Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578038 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4635 : Luni, 30 Aprilie 2012, 11:41 »
Auzi ,singura data cand s a simtit singur era cand locuia in Londra si de 50 de ani sta pe o insula in mijlocul oceanului:

http://www.adevarul.ro/life/viata/Robinson_Crusoe_modern-_Un_barbat_traieste_de_50_de_ani_pe_o_insula_din_Seychelles_0_691730827.html

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4636 : Luni, 30 Aprilie 2012, 12:04 »
Stie cineva unde a plecat MICAELA?simteam eu ca lipseste ceva :) :).

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4637 : Luni, 30 Aprilie 2012, 12:32 »
Mica zicea pe topicul de Bucuresti ca e la Manastirea Prislop.

Despre Robinson Crusoe: "El nu este un pustnic. Îi place să fie vizitat, să aibă companie și regretă că nu s-a căsătorit."
M-as oferi eu...  ;D

On topic: Azi e zi de soamne. Maine, de revenire la normal si probleme de rezolvat.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4638 : Luni, 30 Aprilie 2012, 16:41 »
Mica zicea pe topicul de Bucuresti ca e la Manastirea Prislop.

Despre Robinson Crusoe: "El nu este un pustnic. Îi place să fie vizitat, să aibă companie și regretă că nu s-a căsătorit."
M-as oferi eu...  ;D

On topic: Azi e zi de soamne. Maine, de revenire la normal si probleme de rezolvat.
Mica sa nu te calugaresti nuuuuuuu....mai ai rabdare.... :) :) :)
M-as oferi eu...  ;D    :) :) :) :) :) imi place umorul tau,pt o relatie ,,oua'' m asi oferi eu,dar sunt asaaaa nehotarat  :) :) :) |o :hammer: incat singura solutie ramane tot cum ai spus tu,,,, culege ce ti cade si dupa vom vedea :),,,glumeam bineinteles

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4639 : Luni, 30 Aprilie 2012, 17:21 »
M-as oferi eu...  ;D    :) :) :) :) :) imi place umorul tau, pt o relatie ,,oua'' m asi oferi eu, dar sunt asaaaa nehotarat  :) :) :) |o :hammer: incat singura solutie ramane tot cum ai spus tu,,,, culege ce ti cade si dupa vom vedea :),,,glumeam bineinteles

Nu te-ai prins. "Culege ce-ti cade" (sau daca nu cade, pica) se referea la alta gluma. El are 86 de ani, eu 40. Cativa ani pot sta cu el, ca am deja antrenament si la ingrijit batrani, si la abstinenta... Si pe urma, imi ramane insula mostenire.  :P

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4640 : Luni, 30 Aprilie 2012, 19:38 »
On topic: Zombi, dupa Rasnov. De azi-dimineata tot nu m-am hotarat sa ma schimb din pijamale sau sa fac ceva util pentru omenire... si acum e prea tarziu, n-are rost sa ma mai apuc, cand in cateva ore ar trebui sa ma schimb la loc, in pijama.  ;D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4641 : Luni, 30 Aprilie 2012, 20:33 »
Nu te-ai prins. "Culege ce-ti cade" (sau daca nu cade, pica) se referea la alta gluma. El are 86 de ani, eu 40. Cativa ani pot sta cu el, ca am deja antrenament si la ingrijit batrani, si la abstinenta... Si pe urma, imi ramane insula mostenire.  :P
;D ;D ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4642 : Marți, 01 Mai 2012, 08:41 »
zilele astea cam asa   

Offline Monique

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 274
« Răspuns #4643 : Marți, 01 Mai 2012, 08:51 »
Deja cu gandul la ziua de maine.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4644 : Marți, 01 Mai 2012, 10:05 »
Inca dimineata... pana deseara, iar in pijama.  :whistle:

Va rog, treziti-ma cumva, ca maine trebuie sa-mi re-intru in "rolul" de profa prea serioasa.  :help:

Asta-i un desen pe tabla, de-acu doi ani, de la orele de Istoria Artei, cand intamplator ajunsesem sa predau si desen in locul unei colege care era in concediu de maternitate...  ::)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #4645 : Marți, 01 Mai 2012, 11:41 »
Inca dimineata... pana deseara, iar in pijama.  :whistle:

Va rog, treziti-ma cumva, ca maine trebuie sa-mi re-intru in "rolul" de profa prea serioasa.  :help:

cam asa si eu  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4646 : Marți, 01 Mai 2012, 11:43 »
Multumesc de incurajari, Caroline, Nicolae si Gabi  :kissing:, deja ma simt mult mai bine :)
am lucrat ceva de dimineata, dar vad ca nu prea mai dau randament, asa ca e timpul pentru ceva miscare. Ma duc sa alerg, sa-mi incarc bateriile ca am multe de facut azi.
Caroline, mobilizeaza-te cate putin azi ca sa-ti fie mai usor maine.  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4647 : Marți, 01 Mai 2012, 20:11 »
trista, trista, trista ... etc
s-a terminat minivacanta   ??? 

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4648 : Marți, 01 Mai 2012, 21:50 »
Io-s de-a dreptul ingrozita ca s-a terminat...  :faint: Si n-o sa-mi pot reveni decat de nevoie. Cand incep sa lucrez, uit...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4649 : Marți, 01 Mai 2012, 22:02 »
Io-s relativ linistit. Pana pe 4 am timp sa-mi revin. Si-asa nu ma omor dupa munca...