Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1577286 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4500 : Joi, 19 Aprilie 2012, 08:55 »
am racit, imi curge nasu ca la robinet, ma doare capu si gatu  ???

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #4501 : Joi, 19 Aprilie 2012, 09:19 »
am racit, imi curge nasu ca la robinet, ma doare capu si gatu  ???
:( :( :(
da-i cu paracetamolu' si alte ierburi.....si cred ca ...iti urmez.....dar am inceput deja sa ma tratez...
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4502 : Joi, 19 Aprilie 2012, 09:30 »
ne tratam amandoua cu paracetamol si ceai
...si mie mi-ar mai trebui si un carlig pentru nas  :hammer:

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #4503 : Joi, 19 Aprilie 2012, 11:18 »
ma simt fara tigari. cine stie ce inseamna tigara pentru mine, stie cum ma simt :help:
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4504 : Joi, 19 Aprilie 2012, 12:54 »
am un tonus bun, in ciuda vremii ploioase. adevarul e ca m-am saturat de atata ploaie, astept cu nerabdare vara, sa trec la haine subtiri, vaporoase.
citesc, savurez o gingerata si mai trag cate-un ochi pe aici  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4505 : Joi, 19 Aprilie 2012, 14:27 »
De abia am sosit din delegaţie de la Ploieşti. Am fost martora multor evenimente, mai mult sau mai putin plăcute.  Am întâlnit oameni interesanţi şi dedicaţi profesiei lor. Mă simt bine, până acum am avut o zi binecuvântată.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4506 : Joi, 19 Aprilie 2012, 16:19 »
bucuros ca m-am lasat de fumat si am devenit eligibil :dance:

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #4507 : Joi, 19 Aprilie 2012, 17:56 »
io sunt derutata ca nu stiu unde am ramas ... am absentat ... nici Hristos a inviat nu am apucat sa va spun ... tre sa reiau din urma sa vad ce-am pierdut ... :slap: ...
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4508 : Joi, 19 Aprilie 2012, 19:44 »
mai bine de atat nu cred sa se poata. am fost la fitness si, avand companie, am tras de aparate aproape 2 ore (probabil am vrut sa imi linistesc constiinta ca voi lipsi cateva zile din oras si imi sar cu ocazia asta si antrenamentele), dupa care am facut sauna si o sedinta de masaj...extaz la superlativ! :dance:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4509 : Joi, 19 Aprilie 2012, 20:34 »
ma simt fara tigari. cine stie ce inseamna tigara pentru mine, stie cum ma simt :help:
Nu am citit chiar tot ce s a scris pe aici despre tigari dar pe mine m a ajutat cartea lui Allen Carr sa ma las ,fumam si 3 pachete pe zi,ceea ce este interesant este ca iti da atatea motive sa te lasi fara sa suferi ca ai pierdut ceva.Am urmarit pe net si nu se mai gaseste gratuit traducerea cartii ,,In sfarsit nefumator''.Cine o vrea sa spuna ca i o trimit,eu am descarcat o cand inca era gratis.Asa am o dorinta sa va impartasesc ce spune autorul in aceasta carte incat imi vine sa dau copy, paste aici,dar are cred 100 de pagini.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4510 : Joi, 19 Aprilie 2012, 20:44 »
Incearca te rog cartea lui Allen Carr :,,In sfarsit nefumator'',avantajul ar fi ca nu mai ai senzatia ca ai pierdut ceva pur si simplu te lasi fara dureri,pareri de rau samd.Contacteaza ma daca nu o gasesti ,ti o trimit pe email(nicu_smaranda@yahoo.com).

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4511 : Joi, 19 Aprilie 2012, 20:54 »
cartea asta mi-o recomanda un amic mai acum vreun an: dom'le, daca citesti cartea asta, 99% te-ai lasat de fumat. si cand il intreb de ce nu s-a lasat de fumat, imi zice: pai am citit abia jumate din carte, apoi am imprumutat-o unui tip si nu mi-a mai restituit-o :(
eu m-am lasat fara sa citesc vreo carte, fara sa iau vreun medicament, vreo guma sau vreun pansament cu nicorette si fara sa apelez la consiliere.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4512 : Joi, 19 Aprilie 2012, 20:57 »
te-a convins vreun doctor? ::)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4513 : Joi, 19 Aprilie 2012, 20:59 »
Silviu, respect!  :bow:

On topic: ma simt ok, desi nu prea pot respira pe nas. Si de necaz, imi "dresez" pitica sa guste muzica buna (Lady Antebellum, Adele, James Blunt,  Katie Melua, etc - pop mai asezat adica). E incredibil cum percep copii muzica!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4514 : Joi, 19 Aprilie 2012, 21:02 »
te-a convins vreun doctor? ::)
nu. da' respiram greu ;D