Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574283 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3885 : Vineri, 09 Martie 2012, 20:23 »
aha, ati aparut tocmai cand stateam si faceam un  test gasit pe la autocunoastere cu un milion de intrebari - abia am ajuns la juma  :slap:
vezi ce mare-i puterea gandului?  ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3886 : Sâmbătă, 10 Martie 2012, 11:00 »
Linistita, cu apucaturi casnice, doar e week-end  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3887 : Sâmbătă, 10 Martie 2012, 12:38 »
Controversata. Acolo, in trecut, fostul face razboi pe mail in continuare.  :ban: Aici, in suflet, e surprinzator de liniste: imi astept familia la masa, cu pastrav, cartofi natur si spanac.  :angel:
In paralel insa, nici aici, nici acolo, ci undeva... asa, ca dintotdeauna, ma "urmareste" un vis: un barbat necunoscut, saten cu ochi caprui, trecut de prima tinerete, intr-un tricou rosu si cu o fetita blonda de mana. In vis sunt mereu undeva cu un apus de soare sau o apa la mijloc.
N-as fi scris acum despre chestiunea asta, dar una dintre matusile mele dragi (cu ai carei copii, verii mei, mi-am petrecut in mare parte vacantele inn copilarie, si cu care ma mai am ca si cu fratii si in zi de azi) m-a visat de mana cu o fetita blonda saptamana trecuta... in ziua cand eu scriam pe-aici despre o revelatie - evident, fara ca ea sa stie nimic despre visul mele. Iar eu tocmai ii trimisesem in paralel o felicitare de 8 Martie, cu imaginea unei fetite blonde... fara sa ma gandesc la visul meu si, evident, inainte ca ea sa ma viseze, iar ea m-a visat inainte sa primeasca felicitarea de la mine. Felicitarea era una foarte veche, ramasa nefolosita intr-o cutie cu amintiri din copilaria mea... Ajung sa cred ca nu numai timpul devine din ce in ce mai relativ, ci si realitatea...
Prea multe controverse. Ma intorc la bucatarie, sa-mi revin. Pofta buna si weekend placut!

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #3888 : Sâmbătă, 10 Martie 2012, 20:38 »
... Ajung sa cred ca nu numai timpul devine din ce in ce mai relativ, ci si realitatea...
Poate s-au intrepatruns universurile, mai stii ? Caci tocmai citeam despre expansiunea universului, o teorie foarte interesanta! Desi nu sunt inclinata sa cred ceva fara dovezi (asa sunt eu, mai concreta), s-ar putea sa coexiste mai multe universuri paralele... De altfel realitatea incepe sa semene tot mai mult cu romanele SF. Oricum ar fi, si eu incep sa ma simt ca si cum as fi intr-o lume ireala, intr-un alt loc si in alt spatiu!
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3889 : Sâmbătă, 10 Martie 2012, 23:13 »
cu susu-n jos  :(

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3890 : Sâmbătă, 10 Martie 2012, 23:25 »
Pai o solutie ar fi sa stai in cap, asa vei vedea ca esti in regula, numa` lumea-i intoarsa invers  ::)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3891 : Duminică, 11 Martie 2012, 09:50 »
In paralel insa, nici aici, nici acolo, ci undeva... asa, ca dintotdeauna, ma "urmareste" un vis: un barbat necunoscut, saten cu ochi caprui, trecut de prima tinerete, intr-un tricou rosu si cu o fetita blonda de mana. In vis sunt mereu undeva cu un apus de soare sau o apa la mijloc.
Caroline, foarte frumos visul tau  ;)...sper ca vei impartasi cu noi cand se va intampla  ::)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3892 : Duminică, 11 Martie 2012, 09:57 »
Odihnita si cu chef de plimbare, deja am facut planuri cu niste prieteni sa iesim cu copiii in parc la pranz, la noi e foarte frumos
ieri dupa amiaza fii-meu se juca langa mine, eu ma uitam la tv si in cateva minute se uita tv la mine...am dormit vreo 2 ore neintoarsa...cand am deschis ochii, dormea si fii-meu langa mine, el care de la 3 ani nu mai doarme la pranz  ::)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3893 : Duminică, 11 Martie 2012, 12:44 »
La mine abia se facu dimineata, asa ca tre` sa ma grabesc, ii ziua scurta acum. PC-ul sora-mii, inca unul, cateva ore de Mass Effect...hmmm, sper sa am timp de toate, ca sa nu m-apuce zorii treaz iar.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3894 : Duminică, 11 Martie 2012, 14:07 »
Premonitiile tocmai s-au implinit... oarecum. Tot ieri am aflat ca cumnata-mea e gravida (pe neplanificate) in 3 luni.  :angel:Maica-mea va deveni, in sfarsit, bunica - adica ceea ce se viseaza de cand se stie... Iar eu o sa am un "copil de suflet".  :yeah:
Sa zicem ca acel barbat ar putea fi, de la mare distanta, fratele meu... sa zicem.   :offtopic:

