Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1579239 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4860 : Luni, 28 Mai 2012, 23:15 »
curaj,  mica  ;)
ce memorie au unii. la cati transporta zilnic, sa tii minte unde merge fiecare....cica stia de cand a preluat comanda prin statie unde urma sa mearga si pe cine sa ia  ;D
un timp am sa apelez la alta firma de taxi...

Bietu' om, poate ca el te tinea minte doar pe tine...  :smitten: Pun pariu ca daca ai fi simtit ca ar putea fi sufletul pereche, nu ai mai apela la alta firma de taxi.  :magic:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4861 : Luni, 28 Mai 2012, 23:17 »
somnoroasa. nani. noapte buna.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4862 : Marți, 29 Mai 2012, 13:01 »
Bietu' om, poate ca el te tinea minte doar pe tine...  :smitten: Pun pariu ca daca ai fi simtit ca ar putea fi sufletul pereche, nu ai mai apela la alta firma de taxi.  :magic:
n-am rezonat, deci sigur nu e soferul sufletul meu pereche, eu il vedeam pentru prima data  ;D el cica ma mai vazuse  ;)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4863 : Marți, 29 Mai 2012, 13:15 »
inervata cu nervii  :tickedoff:
am ajuns azi la vorba lui Badea" traim in Romania si asta ne mananca tot timpul".... :(
dimineata, ora 9, ma suna Maria mea disperata ca nu putea face nimic din ce-i lasasem (calcat, aspirat, e tc) ca nu avea curent. ii zic sa mai astepte, poate e vreo defectiune. mai asteapta Maria o ora, dar degeaba. suna la o vecina de pe palier, acolo era curent.
sun electricianul, vine omu`, verifica in casa la panou, totul ok...coboara la panoul de pe scara si surpriza! la mine pe siguranta (sau cum s-o chema) era scris pe o banderola "Deconectat! Nu rupeti sigiliul! Sunati la 929". Electricianul imi zice ca sigur n-am platit factura, eu ii zic ca nu e cazul. L-am pus sa rupa sigiliul pe raspunderea mea si sa-mi puna o siguranta. Am rezolvat problema cu curentul, dar trebuia sa ma lamuresc care era cauza...
Ii sun pe istetii astia de la e-on si dupa ce ma pun de vorbesc cu vreo 3 competenti, ma lumineaza ultimul cu o veste buna: ati fost deconectata din greseala!!!  :faint:
 trebuia sa-l deconecteze pe altul, da` m-a gasit pe mine disponibila... :tickedoff:
toata distractia  a durat 4 ore, nervi, telefoane, Maria somera....pentru ce? pentru niste incompetenti. nici macar scuze nu si-au cerut pentru inconvenient.
M-au anuntat ca dupa amiaza vin sa remedieze situatia in teren, poate ma lasa iar fara..... :uglystupid2:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4864 : Marți, 29 Mai 2012, 17:22 »
Din nefericire pentru noi  nesimtirea este prezenta la tot pasul....am patit si eu ceva de genul le am facut reclamatie ,mai sa ma bat cu ei.Cu firmele de energie electrica este mai dificil ca nu ai alternativa ca la telefoane unde poti schimba operatorul.Eu ma tot gandesc cum a si putea scapa de ei ...eoliana,generator portabil,etc sau electrocasnice cu reactor nuclear....cica asa va arata viitorul ...peste 50 de ani dar nu bag mana n foc.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4865 : Marți, 29 Mai 2012, 17:36 »
Eu imi amintesc ca anul trecut am platit la fisc 16% impozit pe venituri din cedarea folosintei bunurilor (pentru care am primit somatie) pe o chirie pe care nu am incasat-o. Totul a fost dintr-o eroare de procedura (trecuse termenul pentru depunerea declaratiei de reziliere a contractului, lucru pentru care nu am mai primit somatie, ca doar le convenea sa raman eu datornica, si nu Statul Roman). Si am ramas cu banii dati, ca atacarea in instanta a somatiei m-ar fi costat mai mult decat suma impozitata... pe nimic. Astea ar trebui puse la topicul Experiente de viata... in Romania.  :tickedoff:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4866 : Marți, 29 Mai 2012, 19:16 »
Da ar fi interesant,eu zic totusi sa nu devenim ca stirile de la ora 5 de la protv ,si sa ne autosugestionam negativ mai bine sa deschidem un site ,,Cum sa imbunatatim viata noastra si a comunitatii' macar numai si pentru aceia care vor citi aceste randuri si ideile bune sa le intareasca convingerea ca nu sunt singuri impotriva tuturor becalilor,miticilor,manelistilor samd.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4867 : Miercuri, 30 Mai 2012, 11:10 »
Si tacerea este un raspuns ,inteleg ca trebuie sa parasesc acest site pentru ca sunt in minoritate.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4868 : Miercuri, 30 Mai 2012, 11:34 »
Inteleg ca trebuie sa parasesc acest site pentru ca sunt in minoritate.

