca te-ai computerizat din nou.
nu ne-ai invitat si pe noi la tangouri... chiar erau braziliene?! eu cand zic tango primul cuvant care-mi vine-n minte dupa, este "argentinian". dar poate ma insel, lumea o mai fi evoluat intre timp.
"artistii au privilegiul de a trai permanent in aceasta lume a emotiei" - cred ca aceasta lume poate sa ne fie accesibila si noua, celorlalti muritori; stii tu, de obicei avem impresia ca the grass is greener on the other side of the fence dar nu este obligatoriu sa fie si adevarat.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4974 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 17:04 »
multumesc. :) de-abia astept sa-l opereze pe noul creierprietenul bit, ca sa-l si pot folosi. :)

ai dreptate. am gresit eu. era vorba despre tangouri argentiniene. :) data viitoare va invit. despre concertul acela am aflat din (foarte) scurt si optiunea de a merge a fost spontana, asa ca n-am mai postat pe forum.
la sala Radio sunt mereu concerte, de diverse feluri. din pacate, stagiunea asta se incheie pe 15 iunie. cred ca saptamana viitoare mai sunt 2,3 spectacole. Asta seara este concert "Luminita Dobrescu" (o interpreta de acum cateva deceni, care a emigrat). Cum stiu ca mamei ii placea la acea vreme, intentionez s-o duc. :)

nu este vorba doar de iarba verde si capra voioasa din curtea vecinului  ;D. stiu eu ca este o emotie aparte atunci cand creezi ceva si te pierzi total in ceea ce faci in acel moment. mi se intampla in foarte rarele momente cand am timp sa pictez (la nivel de amator, evident). stiu insa ca actul creatiei genereaza si opusul emotiilor inaltatoare: angoasa, frustrarea, nemultumirea, framantarea dusa pana la chin... nu-i usor nici pentru artisti. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4975 : Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 22:58 »
erata: decenii, nu deceni  ???

dus mama la spectacol. bravo mie.  :giggle:
frumos. au fost doua doamne ale muzicii: cea careia i-a fost dedicata seara, adica Luminita Dobrescu, si o a doua, la fel de apreciata pe vremuri: Pompilia Stoian. Desi ambele sunt trecute de 60 de ani, probabil spre 65 (caci au debutat in 1960!) si-au pastrat vocea si arata uluitor de bine. Asta-mi aminteste ca, de cand am renuntat sa-mi doresc "a ramane vesnic tanara" :), am inceput sa-mi doresc sa imbatranesc frumos.  ;D

si daca tot... "prieten drag" interpretat de Pompilia Stoian

Pompilia Stoian - Prieten drag

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4976 : Duminică, 10 Iunie 2012, 13:45 »
erata: decenii, nu deceni  ???

dus mama la spectacol. bravo mie.  :giggle:
frumos. au fost doua doamne ale muzicii: cea careia i-a fost dedicata seara, adica Luminita Dobrescu, si o a doua, la fel de apreciata pe vremuri: Pompilia Stoian. Desi ambele sunt trecute de 60 de ani, probabil spre 65 (caci au debutat in 1960!) si-au pastrat vocea si arata uluitor de bine. Asta-mi aminteste ca, de cand am renuntat sa-mi doresc "a ramane vesnic tanara" :), am inceput sa-mi doresc sa imbatranesc frumos.  ;D

si daca tot... "prieten drag" interpretat de Pompilia Stoian

A fost un spectacol adevarat, valoros, unde talentul si creatia isi dăduseră mâna pentru a face publicul să se simtă minunat. Spectacolul de aseară a fost o plonjare în valurile vremurilor apuse...
   Aseară am intalnit multi prieteni din Singles Camp, curată şi frumoasă coincidenţă!  :applause:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4977 : Marți, 12 Iunie 2012, 23:40 »
ma simtzesc vorbitoare de una singura, intr-un mare forum. ;D aveam si eu imbold de schimbat vorbe si nimenea nu se manifesta in arena.  :( ma culc. noapte buna.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4978 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:13 »
   Este grozav de cald şi m-am agitat destul de mult în dimineaţa aceasta. Cu spor, binenţeles. Am făcut unele mici cumpărături înainte de a ajunge la serviciu. Am ajuns la birou în timp util, apoi am preparat o cafea şi un ceai, simt nevoia să le savurez de-a lungul zilei. Mă simt bine, odinnită, deoarece am reuşit să dorm mult şi bine azi noapte.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4979 : Miercuri, 13 Iunie 2012, 10:15 »
  .... Mă simt bine, odinnită, deoarece am reuşit să dorm mult şi bine azi noapte.
si cu Leonard Cohen cum ramane?......