On topic: Azi ma gandesc la acele universuri paralele. Mai bine zis, nu ma gandesc propriu-zis, ca nu orice poate fi formulat in cuvinte. Doar simt... cu falca inca umflata de la operatie si cu febra, e intr-adevar o minune cat de bine ma simt azi.  ;D

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #3895 : Duminică, 11 Martie 2012, 14:21 »
ce falca umflata? te-ai operat la masea? si eu tre sa fac o operatie dar mi-e teama inmcat ma gandesc sa o extrag, tu ce parere ai dc tocmai ai trecut prin una?sau nu am inteles eu bine?

Offline Onuta

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #3896 : Duminică, 11 Martie 2012, 14:32 »
... sunt ametita, am o stare de plictiseala. sper sa reusesc sa ies la o plimbare cu sor'mea si o amica prin herastrau, desi mi se pare o chesyie complicata, azi! gandul ca urmeaza iar o saptamana alergata imi da o stare de greata. abia pot vorbi. mai mult mormai si scot ceva sunete... si cand te gandesti ca altfel sutn o persoana extrem de tonica.
... astenie...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3897 : Duminică, 11 Martie 2012, 15:37 »
ce falca umflata? te-ai operat la masea? si eu tre sa fac o operatie dar mi-e teama inmcat ma gandesc sa o extrag, tu ce parere ai dc tocmai ai trecut prin una?sau nu am inteles eu bine?

Da, e mult mai usor sa extragi... daca ai dinti buni lateral, pe care sa-ti poti face o punte pentru cel lipsa. Insa maseaua mea era primul premolar din fata langa canin, si avand in vedere ca urmeaza sa fie imbracati toti dintii, trebuia sa o salvez. Altfel, trebuia sa-mi pun un stift sau un implant in loc (care costa mult mai scump), ca sa ma pe ce sa pun lucrarea. Plus ca implantul poate fi respins, daca "terenul" e compromis. Eu am parodontoza (din cauza de foste probleme hormonale)... asa ca ma "sacrific", ca sa salvez dintii care sa poata fi punti pentru o lucrare completa. In mod obisnuit, daca se face o anestezie puternica, nu simti decat miscarile de cioplire si razuire de os. La o ora de la operatie, dupa anestezie, nu ma mai durea nimic, atata ca mai dureaza cicatrizarea si desumflarea vreo saptamana.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3898 : Duminică, 11 Martie 2012, 16:50 »
incantata de o noua achizitiie - o masuta de living ieftina si moderna cu sticla si inox (ador insertiile si accesoriile de inox in obiectele de mobila  :applause: );  cat  de benefic este uneori shoppingul  O0

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3899 : Duminică, 11 Martie 2012, 18:39 »
io nu stiu ce-i cu mine, da' m-a palit primavara in plin. de cateva zile am o somnolenta care nu se da dusa nici cu cafea si-s ametita major. Am fost la o pizza cu niste cunostinte si-abia am putut deschide gura. picoteam.  :)