Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1576654 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

NICOLAE

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4395 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 19:42 »
....cred ca ele sunt in zona periculoasa,poate le provoc :), nu vreau sa mi atrag antipatia semenilor dar de fiecare am fost pe aproape 11 sept 2001 eram in golful mexic,la tsunamiul precedent din 2005  in oceanul indian ,numai la cutremurul din japonia 2011 am intarziat 5 luni.... :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4396 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 19:53 »
mah, omule oi fi tu prin desert dar bucura-te si tu ca vin sarbatorile  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4397 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:00 »
ofticat! >:( unii mananca mici, pulpe... si io: stevie, spanac, nuci... :( creca pe lumea cealalta o sa fie invers
pai cere si ti se va da ....nu tre` sa ai ganduri de-astea pentru aproapele tau  ::)
traieste la maxim pentru ca clipa de fatza e certitudine, lumea cealalta e doar o presupunere  ::)
in seara asta am facut  cartofi la cuptor gratinati cu cascaval si ceafa de porc marinata provence pe gratar.....yummy
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4398 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:04 »
mah, omule oi fi tu prin desert dar bucura-te si tu ca vin sarbatorile  :)
;D ;D uite eu daca a si putea a si face ceva mai practic a si merge la Ierusalim(prin desert  :)),scze sunt mai nedus la biserica si nu prea este atmosfera de sarbatoare pe aici mai degraba de destrabalare,ca sa ntelegeti am sa va povestesc ceva hazliu,asa de Craciun bucatarul era asa de beat incat ne a facut oua rosii si miel.... ;D ;D ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4399 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:04 »
...pai la cati le ai vindecat sufletul pe aici  ar trebui sa fii asaltata cu incurajari din toate partile...cica in realitate probleme nu ar exista ,ele sunt numai in mintea oamenilor;

:oops: Nu cred ca ma fac "vinovata" de vreo vindecare, cu atat mai mult cu cat nu am avut niciodata intentia asta.
Plus: apreciez foarte mult faptul ca aici nu zice nimeni de forma "lasa, o sa fie bine" - asta se numeste compatimire si e cea mai mare greseala de comunicare cand ai de-a face cu cineva care are o problema. Efectul este ca nu ii rezolvi problema, dimpotriva, il adancesti in neincredere - cum adica, el are o problema si tu nici macar nu o recunosti ca problema, caz in care nici sa-l ajuti sa o rezolve nu ai vreo sansa. Abordarea corecta este "ai dreptate, hai sa vedem unde-i buba si ce putem face." sau "si eu am trecut prin asta, uite cum am procedat eu."
On-topic, am dat cateva telefoane, am rezolvat problema si... am reajuns pe Pamant.  :) Asa pot aprecia in continuare schimburile dezinteresate de idei de pe SC.  ;D

A, si ar mai fi ceva. Mi s-a reprosat de nenumarate ori (mai ales de catre sexul opus, dar si de cei din familie care se simt datori sa-mi poarte de grija), ca, pentru o femeie, par destul de puternica sa ma descurc si singura, astfel incat dau impresia ca nu e nevoie de ei. Da, asa e... par... dau impresia... etc.  ;D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4400 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:16 »
pai nu am avut curaj sa te intreb care i problema  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4401 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:21 »
Vezi, ce ziceam eu?! Ce curaj sa mai ai daca celalalt da impresia ca n-ai de ce?  :happy:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4402 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:23 »
Io am impresia ca as bea o bere. Deci ma duc pana la frigider.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4403 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:32 »
eu unul sunt dispus sa te ascult

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4404 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:35 »
multumax! le mancam de Inviere :angel:
Si in plus, ne vom delecta cu fel de fel de bunatati culinare! :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4405 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 20:55 »
Io am impresia ca as bea o bere. Deci ma duc pana la frigider.

Sa-ti fie de bine! Eu am descoperit ceva azi, la o taraba in Sibiu: cidrul. Acuma experimentez... :coolsmiley:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4406 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 21:09 »
Mie mi place ciderul  Strongbow

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4407 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 21:38 »
pai cere si ti se va da ....nu tre` sa ai ganduri de-astea pentru aproapele tau  ::)
am glumit, domnisoara :) nu am reusit sa tin post. voi incerca vineri.
Si in plus, ne vom delecta cu fel de fel de bunatati culinare! :)
da? cum ar fi? ???

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4408 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 22:44 »
O sa ti le enumar cand vor fi preparate. ;)

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #4409 : Miercuri, 11 Aprilie 2012, 23:08 »
La ora aceasta, nu pot decat sa ma simt obosita. Am avut o zi tare incarcata iar un somnic e tare binevenit :)