:o Unde dai si unde crapa! Tu ai vreo problema personala cu a fi in minoritate?!  :surrender: Ca noi nuuu... Nu vezi ce lobby intens se face pentru integrarea cu succes a minoritatilor in SC?  :crazy2:

On-topic. Ma simt... agasata de o idee. De vreo saptamana am aproape permanent febra. Am luat antibiotice, urticaria a trecut de mult si, in rest, nici tu dureri, nici infectii (vizibile), nici...nimic. Intre timp, am gasit o capusa stand frumusel pe un umeras in debara, deasupra cosului de rufe in care au fost hainele de la Cozia. La naiba, nu mai vreau analize, nu mai vreau alte medicamente... m-am saturat!  :faint:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4869 : Miercuri, 30 Mai 2012, 11:43 »
Si tacerea este un raspuns ,inteleg ca trebuie sa parasesc acest site pentru ca sunt in minoritate.
in loc sa te bucuri ca n-ai concurenta, alegi sa te retragi?  ;D

On-topic: nerabdatoare sa merg la serbare la fii-meu  :D, ne-au distrat mititeii nostri de fiecare data, ne dureau obrajii de atata ras. Azi e serbarea de final, "Adio, gradinita" au numit-o, abia astept sa vad ce ne-au pregatit  :smitten:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #4870 : Miercuri, 30 Mai 2012, 11:45 »
:o Unde dai si unde crapa! Tu ai vreo problema personala cu a fi in minoritate?!  :surrender: Ca noi nuuu... Nu vezi ce lobby intens se face pentru integrarea cu succes a minoritatilor in SC?  :crazy2:

On-topic. Ma simt... agasata de o idee. De vreo saptamana am aproape permanent febra. Am luat antibiotice, urticaria a trecut de mult si, in rest, nici tu dureri, nici infectii (vizibile), nici...nimic. Intre timp, am gasit o capusa stand frumusel pe un umeras in debara, deasupra cosului de rufe in care au fost hainele de la Cozia. La naiba, nu mai vreau analize, nu mai vreau alte medicamente... m-am saturat!  :faint:
>:( la naiba!!!!! >:( capusele asta :box: :box: :knuppel2:
totusi, fuguta la doctor!!!!
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4871 : Miercuri, 30 Mai 2012, 12:09 »
M am speriat niciodata nu ati lipsit asa de mult  mai bine de 12 ore, inseamna ca nu mai ploua in tara ce s a intamplat?Am crezut ca am facut eu vreo remarca nepotrivita.Melodia este superba Caroline.Ca idee generala ...suparat ca am cerut o marire de salariu si nu mi s a aprobat.:)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4872 : Miercuri, 30 Mai 2012, 15:31 »
Obosit. Dupa doar 4-5 ore de stat in city (in care n-am facut mare lucru), mi-am adus aminte de ce urasc orasul asta (cu toate ca depind de el) si de ce n-o sa stau niciodata aici: pentru ca stoarce viata din mine. Noroc ca-i populat si cu destui oameni buni, care mai "indulcesc" atmosfera.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #4873 : Miercuri, 30 Mai 2012, 21:04 »
in sfarsit a iesit soarele la Sibiu...sper sa ajunga si pe strada mea. :) obligat, fortat...nu ma intereseaza :box:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4874 : Miercuri, 30 Mai 2012, 21:21 »
Asa e, Adda, eu acum am ajuns acasa de la Sibiu si-ntr-adevar era foarte frumos. Aici tocmai a inceput furtuna...