Guesswho, ce curs ati facut voi in tabara? 
A fost un bootcamp de inteligenta emotionala, o experienta unica pentru mine, am invatat sa identific anumite emotii, am retrait altele, am invatat cum sa le transform pe cele negative in unele pozitive. Uite cam despre ce a fost vorba in cele 5 zile, n-am acoperit 100% din cele stabilite, Marius s-a pliat pe cerintele noastre si a pus accentul pe ce am vrut noi sa exersam.
http://www.nlpmania.ro/bootcamp2012/ Pentru mine a fost un succes faptul ca dupa mai bine de 10 ani datorita unei tehnici am reusit
sa stau (nu sa conduc) din nou pe scaunul soferului fara sa retraiesc anumite clipe terifiante din trecut si care m-au sabotat atatia ani. Deja mi-am facut programare sa iau niste lectii de condus, stiu, simt ca sunt pe drumul cel bun. Pentru cei care cunosc, tehica este EMDR, in cazul meu a dat rezultate, am scapat in 3 minute de un cosmar care dura de 10 ani. Nu pot spune decat: "Multumesc din suflet, Marius!"
In cuvinte e greu de descris ce s-a petrecut acolo, stiu ca n-o sa reusesc sa transmit ce am simtit....cred eu ca emotiile se simt, nu se povestesc (sau nu ma pricep eu f bine la asta

)
Apropos de asta, ieri pe facebook discutam cu colegii de la Bran pe marginea pozelor si a scris cineva care nu participase la bootcamp un comentariu despre cum se vedea din afara ce a fost acolo....era ff departe de adevar.....
Oricum, concluzia e ca a meritat. In vara urmeaza un bootcamp pe tema relatiilor de cuplu, se va tine in Grecia si in Italia, neaparat vreau sa merg.