Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1576505 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4365 : Marți, 10 Aprilie 2012, 10:43 »
ca un copil, rasfatata de viata, de toti  :dance:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4366 : Marți, 10 Aprilie 2012, 11:04 »
si mi-a sosit si cadoul pe care mi l-am facut de Pasti de la bonprix, asa ca sunt foarte multumita.  :whistle:
Caroline, multumesc de informatiile despre bonprix, mi s-a pus pata pe 2 rochite de la ei, dar comenturile nu-s favorabile, nu prea stiu daca sa risc sau nu... :-\
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4367 : Marți, 10 Aprilie 2012, 11:38 »
mie poti sa-mi cumperi un ferrari testarossa ::)

nerabdator.

credeam ca e vro' gluma de'a ta dar chiar exista ferrari testarossa !! un dealer stii cumva ?? sa nu mai bat io la pas netu'  :magic:  restul  e floare la ureche  :strambatura:

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4368 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:17 »
bun! mai ramane sa-mi aleg culoarea. pana la Paste ma hotarasc. sper ca nu mi-o cumperi la pastele cailor >:(

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4369 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:24 »
la paste, la paste, la cel din 2050  

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4370 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:30 »
deci in 2050 e Pastele cailor.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4371 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:42 »
nu, in 2050 e pastele din 2050   

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4372 : Marți, 10 Aprilie 2012, 12:56 »
dezamagit :(

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4373 : Marți, 10 Aprilie 2012, 13:00 »
gabi, cauta-i o machetica la scara 1:75  >:D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #4374 : Marți, 10 Aprilie 2012, 20:35 »
   Eu una scriu cand simt, cand pot, cand am ceva de impartasit. Piata Obor. Aglomeratie, precupeti si precupete, zgomot, figuri simpatice, mai mult sau mai putin politicoase, oameni incruntati, obositi, pensionari dezamagiti, cu ochii plansi. Cumparaturile au constat in cateva legaturi de patrunjel, cateva de marar, cateva de leustean, 1 kg de rosii,  cativa castraveti, 1 kg de mere, 1 kg de nuci, ceapa, usturoi verde. Eram in fata unei tarabe cu  rosii si chiar langa mine o batrana  imbracata modest  alegea un mic manunchi de rosii (erau cherry). Cand a aflat ca pretul manunchiului este 2,5 lei a spus ca renunta sa-l mai cumpere. Era prea scump. Am rugat-o sa accepte sa-i platesc eu rosiile si a acceptat, destul de greu. Stateam si ma gandeam  ca nu este drept. In timp ce unora li se bulbuca ochii de grasime si sunt intoxicati de mancaruri scumpe, altii tanjesc dupa o rosioara. Ce pacat!
   La un moment dat m-am aflat fata in fata cu o fosta colega de facultate (o intalnesc a doua oara in decurs de doua saptamani, exact in acelasi loc, in piata). Nici ea nu s-a recasatorit.  Ii este mai bine singura.
   Ma indrept apoi spre farmacie unde era puhoi de lume. Oare de ce? Imi vine randul, platesc si  iau medicamentele pentru mine si pentru parintii mei. Dupa cateva ore, suna telefonul. Stupoare: ma suna farmacista sa revin in farmacie pentru a imi recalcula reteta, deoarece a gresit calculele. O intreb cum s-au gresit calculele, in plus ori in minus? Imi spune ca si in minus si in plus. Ajung la farmacie si ma lamuresc.    Aflu ca am achitat 60 de tablete de Tertensif in loc sa achit 30, iar medicamentul  Noliprel nu l-am achitat, desi mi-a fost eliberat. Asa ca s-au refacut calculele si am primit o diferenta de 15 lei.
   Asa a decurs o parte din programul zilei, insa nu se stie ce va mai fi pana la miezul noptii.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4375 : Marți, 10 Aprilie 2012, 21:06 »
,,m-au sunat sa-mi spuna, cu regret, ca ma potrivesc perfect profilului, dar ca salariul era subventionat de Guvern exclusiv pentru integrarea pe piata muncii a inuitilor si, prin urmare, nu ma pot angaja.,, 
am postat aici ca devenisem funny sa postam la bancuri intamplari,chestia de mai sus imi aminteste de un coleg din Liverpool,Camel Laird Shipyard,care s a simtit nevoit sa se justifice in fata mea in momentul cand l a strigat pe un tip cu figura de chinez asa de prietenos si parca indatorat incat cred ca m am uitat urat la el tinand cont ca pe mine ma privea oarecum de sus pentru ca veneam din Est Europe: ,,stii dar familia lui s a stabilit aici pe la 1800'' s a justificat fara sa i fi cerut.Cu ocazia asta mi a revenit in minte o alta intrebare cat in HOMOESTEUROPE este involutie si cat este degradare morala  cauzata de SUPERBUL COMUNISM pe care tocmai l am ratat acu vreo 20 de ani.Nu am mai citit de mult asa ca daca inventez cuvinte,fraze,sau gandesc ceva si pic pe langa subiect va rog sa aveti intelegere,tocmai am decis sa o fac public ,pe forum pt ca sa mi pot insusi critica mai aspru dar poate mai eficient :) ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4376 : Marți, 10 Aprilie 2012, 21:13 »
Nasol... Eu zic sa lasam trecutul si sa vorbim on-topic despre cum ne simtim acum.  ;)

Mie azi mi-a ajuns coletul cu cartile de la Libris. In urmatoarea saptamana de vacanta, am ce citi!  :)
Pan-atunci, si eu, ca si Lucia... cumparaturi, pregatiri. Apropos, in fiecare zi ne intalnim cu astfel de cazuri, dar nu noi suntem vinovati ca altii nu au. Sau... suntem?!  ???

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4377 : Marți, 10 Aprilie 2012, 21:20 »
,,Ar trebui sa le scriu la astia de la bonprix sa se uite pe SC la postarea asta si sa-mi faca o reducere pentru reclama.  ;D''
 :D :D

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #4378 : Marți, 10 Aprilie 2012, 21:30 »
Cel mai important lucru pe care l am acum de facut este sa ma familiarizez cu o EA.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4379 : Marți, 10 Aprilie 2012, 21:36 »
Daca trebuie sa te familiarizezi, inseamna ca ar trebui sa existe deja.