Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575083 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4065 : Joi, 22 Martie 2012, 20:38 »
multumesc, guess.
sa-i lasam sa se odihneasca, saracutii. cu cat mai vii, cu atat mai frumos razboiu', ca asa cum s-au declarat de curand, praf  :P, numai daca-i sufli parasesc frontu' prin imprastiere.  ;D
Bag sama ca mataluta nu-ti prea prii paracetmolu` :knuppel2:...Da`te iert, ca ai febra. :bully:

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4066 : Joi, 22 Martie 2012, 20:43 »
da, neaparat cu autograf  :D
Da`retine un aspect: fac cate un lucru pe rand, insa bine, pe alocuri chiar foarte bine.
mi se pare normal, esti zodie de foc, nu? astia se respecta  :applause:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4067 : Joi, 22 Martie 2012, 20:49 »
Deci, fara sa ma laud: numai cu semnatura te las paf. ;D.  Si ce-are a face zodia cu facutul lucrurilor cu simt de raspundere?

Gabi, sa ma ierti, te rog. Io-s responsabil de tot balamucul de azi de pe topicul tau :blush:.Chiar ma gandeam sa-l rog pe admin sa-mi schimbe nick-ul cu "incurca-lume"...sa vedem, mai cuget la treaba asta.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4068 : Joi, 22 Martie 2012, 21:03 »
infuriata de genul ala de lucruri pe care le bagi la categoria  " cum de mi se'ntampla numa' mie" pentru ca mereu mi se intampla sa stau la coada care merge cel mai incet; incredibil dar poa' sa fie inspe' ghisee , eu invariabil stau la cel la care functionara se misca cu incetinitorul  |o   :pleasantry:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4069 : Joi, 22 Martie 2012, 21:06 »
uimeste-ma  ::)
pai zodia ii f importanta, mai ales ca si io tot de foc sunt....ma aprind imediat  :D
acu` serios vorbind, partea cu zodiile o iau in joaca, dar tre` sa recunosc ca unele trasaturi sunt definitorii pentru anumite zodii, altele pt alte zodii
zodiile de foc sunt dintre cele care fac lucrurile temeinic, cu simt de raspundere (ma rog, eu ma regasesc aici, nu zic ca n-or fi si excpetii)...era un fel de "lauda-ma gura"  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4070 : Joi, 22 Martie 2012, 21:08 »
Gabi, sa ma ierti, te rog. Io-s responsabil de tot balamucul de azi de pe topicul tau :blush:.
sunt de acord, bitek ii capul rautatilor  :giggle:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4071 : Joi, 22 Martie 2012, 21:10 »
Da, da, da. Hai sa mergem, da` du-te tu primu`. Cat despre zodii...mai bine hai sa ne certam pe topicu`ala, ca ne urecheste Gabi.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4072 : Joi, 22 Martie 2012, 21:15 »
daca va simtit bine pe aici eu ma bucur  

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4073 : Joi, 22 Martie 2012, 21:15 »
De acord, da' tot sunt nevoita sa dau dreptate adversarului la punctul "un singur lucru odata". Nu tine de zodie, ci de sex. Am vazut odata un show foarte simpatic pe youtube (l-as fi postat dar nu l-am mai gasit) cu un guru amercian in materie de psihologie femei - barbati, care el insusi recunostea acest lucru, desi e barbat: genetic vorbind, barbatii sunt "chitititi" sa urmareasca un singur lucru si cel mai important intr-un moment dat, pana la epuizarea subiectului: o singura prada de vanat, un singur adversar de anihilat, un singur adapost de construit, o singura femela de supus. Femeia are atentie distributiva la casa, masa, copil, ea insasi si ce o inconjoara, toate in acelasi timp. Rareori reusesti sa fii eficient in conditiile in care ai 100 de lucruri de facut deodata, dar avand in vedere ca niciunul nu e pe viata si pe moarte, le faci, revii, le mai indrepti, iti mai vine o idee, ceva... si tot asa.  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4074 : Joi, 22 Martie 2012, 21:16 »
glumeam mai sus, parca gabi nu vede ca si noi ti-am tinut isonul... :D
ne certam, cum sa nu, dar de maine, simt o sfarseala care-mi cuprinde tot corpul si-as profita sa ma bag in pat foarte devreme azi  :blush:, ca niciodata...poate gasesc un film si adorm mai repede  ;)
multumesc pt seara asta, m-am luat la povesti cu voi pe aici si ma simt mult mai bine  :)
gabi, scuze  :offtopic:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4075 : Joi, 22 Martie 2012, 21:17 »
Multumim, Gabi, esti o gazda buna. (Si dupa cum vezi , noi suntem cuminti de-ti daramam lustrele si tablourile ;D).

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4076 : Joi, 22 Martie 2012, 21:19 »
Asa e, Guesswho, sa revenim la topic. Si eu-s racita, da' nu ma simt... fiindca nu vreau sa accept acest lucru. Am zis eu ca sunt racita?! Nu cred... Eu?!  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4077 : Joi, 22 Martie 2012, 21:21 »
De acord, da' tot sunt nevoita sa dau dreptate adversarului la punctul "un singur lucru odata". Nu tine de zodie, ci de sex.
Caroline, am apreciat mai sus declaratia cu pricina, mi s-a promis si autograf pt ea ....cu paf, cica...n-am mai vazut asa semnatura  ::)
io ziceam ca il admir pt faptul ca face lucrul acela, unic temeinic....intamplarea face ca si io sa le fac la fel, temeinic, dar mai multe...iar coincidenta era ca suntem ambii zodii de foc  ;)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4078 : Joi, 22 Martie 2012, 21:23 »
Multumim, Gabi, esti o gazda buna. (Si dupa cum vezi , noi suntem cuminti de-ti daramam lustrele si tablourile ;D).

accept  cadouri pentru reconstructie  :thumbup: ; imi place la nebunie sa redecorez;  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4079 : Joi, 22 Martie 2012, 21:24 »
Asa e, Guesswho, sa revenim la topic. Si eu-s racita, da' nu ma simt... fiindca nu vreau sa accept acest lucru. Am zis eu ca sunt racita?! Nu cred... Eu?!  ;D

nu, esti sanatoasa tun ...pacaleste-o  ;)