Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573640 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3750 : Luni, 20 Februarie 2012, 16:25 »
Ma incearca multe stari, nici nu-mi dau seama care e mai puternica si domina....ce zi....nici n-as fi crezut ca pot sta acasa si sa rezolvio groaza de lucruri doar din telefon si laptop...
extaz, satisfactie, prosperitate, recunostinta, bucurie  :)....despre astea ar fi vorba acum....
vreau si maine o astfel de zi  O0
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #3751 : Luni, 20 Februarie 2012, 18:00 »
Ma incearca multe stari, nici nu-mi dau seama care e mai puternica si domina....ce zi....nici n-as fi crezut ca pot sta acasa si sa rezolvio groaza de lucruri doar din telefon si laptop...

se numeste e-work:) se castiga timpul pretios pierdut cu drumurile incolo si incoace. in SUA sunt unii care-si duc viata in mediul rural, facand intermedieri si tranzactii pe tot globul. :) stiu un caz.

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3752 : Luni, 20 Februarie 2012, 19:42 »
da? si eu care stiam ca e pneumonie, din cauza ei stau consemnata la domiciliu ::)...glumesc  :)
ai dreptate, dar pentru mine a fost o surpriza ziua de azi, am vazut ca se poate obtine mult cu efort minim...eeee? nu suna bine? :D
acum sunt doar....satula, am mancat cu puiutul si ma las alintata de celalat pui, big brother cum il alint uneori ( motanul) :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3753 : Luni, 20 Februarie 2012, 23:38 »
Azi am avut o zi teribila. Dupa ce m-am chinuit o zi intreaga sa trag un fir prin casa (cu canal cablu, elegant, sa nu se vada, holtzsuruburi in pereti, gauri aiurea date, astupa-le cu adeziv, da-i cu lavabila sa nu se cunoasca), cum spuneam, dupa toate cele, ma pomenesc ca "obectu`" pentru care am facut tot tam-tam-ul (un router wireless nou-nout, din cutie) nu functioneaza! :knuppel2: :knuppel2: :buck2: :tickedoff: :tickedoff: Putin a lipsit sa nu-l fac praf de parchet. Si uite-asa plin de draci si frustrare, ia obectu`, baga-l la loc in cutie si maine cu el la garantie (sper sa nu faca cineva figuri, ca iese rau de tot). Tragand linie, n-am facut mare branza si m-am si umplut de draci. Foarte tare! daca mai prin vreo doua zile asa, mi se vor inmulti firele de par albe din cap pana o sa arat ca mama (care-i alba de pe la 40 de ani).

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3754 : Marți, 21 Februarie 2012, 00:06 »
ei, na. pai "instalatia" ramane valabila, deci n-ai lucrat degeaba.
invata sa nu te mai enervezi pentru toate (inerentele) mici neplaceri ale vietii, ca astea nu se termina niciodata. gestioneaza-le cu calm, ca pe niste nimicuri care sunt, de fapt.  :)
da? bunicul meu a albit la 20 de ani, si-a defilat asa inca 79, ca a fost longeviv tare.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3755 : Marți, 21 Februarie 2012, 00:22 »
Almi_gabi, acuma exagerez eu, cu forumul... si maine la scoala o sa fiu... auuu!  :crazy2:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3756 : Marți, 21 Februarie 2012, 12:05 »
...Si uite-asa plin de draci si frustrare, ia obectu`, baga-l la loc in cutie si maine cu el la garantie (sper sa nu faca cineva figuri, ca iese rau de tot). ...

drumul pana la garantie s-ar putea sa te enerveze si mai tare  :tickedoff:
dar nu te da batut, cum zicea si miha, macar ai firul ; sper sa mearga ca daca constati ca e intrerupt pe undeva s-ar putea sa ai parul "verzuliu"  :2funny:

Almi_gabi, acuma exagerez eu, cu forumul... si maine la scoala o sa fiu... auuu!  :crazy2:

ups, sa nu le dai note mici ca dupe' incep sa arunce cu bulgari de zapada din curte pe geam in clasa  >:D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3757 : Marți, 21 Februarie 2012, 17:21 »
obosita....n-am chef de nimic

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3758 : Marți, 21 Februarie 2012, 18:36 »
somnoros. am visat ca eram profesor de sport la jean monnet 8)

Offline bubulina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #3759 : Marți, 21 Februarie 2012, 18:39 »
tonica.........cand ma gandesc la weekend-ul care urmeaza sa-l petrecem la Bran! :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3760 : Marți, 21 Februarie 2012, 18:44 »
bubulina, dac`-ai sti cat de rau imi pare ca nu s-a suprapus tabara new entry cu cursul meu de la bran....voi mergeti acolo in we, eu ajung miercuri :(
mi-ar fi placut macar si pentru doua ore sa va cunosc... ;)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3761 : Marți, 21 Februarie 2012, 18:45 »
somnoros. am visat ca eram profesor de sport la jean monnet 8)
ce vise au unii ;D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3762 : Marți, 21 Februarie 2012, 18:53 »
ce vise au unii ;D
adica? ??? pai acolo se face sport, nu gluma! ai vazut cum arata madalina pamfile? la alte scoli, elevilor le intra pe o ureche si le iese pe cealalta :(

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #3763 : Marți, 21 Februarie 2012, 18:57 »
da` am sustinut io altceva? :P

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #3764 : Marți, 21 Februarie 2012, 20:16 »
franta. azi am fost intr-o poveste horror cu "a fost odata ca niciodata" un subsol in care au crapat toate tevile de apa, si-un parter unde au crapat, in cor, caloriferele, tevile si centrala" Si-n loc de Fat-Frumos, am secondat, timp de 11 ore, intr-un frig deplin (ieseam afara sa ma incalzesc, mergand.  :) foarte serios...), o echipa de trei instalatori. macar erau unii mai de bun simt, ca altfel cred ca o luam pe urmele lui bitek care era sa-si ciobeasca parchetul pentru un sarman de wireless aflat in garantie. probabil ca in locul meu albea instantaneu.  :)
am inghetat, am inmarmurit (cand am aflat cat costa reparatia de prima urgenta, numa', aia cu tevile de apa care facusera subsolul lacustru), am ajuns acasa si tre' sa fac ceva de urgenta, ca e musai. si nu mai pot. sa beau o cafea?  :(
guess, mi-ar fi facut mare placere sa te cunosc, la Bran. :)