mari_a, fotografia postata de tine cu stramosul nostru (sau noi ai lui?) are darul sa ma binedispuna si pe mine, chiar imediat as zice, toate variantele si tot ce s-a brodat pe marginea ei, imi dau o stare de bine. inca nu am vazut-o dar trebuie, este pe lista mea de prioritati. nu ai nevoie de magneziu, sa stii... chiar acum cateva minute am citit un articol despre "Comercianţii de boli inventate
Buyology - Ştiinţa manipulării consumatorilor." foarte interesant! doar un mic extras "Suişurile şi coborâşurile vieţii devin tulburări mentale; slăbiciuni sau stări mai proaste, altminteri dintre cele mai obişnuite, sunt transformate în afecţiuni înfricoşătoare, şi din ce în ce mai mulţi oameni normali ajung bolnavi peste noapte." cine castiga de pe urma acestor boli inventate? "industria farmaceutică mondială, cu o cifră de vânzări de circa 500 miliarde dolari anual, exploatează perfid temerile cele mai profunde ale omului: de moarte, de şubrezire fizică, de boală etc."
asa ca, e mai simplu atunci cand ne simtim tristi, sa mergem sa ne uitam la statuia lui traian, sa facem sport, sa imbratisam o persoana apropiata noua, sa stam de vorba cu oamenii. s.a.m.d.