Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574549 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3915 : Luni, 12 Martie 2012, 09:57 »
Rau, bolesc.... :(
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #3916 : Luni, 12 Martie 2012, 10:55 »
Da, e mult mai usor sa extragi... daca ai dinti buni lateral, pe care sa-ti poti face o punte pentru cel lipsa. Insa maseaua mea era primul premolar din fata langa canin, si avand in vedere ca urmeaza sa fie imbracati toti dintii, trebuia sa o salvez. Altfel, trebuia sa-mi pun un stift sau un implant in loc (care costa mult mai scump), ca sa ma pe ce sa pun lucrarea. Plus ca implantul poate fi respins, daca "terenul" e compromis. Eu am parodontoza (din cauza de foste probleme hormonale)... asa ca ma "sacrific", ca sa salvez dintii care sa poata fi punti pentru o lucrare completa. In mod obisnuit, daca se face o anestezie puternica, nu simti decat miscarile de cioplire si razuire de os. La o ora de la operatie, dupa anestezie, nu ma mai durea nimic, atata ca mai dureaza cicatrizarea si desumflarea vreo saptamana.

mersi pt raspuns

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3917 : Luni, 12 Martie 2012, 11:02 »
Azi, luni, cand pana si iarba e-n greva, stau acasa cuminte si ma uit la fetele triste ale celor care merg la job. Pai cum sa nu fiu vesel cand io am scapat de asta? Lunea la domiciliu. De vis, pur si simplu de vis. ;D. Nu mai spun ca m-am trezit la 10, ca deja e prea mult...

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3918 : Luni, 12 Martie 2012, 11:35 »
Azi, luni, cand pana si iarba e-n greva, stau acasa cuminte si ma uit la fetele triste ale celor care merg la job. Pai cum sa nu fiu vesel cand io am scapat de asta? Lunea la domiciliu. De vis, pur si simplu de vis. ;D. Nu mai spun ca m-am trezit la 10, ca deja e prea mult...
cand voi avea nevoie de sustinere, o vorba buna la tine am sa apelez...pari omul potrivit  :2funny:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3919 : Luni, 12 Martie 2012, 11:48 »
Pai da, plus ca sunt si inteligent. Si modest, mai ales modest.  :blush:. Deci, din tot raul care ti s-a intamplat (cu imbolnaveala), un bine mic tot a iesit. Lunea stai acasa. So enjoy it!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3920 : Luni, 12 Martie 2012, 11:55 »
da` cine-a zis ca-s acasa?  :(
am o groaza de lucru, dar nu dau niciun randament....asa ca, imi pregatesc dosarele, le iau acasa si poate mai tarziu voi fi mai bine...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3921 : Luni, 12 Martie 2012, 11:58 »
Oooo, nasol atunci! Pai ce sa zic, da-te ranita grav repede, cat mai poti si tai-o de acolo! E pacat sa incepi saptamana muncind, si preotu`zice...azi e Cuvioasa Lene, mare sarbatoare cu cruce verde! nimic nu se face, sa stii...

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3922 : Luni, 12 Martie 2012, 12:02 »
pai ranita sunt, bagajele le-am facut....o tai spre casa, vorba ta...
pan` la urma, tot m-am ales c-o vorba buna de la tine, desi spuneam mai sus ca nu...."niciodata sa nu spui niciodata"  :D
O zi frumoasa tuturor! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3923 : Luni, 12 Martie 2012, 14:17 »
.... Lunea la domiciliu. De vis, pur si simplu de vis. ;D. Nu mai spun ca m-am trezit la 10, ca deja e prea mult...

incredibil cat de sadici pot fi unii  >:( >:( :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #3924 : Luni, 12 Martie 2012, 16:07 »
Da, dar maine?!? Va fi 13 si marti ... O sa ne mearga din plin ( nu sunt superstitioasa). Mie ziua de 13 imi prieste, caci azi am avut mult de lucru  >:( >:(
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3925 : Luni, 12 Martie 2012, 19:19 »
Hmm, in momentul de fata io-s cumva ca magarul lui Nastratin Hogea (ala care a murit tocmai cand se-nvatase fara mancare). Adica numa`cand uitasem de munca, na belea ca maine tre` sa merg la lucru! Pfui, fir-ar, ziceti voi daca asta nu-i curat ghinion...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3926 : Luni, 12 Martie 2012, 19:22 »
altdat' sa mai faci altora in ciuda.  :P io maine stau acasa, ma trezesc tarziu, savurez cafeaua indelung..... :P

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3927 : Luni, 12 Martie 2012, 19:26 »
Io zic sa stai cuminte cu programu`ca ti-o iei  :knuppel2:. Adica dupa 24 de ore de chin, mai pup job toooocmai...au, nu-i bine, ca in ziua aia io muncesc si voi va chiuiti cu beri! Nope, saptamana asta nu merge...

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3928 : Luni, 12 Martie 2012, 19:27 »
da, bitek, si io maine stau acasa cuminte si ma uit la fetele triste ale celor care merg la job. Pai cum sa nu fiu vesela cand io am scapat de asta? Martea la domiciliu. De vis, pur si simplu de vis. ;D. Nu mai spun ca ma voi  trezi la 10, ca deja e prea mult... ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3929 : Luni, 12 Martie 2012, 19:27 »
Fii atenta ca-ti iau bani pe copyright... :P