Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575228 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4170 : Miercuri, 28 Martie 2012, 21:32 »
caroline, nimic nu e mai serios ca ceea ce faci tu. cred ca putina lume intelege ce influenta are un (bun) profesor asupra mintii si sufletului unui copil. fiecare profesor este un reper care lasa nu numai informatie ci si un model, o impresie frumoasa sau nu, o lectie de viata, o amintire, o idee, un drum, in constientul si subconstientul copiilor.
a fi un profesor bun e o mare reusita.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4171 : Miercuri, 28 Martie 2012, 21:47 »
Eu ma cam "joc" si la serviciu. Nu stiu... uneori mi se pare ca scoala devine o inchisoare in plan inversat. Cei mici devin "gardienii" care fac ce vor si fereasca Dumnezeu sa nu te conformezi. Din cauza asta, si mie mi se pare ca nu fac nimic serios.
eu cred ca ceea ce faci tu e mult mai serios decat realizeaza multi. un profesor (bun) are o influenta mare asupra unui copil: nu numai prin informatia de specialitate pe care i-o transmite, ci si prin modelul pe care-l ofera, prin atitudini, idei, orizontul si chiar "drumul" pe care le proiecteaza in constientul si subconstientul acestuia. a fi un profesor bun e un merit enorm. cred asta cu tarie. eu imi amintesc de anumiti profesori cu mare drag si am incercat sa preiau de la ei ceea ce m-a marcat frumos.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4172 : Miercuri, 28 Martie 2012, 21:49 »
 ;D am avut impresia ca prima postare nu s-a transmis, de aceea am mai scris o data. :idiot2:

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #4173 : Miercuri, 28 Martie 2012, 21:51 »
Mama ei de religie  :P , chiar toata lumea o preda  :worthy:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4174 : Miercuri, 28 Martie 2012, 21:56 »
Mama ei de religie  :P , chiar toata lumea o preda  :worthy:
despre ce graiesti?

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #4175 : Miercuri, 28 Martie 2012, 21:57 »
despre ce graiesti?
Nu, eu vb limbi straine acum  :hammer:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4176 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:02 »
Bre... dupa ce ca eu nu-s convinsa ca fac lucrul asta la modul serios, si ma chinui aproape zilnic sa aleg intre a face ceva important sau a fugi in lume, mai puneti si voi sare pe rana  ;), amplificand gradul de responsabilitate.   :worthy:

Victor, subscriu. Eu ma straduiesc sa predau anti-religie, prin definitie.

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #4177 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:04 »
Bre , nu ere vb despre asta ci despre o gluma, cu d-na profesoara  ;). Scuze a nu se interpreta  :-[

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4178 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:10 »
Cred ca stiu bancul ala... da' daca nu n-il spui, n-avem de unde sa stim.  :)
Eu ma referam la anti-"religia" conform careia profesoara clasica e una trecuta, grasa, frustrata, care glumeste ca laptele dulce acrit si are automatisme verbale. Eu aia ma straduiesc sa nu ajung.

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #4179 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:13 »
Nu era vb despre un banc ci despre o gluma  |o , scuze

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4180 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:14 »
 inteleg perfect.  :) a fi uman si viu in comunicarea dascal-invatacel e o calitate pe care nu o au toti. :)

Offline Victorman

• Sr. Member
« Răspuns #4181 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:15 »
inteleg perfect.  :) a fi uman si viu in comunicarea dascal-invatacel e o calitate pe care nu o au toti. :)
Scoate-ma ca tu stii despre ce e vorba , plssssss  :help:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4182 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:17 »
a fi uman si viu in comunicarea dascal-invatacel e o calitate pe care nu o au toti. :)

Ba o au, la inceput. Ideea e ca e atat de solicitant sa nu devii astfel, ca ai de ales intre a capitula sau a fugi... daca vrei sa nu faci cu nervii, luptandu-te cu morile de vant.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4183 : Miercuri, 28 Martie 2012, 22:34 »
zici? uite, cel mai drag prof al meu, profu' de mate din liceu, mi-a ramas in cap si-n suflet, cu mare drag, fiindca desi avea, cred, vreo 20 de ani de practica, era foarte viu  si  simpatic, pe langa faptul ca era un bun pedagog si am invatat o matematica de la el de-am luat 9,95 la intrarea la facultate (numa' la proba de mate). era o matahala de om, chel, si mie mi se parea teribil de simpatic. l-am citit usor, sub masca lui de director-sperietoare care tuna pe sali de le-ngheta sangele-n vine multora. facea pe durul, dar nu era decat un copil mare, dornic de joaca, sunt absolut convinsa de asta.  ;D m-am prins de la inceput, si-i raspundeam cu tot soiul de glume traznite, spre stupefactia colegilor care in primul trimestru il credeau un rau. imi placea sa-l provoc caci radea de se zguduia clasa.  ;D imi spunea "gura-mare", fiindca si eu radeam mereu. nu era ora de mate sa nu treaca pe langa banca mea si sa nu-mi dea o scatoalca, a simpatie.  ;D i-am facut si o caricatura in ipostaza de elefantel balerin, pe care a prins-o prin clasa si a ras de s-a prapadit. tare mi-e drag sa mi-aduc aminte de el. :love:
intr-o zi, dupa o boacana (nu-mi mai stiu exact ce facusem), mi-a spus sa vin cu mama la scoala. nu l-am luat in serios, ca-l stiam deja. a doua ora a tunat la mine ca sa vin cu mama, ce, n-am auzit?!! ok, mi-am spus, chiar e suparat. Cand a vazut-o pe mama, a zambit cu mutra lui de bebelus mare si i-a spus ca si-a dorit s-o cunoasca si sa-i spuna ca are copila pe care si-ar fi dorit-o el. cu alte cuvinte eram nebuna care era pe calapodul lui.   :2funny:
ca prof de mate era extrem de precis, clar, logic. o placere. bine, ca si mie imi placea materia...

eh, uite, caroline, cum m-ai facut sa-mi aduc aminte de profu' meu de mate din liceu, care a ramas o figura vie in ceea ce sunt acum. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4184 : Miercuri, 28 Martie 2012, 23:46 »
Si tu mi-ai adus aminte de o eleva a mea careia ii spun "Carcotel" (de la carcotas), ca nu ma scuteste niciodata de critici... pertinente. Cand era mai mica, era genul ingeras, creata si blonda, cu obraji dolofani si roz de care abia ma abtineam sa n-o prind... si vesnic razand de cate ceva. E buna replica... poate ca si eu mi-as fi dorit asa copil.  :)

Si cu asta, noapte buna, ca m-am prostit destul azi... mai e si maine o zi.