Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574765 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3990 : Vineri, 16 Martie 2012, 19:58 »
Nu ma gandesc in viitor. Prudenta care s-a instalat in decursul anilor, ma face sa fiu in garda, mai ceva ca un soldat in post. Mi se pare parca mai greu sa intru intr-o relatie cu cineva cunoscut si redescoperit dupa atata timp. Oricum, trebuie sa afirm din nou, ca lumea este mica, foarte mica. Si cum nicio intersectare cu altcineva nu este intamplatoare...cine stie? :-\

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #3991 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 17:13 »
ei, vezi?! asta e... daca ora de inot era ca si o noapte nedormita langa partenerul tau, mai intelegeam si io. da' daca e ca si o noapte dormita... :(
noaptea dormita se referea la acea noapte in care te bucuri de prezenta lui, adormi in bratele lui, te bucuri sa-l simti aproape, e acel confort pe care-l ai in preajma partenerului de cuplu, sigur stii senzatia  ;)

entuziasmata, am petrecut o zi frumoasa in compania unei persoane deosebite, pe care am revazut-o azi dupa vreo....6 ani. Am impartasit multe, ne-am simtit foarte bine, am ras mult, ne-am facut timp si sa stam la soare intr-un parc... si afara e asa de frumos, chiar a venit primavara!  :) Nu stiam zilele trecute de ce nu mai am chef de lucruri serioase, ei, acu` am si raspunsul... :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3992 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 20:05 »
noaptea dormita se referea la acea noapte in care te bucuri de prezenta lui, adormi in bratele lui, te bucuri sa-l simti aproape, e acel confort pe care-l ai in preajma partenerului de cuplu, sigur stii senzatia  ;)
aha. e dupa.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3993 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 20:20 »
n-ai inteles, sunt acele nopti fara.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3994 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 21:01 »
fara ce? :-\

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3995 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 21:03 »

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3996 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 21:07 »
e ca-n bancul ala cu tipul care sedea pe marginea unei gauri facute de un obuz si il intreba unu: cati? asta zice: 6? ce 6? pai ce cati? ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3997 : Sâmbătă, 17 Martie 2012, 21:11 »
cam asa... :2funny:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3998 : Duminică, 18 Martie 2012, 10:32 »
Exact plin de draci ma simt. Pentru ca am ajuns (intr-un final) acasa :worthy:, rupt de oboseala si afara e o zi superba pe care eu va trebui sa o dorm. C-asa e-n tenis.  >:(.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3999 : Duminică, 18 Martie 2012, 10:37 »
hei, bitek, relax, e si maine o zi...si se anunta la fel de frumoasa ca asta de azi  :) primavara abia si-a intrat in drepturi  ;)
somn usor

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4000 : Duminică, 18 Martie 2012, 10:44 »
Multumesc, bre Cornitze! (ia te uita, poti fi si draguta, hmmm  ???...sa nu fie vreo capcana... ;D)
Sa ai o zi minunata, asa dupa sufletul tau!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #4001 : Duminică, 18 Martie 2012, 17:33 »
bitek, pot fi in multe feluri, depinde cine intreaba  :D
chiar am avut o zi minunata, chiar daca acum sunt cam molesita de la soare, am stat ca reptila si m-am bucurat...la soare erau 26 grade, am verificat  ::) super zi...si maine va fi si mai cald, deci enjoy! :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4002 : Duminică, 18 Martie 2012, 22:13 »
Zice-se ca nu prea seman cu poza de pe forum. Ciudat. Ciudat, fiindca era chiar o poza neretusata, de vara trecuta. Nu incerc sa ma redefinesc pentru nimeni, nici macar pentru mine, incerc doar sa ma vad in mod realist (ceea ce probabil nu reusesc destul de bine singura). O sa schimb poza cu una la fel de bruta, din ziua cand am schimbat prefixul.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #4003 : Luni, 19 Martie 2012, 08:08 »
Caroline poza asta e mai frumoasa  :)

on topic: un pic aeriana de la cele 3 zile de distractie  :angel:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4004 : Luni, 19 Martie 2012, 09:29 »
Total aeriana!   :faint:
Am atatea de facut, dar nu sunt in stare sa ma organizez!  :D  O sa-mi fac o lista in excel, ca-mi vajaie capul!!!!
Mai intai, fireste, forumul!  8)  Vad ca Gabi mi-a luat-o inainte cu poza cu mugurii... Am facut si eu  :P , ard de nerabdare sa le vad, insa aseara nu am putut sa le descarc! Acasa m-a asteptat o mare surpriza: mi-a crapat calculatorul! Azi l-am adus la "doftor" sa vada daca-l mai poate resuscita....
O saptamana buna tuturor!  :-*