inervata cu nervii

am ajuns azi la vorba lui Badea" traim in Romania si asta ne mananca tot timpul"....

dimineata, ora 9, ma suna Maria mea disperata ca nu putea face nimic din ce-i lasasem (calcat, aspirat, e tc) ca nu avea curent. ii zic sa mai astepte, poate e vreo defectiune. mai asteapta Maria o ora, dar degeaba. suna la o vecina de pe palier, acolo era curent.
sun electricianul, vine omu`, verifica in casa la panou, totul ok...coboara la panoul de pe scara si surpriza! la mine pe siguranta (sau cum s-o chema) era scris pe o banderola "Deconectat! Nu rupeti sigiliul! Sunati la 929". Electricianul imi zice ca sigur n-am platit factura, eu ii zic ca nu e cazul. L-am pus sa rupa sigiliul pe raspunderea mea si sa-mi puna o siguranta. Am rezolvat problema cu curentul, dar trebuia sa ma lamuresc care era cauza...
Ii sun pe istetii astia de la e-on si dupa ce ma pun de vorbesc cu vreo 3 competenti, ma lumineaza ultimul cu o veste buna: ati fost deconectata din greseala!!!
trebuia sa-l deconecteze pe altul, da` m-a gasit pe mine disponibila...

toata distractia a durat 4 ore, nervi, telefoane, Maria somera....pentru ce? pentru niste incompetenti. nici macar scuze nu si-au cerut pentru inconvenient.
M-au anuntat ca dupa amiaza vin sa remedieze situatia in teren, poate ma lasa iar fara.....