Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575447 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4200 : Joi, 29 Martie 2012, 19:34 »
Febra-i de la frecat menta ?  :2funny:
nu, e de la taiat frunze :(

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4201 : Joi, 29 Martie 2012, 19:39 »
obosit si cu febra musculara :(
un masaj, ceva?
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #4202 : Joi, 29 Martie 2012, 19:41 »
Am vazut ca unele persoane stau in militari, daca aveti nevoie de manichiura, pedichiura, masaj(era de 2 feluri), acasa la femeie(nu va ganditi la prostii). De obicei nu primeste barbati in casa, mi-e prietena. Stiu ca era ceva de genul 25 ron manechiura+pedichiura si 30 ron un masaj si 40 ron altul(30 minute). Ptr barbati e 20 ron doar pedichiura  ??? , si numai cu recomandare. Vb serios cine vrea e pe veteranilor si va dau nr  O0

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #4203 : Joi, 29 Martie 2012, 19:43 »
Am vazut ca unele persoane stau in militari, daca aveti nevoie de manichiura, pedichiura, masaj(era de 2 feluri), acasa la femeie(nu va ganditi la prostii). De obicei nu primeste barbati in casa, mi-e prietena. Stiu ca era ceva de genul 25 ron manechiura+pedichiura si 30 ron un masaj si 40 ron altul(30 minute). Ptr barbati e 20 ron doar pedichiura  ??? , si numai cu recomandare. Vb serios cine vrea e pe veteranilor si va dau nr  O0
Epilari , etc. Cine e interesat sa-mi ceara NR SI VB CU EA

silviu

• Vizitator
« Răspuns #4204 : Joi, 29 Martie 2012, 19:43 »

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4205 : Joi, 29 Martie 2012, 19:45 »
ai de ales  ::)
eu iti ofeream o idee de schimbare a starii (in caz ca ai fi dorit asta) ;)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4206 : Joi, 29 Martie 2012, 19:50 »
l-am incercat, e extraordinar...cel mai fain din cate am incercat pana acum  O0

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4207 : Joi, 29 Martie 2012, 19:57 »
te cred pe cuvant  :thumbup:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4208 : Joi, 29 Martie 2012, 20:13 »
E un joc special acela de a "tine in mina" un grup mai mic sau mai mare de oameni tineri, sa le tii vie atentia si nu doar sa le torni cu lingurita informatie in cerebel. iti trebuie un anumit "simt", chiar si o anumita carisma...si abilitatea de a introduce momente de relaxare, prin gluma, prin intrebari, etc... e aproape o arta. :)
gata pauza. trec la treaba.  :)

Mica, eu am problema inversa. Le mai zic ateodata: da' hai sa mai facem si lectia obligatorie din manual. Ca ei abia asteapta sa "fenteze" lectia cu intrebari. Cu alte cuvinte, eu "joc" ceva de genul adevar si provocare zilnic... Copiii au mai multa energie decat mine si uneori devin obositori. Dar, la bilant, e o oboseala placuta... de datorie implinita.
Insa sa stii ca nu e usor sa faci fata sistemului (nu copiilor) astfel. Programa e criminala, terminologia din manuale la fel, iar unii colegi ma barfesc cum adica, am venit eu sa schimb metodele de invatamant?!  :box:
Ca exemplu, sa-ti spun ce calificative am primit la prima inspectie? "Profesor competent, elevii bine pregatiti, dar metodica lasa de dorit."(Cred ca se refera la buchea pedagogiei teoretice si limbajul de lemn.) Nu o spun ca sa ma laud (nici n-as avea de ce, am fost "taxata" pentru asta la examenul de titularizare), ci ca sa sesizez absurditatea: cum naiba au copiii astia rezultate, daca metodele de predare n-au fost bune?! Vorba unui coleg al meu: Domnule inspector, vreti sa fac ora ca pentru copii sau ca pentru dumneavoastra?  ;D Si uite-asa, presiune din toate partile... uneori ma intreb daca eu nu-s buna pentru sistem sau sistemul nu e bun pentru mine?  :-\

Ma duc si eu... la somn. Distractie placuta in continuare!  ;)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4209 : Joi, 29 Martie 2012, 21:03 »
mda. inspector din "vechea garda", probabil...incorsetat in "lemnul" de care zici, si lingvistic, si metodologic. Unii sunt incremeniti "in proiect", sau mai degraba in forme fara continut.
De chestiunea asta ne lovim si noi. si pe aici e o vanzoleala si o risipa enorma de energie numai si numai in sensul "bifarii" unor criterii de evaluare. forma, forma, forma.... nu mai e suficient timp si putere exact pentru ceea ce e de fapt esential: copiii, informatia, practica.
sistemul e defect, sau poate e o etapa de reasezare "europeana" ??? a lucrurilor, care ne uzeaza peste masura...

P.S. copiii mici sunt mult mai obositori decat copiii mari.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4210 : Joi, 29 Martie 2012, 21:16 »
mi-am uitat telefonul la servici! io ma simt naspha! parca lipseste o ureche ( nu ca altfel le-as avea pe toate la locul lor  :idiot2: ) da' telefonu' cum so' simti ??

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4211 : Joi, 29 Martie 2012, 21:20 »
eu ma simt capoasa, in dublu' sens: 1. ca n-am luat, nu si nu, nurofen (incapatanare capoasa), si 2. ca imi simt capul cat o banitza: mare, greu si dureros.  :hammer:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4212 : Joi, 29 Martie 2012, 21:21 »
pai nu lua nurofen ; incearca un paracetamol  :magic:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4213 : Joi, 29 Martie 2012, 21:22 »
paracetamolul nu-i pentru raceala? eu am o nevralgie astenica de primavara.  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4214 : Joi, 29 Martie 2012, 21:24 »
poate da totusi rezultate si scapi de "banitza"  :giggle: