Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574853 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #4020 : Luni, 19 Martie 2012, 15:08 »
Nu mai zic decat atat :  :-*  (pen'ca ar putea intelege lumea ca-mi plac (numai  ;D ) fomeile!  :D )

Whoa-oa-oa! I feel gooooooooood   :yeah:

garfield i feel good.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #4021 : Luni, 19 Martie 2012, 15:22 »
Buna Mari_a, in sfarsit te recunosc. Nu mai am nicio indoiala ca tu esti... ;D :applause:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4022 : Luni, 19 Martie 2012, 15:49 »
 ;D  Buna! Ca s-o fac lata si sa ma recunoasca toata lumea  :2funny: , daca aveti poze (numai) cu mine de la carnaval, bagati pe topic! Am avut un sacou imprumutat de la serviciu si E toti curiosi ce dreaq am facut cu el (ca era cu fo' doo-trei masuri mai mic...) 
(io nu vreau sa le arat, ca sunt multi single si vreau sa-i aduc p-aici  ^-^ )

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4023 : Luni, 19 Martie 2012, 16:43 »
trista, neputincioasa  :(
Deci dupa cum imi spunea mai ieri un mare artist in viata, iti spun si eu tie azi: relax, cornitze, ca trece si asta, doar n-o dura la nesfarsit :). Maine e o zi noua si o noua ocazie ca viata sa faca misto de tine. (ultima parte-mi apartine, ai grija ca e inregistrata la OSIM! :o)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4024 : Luni, 19 Martie 2012, 19:37 »
multam fain, da`, trece .....doar ca maine s-ar putea sa fie mai rau ca azi... :(
P.S. pt ca m-ai botezat "cornitze" tre` sa-mi dai un miel ...uite-asa ma scot io, ca tot vine Pastele  ;D
daca ma gandesc bine, ar mai trebui unul pt "adolescenta"...da`-n seara asta las de la mine, n-am vlaga sa negociez nimic 
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4025 : Marți, 20 Martie 2012, 07:50 »
ziua echinoctiului de primavara ; deci e oficial, a venit primavara - ce bine  :yeah:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4026 : Marți, 20 Martie 2012, 09:59 »
Bulversat. Ba chiar foarte bulversat. Uitasem cum e traficul in metrou la 7 dimineata. Din punctul asta de vedere, ma pot considera un norocos al soartei (deocamdata) fiindca nu servesc mersul cu metroul la job la ora aia. Deci, cum spuneam, fata de ce mi-aminteam eu (acum 8-9 ani) se pare ca a fost loc si de mai rau. Oameni grabiti (mi-a tras unul un umar de era sa ma dea pe spate, asa cat sunt io de micut!), oameni stresati (de la 7 dimineata!!!), oameni nervosi (de zici ca s-au batut toata noaptea) si mai ales, specia cea mai teribila, cei cu ochi de peste (privire fixa, inexpresiva si apatici, ca niste automate umane).

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4027 : Marți, 20 Martie 2012, 11:06 »
multam fain, da`, trece .....doar ca maine s-ar putea sa fie mai rau ca azi... :(
P.S. pt ca m-ai botezat "cornitze" tre` sa-mi dai un miel ...uite-asa ma scot io, ca tot vine Pastele  ;D
daca ma gandesc bine, ar mai trebui unul pt "adolescenta"...da`-n seara asta las de la mine, n-am vlaga sa negociez nimic

Nu-i problem, te nasesc! Da`te bagi in cristenlinta, alfel nu se pune! ::) :P

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4028 : Marți, 20 Martie 2012, 13:11 »
Bulversat.
....Oameni grabiti (mi-a tras unul un umar de era sa ma dea pe spate, asa cat sunt io de micut!), oameni stresati (de la 7 dimineata!!!), oameni nervosi (de zici ca s-au batut toata noaptea) si mai ales, specia cea mai teribila, cei cu ochi de peste (privire fixa, inexpresiva si apatici, ca niste automate umane).

prima data am auzit expresia asta cu ochii de peste , inexpresivi la Puric, atunci m-a amuzat pentru ca a spus-o la una din conferintele lui,  pe un ton glumet si intr-un context amuzant, apoi am inceput sa urmaresc acesti oameni si am constat ca acea inexpresivitate este un "zid" , o aparare fata de ceilalti si fata de ei insisi. de ce ? eu am incercat sa trec dincolo de ceea ce arata acesti oameni prin expresia lor sau mai bine zis prin lipsa de expresie si am dat de un val de tristete mult prea mare ; vad acesti oameni de 2 ori pe zi, pentru ca oamenii de la 7 dimineata se intorc acasa la 3 dupamiaza - asa mi-am explicat de ce simt periodic nevoia de a evada din cotidian; as vrea ca acesti oameni sa gaseasca un echilibru si un reazam  :coolsmiley:

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #4029 : Marți, 20 Martie 2012, 13:33 »
oameni stresati (de la 7 dimineata!!!), oameni nervosi (de zici ca s-au batut toata noaptea) si mai ales, specia cea mai teribila, cei cu ochi de peste (privire fixa, inexpresiva si apatici, ca niste automate umane).

si eu am fost neplacut surprinsa sa vad acesti oameni,mai ales in orasele mari,unde se alearga de la un job la altul,unde timpul parca este mai comprimat...nu ca in orasele mici nu ar exista,dar parca totusi mai vezi si un zambet,mai vezi un om de la tara cu fata senina si blanda care-ti da binete pentru ca asa simte el,nu pentru ca asa trebuie...

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4030 : Marți, 20 Martie 2012, 19:15 »
Nu-i problem, te nasesc!
bitek, in ce moment vine "propunerea" ta... s-ar putea sa accept daca-mi oferi o relatie de o calitate similara celei pe care tocmai am pierdut-o  ::).....
azi s-a stins nasa mea de botez, a fost primul om pe care l-am vazut cand am venit pe lume si a ramas o prezenta constanta si foarte draga mie timp de 38 de ani. Mi-a fost apropiata ca si parintii mei, o vedeam aproape zilnic. In fiecare an, de ziua mea de nastere, la 11,45 (ora cand m-am nascut) era la mine, cu flori si urari de bine. O femeie extraordinara, am avut o relatie foarte frumoasa, calda, sincera, dezinteresata. Acum mi-au ramas doar amintirile, tristete si-un gol imens in suflet.  :'(
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #4031 : Marți, 20 Martie 2012, 19:40 »
 :oops:  :idiot2:. Ce sa spun mai mult? Imi pare rau :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #4032 : Miercuri, 21 Martie 2012, 14:28 »
optimista ! fara un motiv anume si imi place starea asta  :) ; primavara asta timpurie si frumoasa o fi de vina  !!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4033 : Miercuri, 21 Martie 2012, 15:12 »
 >:(    Am primit o veste: mi-a mancat cainele crocusii aia portocalii... Nici n-am apucat sa-i vad... Se pare ca aia mov nu-i plac... Poate in weekend reusesc totusi sa admir cate ceva din rezultatele muncii mele din toamna... (Iubesc animalele, dar cred ca p-asta o sa-l spanzur intr-un pom!)

Offline ioana1972

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #4034 : Miercuri, 21 Martie 2012, 15:55 »
 :)Buna tuturor! Vreau sa spun ca de cate ori sunt aici nu ma mai simt singura!!Daca adaug si vremea minunata si zambetul ce i-mi lumineaza sufletul atunci cand ma gandesc ca pentru totul pe lumea asta exista o rezolvare si depinde doar de noi,pot spune ca ma simt intr-adevar extraordinar de bine si sper sa pot sa transmit aceasta stare prin cuvintele scrise aici.Va doresc o zi frumoasa si numai ;Dzambete
si :yeah: