0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Da, e mult mai usor sa extragi... daca ai dinti buni lateral, pe care sa-ti poti face o punte pentru cel lipsa. Insa maseaua mea era primul premolar din fata langa canin, si avand in vedere ca urmeaza sa fie imbracati toti dintii, trebuia sa o salvez. Altfel, trebuia sa-mi pun un stift sau un implant in loc (care costa mult mai scump), ca sa ma pe ce sa pun lucrarea. Plus ca implantul poate fi respins, daca "terenul" e compromis. Eu am parodontoza (din cauza de foste probleme hormonale)... asa ca ma "sacrific", ca sa salvez dintii care sa poata fi punti pentru o lucrare completa. In mod obisnuit, daca se face o anestezie puternica, nu simti decat miscarile de cioplire si razuire de os. La o ora de la operatie, dupa anestezie, nu ma mai durea nimic, atata ca mai dureaza cicatrizarea si desumflarea vreo saptamana.
Azi, luni, cand pana si iarba e-n greva, stau acasa cuminte si ma uit la fetele triste ale celor care merg la job. Pai cum sa nu fiu vesel cand io am scapat de asta? Lunea la domiciliu. De vis, pur si simplu de vis. . Nu mai spun ca m-am trezit la 10, ca deja e prea mult...
.... Lunea la domiciliu. De vis, pur si simplu de vis. . Nu mai spun ca m-am trezit la 10, ca deja e prea mult...