Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574238 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3855 : Marți, 06 Martie 2012, 11:01 »
tre` sa lucram la transmiterea materiei, Silviu, sincronizarea nu e prea buna  ;D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3856 : Marți, 06 Martie 2012, 17:47 »
plicti.
si "supa", ca nush' cand trece timpul si mai nimic nu fac... :(

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3857 : Marți, 06 Martie 2012, 20:15 »
La ora asta sunt cam perpendicular (adica picat cu parasuta).

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3858 : Miercuri, 07 Martie 2012, 00:45 »
Inspirata... simt ca "se pregateste" ceva, o schimbare... inca nu stiu exact ce, insa stiu ca revelatia se va petrece in curand.  oO
Guesswho, ce curs ati facut voi in tabara?  :o

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3859 : Miercuri, 07 Martie 2012, 11:05 »
neinspirat :( simt ca nu simt nimic.

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #3860 : Miercuri, 07 Martie 2012, 11:11 »
neinspirat :( simt ca nu simt nimic.
Cred ca am aceeasi stare. Care sa fie solutia sa iesim din starea asta ?  :tickedoff:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3861 : Miercuri, 07 Martie 2012, 14:06 »
Lasati la o parte scepticismul, maturitatea si tot ce ne impiedica sa fim copii din nou. Lasati deschis!  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3862 : Miercuri, 07 Martie 2012, 14:36 »
Insomniaca... iar vine luna plina! Adorm numai cu adjuvante si atunci am cosmaruri semiconstiente. :help: S-a cam dus "baba cu colacii"... copii n-o sa fac (ca n-am cu cine), cariera am tot avut pana m-am facut eun insami "cariera de piatra" de m-am plictisit de mine, iar in alte directii... simt ca nu fac nimic. Si habar n-am de ce. O fi astenia de primavara sau astenia de primavara sau criza varstei mijlocii?!  :-[
Astept "inspiratia"... hai, inspiratie, salveaza-ma odata, m-am canonizat destul, nu ma mai incerca, nu cred ca sunt suficient de puternica sa fac asta pentru tot restul vietii.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #3863 : Miercuri, 07 Martie 2012, 15:53 »
Lovita de astenie. :hammer:

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3864 : Miercuri, 07 Martie 2012, 16:20 »
Insomniaca... iar vine luna plina! Adorm numai cu adjuvante si atunci am cosmaruri semiconstiente. :help: S-a cam dus "baba cu colacii"... copii n-o sa fac (ca n-am cu cine), cariera am tot avut pana m-am facut eun insami "cariera de piatra" de m-am plictisit de mine, iar in alte directii... simt ca nu fac nimic. Si habar n-am de ce. O fi astenia de primavara sau astenia de primavara sau criza varstei mijlocii?!  :-[
Astept "inspiratia"... hai, inspiratie, salveaza-ma odata, m-am canonizat destul, nu ma mai incerca, nu cred ca sunt suficient de puternica sa fac asta pentru tot restul vietii.

Caroline, daca e sa-mi dau cu parerea, cred ca da, e o criza mica a varstei mijlocii, potentata si de astenia de primavara. Iti spun din experienta proprie ca, in jurul varstei de 40, f. multe din cunostintele mele feminine au fost cuprinse de o stare asemanatoare, de nemultumire, de aparenta lipsa de sens, si asta in conditiile in care unele dintre ele nu aveau nici cel mai mic motiv real de nefericire, "bifand pozitiv" tot ceea ce indeobste se considera a implini pe cineva. Pur si simplu, majoritatea doamnelor intra intr-o etapa de interogatie asupra existentei lor si, indiferent de ceea ce au realizat sau nu, simt o imensa frustrare, o nevoie imperioasa de a schimba ceva (gasesti pe net radiografii profesioniste ale crizei de mijloc, daca te intereseaza). E o etapa psihologica si biologica destul de destabilizatoare dar care poate fi trecuta mai usor cand stii ca e normala, temporara (desi destul de lunga) si cand ii intelegi mecanismul.
Sunt foarte convinsa ca, in fapt, ai multe motive de a fi multumita de viata ta, care insa acum sunt puse intr-un con umbra. Am trecut prin asta si stiu ca se va stinge treptat... :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3865 : Miercuri, 07 Martie 2012, 17:32 »
atat de bine, plina de energie si de frumos...dupa job, m-am bucurat de soare, am fost la cumparat de flori pentru maine si mi-am rasfatat simturile admirand frumuseti :flori:
ador florile de primavara (poate si pentru ca-s nascuta primavara) dar cele parfumate sunt favoritele mele  :)
chiar daca maine voi primi flori, m-am alintat deja cu un buchet de frezii si unul de zambile  :) ce bine ca ma pot bucura de toate astea!

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3866 : Miercuri, 07 Martie 2012, 18:07 »
Guesswho, ce curs ati facut voi in tabara?  :o

A fost un bootcamp de inteligenta emotionala, o experienta unica pentru mine, am invatat sa identific anumite emotii, am retrait altele, am invatat cum sa le transform pe cele negative in unele pozitive. Uite cam despre ce a fost vorba in cele 5 zile, n-am acoperit 100% din cele stabilite, Marius s-a pliat pe cerintele noastre si a pus accentul pe ce am vrut noi sa exersam.
http://www.nlpmania.ro/bootcamp2012/
Pentru mine a fost un succes faptul ca dupa mai bine de 10 ani datorita unei tehnici am reusit sa stau (nu sa conduc) din nou pe scaunul soferului fara sa retraiesc anumite clipe terifiante din trecut si care m-au sabotat atatia ani. Deja mi-am facut programare sa iau niste lectii de condus, stiu, simt ca sunt pe drumul cel bun. Pentru cei care cunosc, tehica este EMDR, in cazul meu a dat rezultate, am scapat in 3 minute de un cosmar care dura de 10 ani. Nu pot spune decat: "Multumesc din suflet, Marius!"
In cuvinte e greu de descris ce s-a petrecut acolo, stiu ca n-o sa reusesc sa transmit ce am simtit....cred eu ca emotiile se simt, nu se povestesc (sau nu ma pricep eu f bine la asta :-[)
Apropos de asta, ieri pe facebook discutam cu colegii de la Bran pe marginea pozelor si a scris cineva care nu participase la bootcamp un comentariu despre cum se vedea din afara ce a fost acolo....era ff departe de adevar.....
Oricum, concluzia e ca a meritat. In vara urmeaza un bootcamp pe tema relatiilor de cuplu, se va tine in Grecia si in Italia, neaparat vreau sa merg. :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3867 : Miercuri, 07 Martie 2012, 18:47 »
daca vrea cineva sa discutam mai in amanunt despre ce am discutat acolo, tehnicile de meditatie, exercitiile de energizare, muzica pt identificare emotiilor, etc sunt de acord, dar pe messenger....ziceti aici daca vreti si va las ID-ul  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3868 : Miercuri, 07 Martie 2012, 21:35 »
da! pe mine m-ar interesa cum a perceput fetita aia de 12 ani mesajul lui marius :-\

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3869 : Miercuri, 07 Martie 2012, 22:34 »
of, Silviu, ce ma fac cu tine? ::)