Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1571119 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3555 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 07:15 »
necajita - lucrez si astazi  :-\

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #3556 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 10:46 »
Las`ca trece si asta, acus se face seara. (eu lucrez pe 31, 24h).

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3557 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 10:49 »
24 h? Sarbatoresti Revelionul prin munca? Ia macar o sticla de sampanie la tine!  :)
Si eu am avut parte de sarbatori la serviciu. Pe langa ‘vino tu, ca stai mai aproape’, mai era si ’vino tu, ca tot esti singura si n-ai ce face, nu te asteapta nimeni acasa’ – asta ma enerveaza cel mai tare!
Azi am scapat 'ca prin urechile acului'. Dar nu vreau sa ma gandesc dupa 27 incolo ce va fi!

Acum ma simt cautata!  ;D
De ieri ma tot suna un numar necunoscut - n-am vrut sa raspund pentru ca mi se parea mie ca seamana cu ceva de care nu mai vreau sa aud. Vazand insistenta, m-am hotarat sa-i zic vreo doua... Insa era de la o firma de curierat: ma anunta ca-mi aduc LCD-ul comandat la firma x din Cluj - sa pregatesc banii, ca-i numai 1290 lei. Dar eu n-am comandat nimic... E adevarat ca am luat un aparat foto de la ei, dar e mult de atunci!  ;D  Mare agitatie zilele astea...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3558 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 11:18 »
bucuros - stau si azi ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3559 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 12:04 »
Las`ca trece si asta, acus se face seara. (eu lucrez pe 31, 24h).

speram sa nu stau la servici pana diseara  8) sa mai apuc magazine deschise  ;D

bucuros - stau si azi ;D

si eu stau - numai ca nu unde trebuie  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #3560 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 20:15 »
acu bine. dar ma pregatesc sa pling: e bambi la antena 1.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3561 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 21:29 »
ehe, ia uite si eu incepusem sa ma uit dar nu mi-a placut iti raspund la televiziune de ce  :-\

julia

• Vizitator
« Răspuns #3562 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2011, 14:40 »
de azi dimineata ma simt vrednica si folositoare.
acu ma simt in pauza.
mai dar ce mai munceste lumea, nimeni nu sta degeaba la taclale...

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #3563 : Sâmbătă, 24 Decembrie 2011, 16:44 »
   Incarcata de emotia sarbatorii crestine. Ma deranjeaza spiritul mercantil, care prinde radacini de la un an la altul in preajma unor astfel de sfinte sarbatori. Iubesc Craciunul pentru semnificatia lui spirituala in primul rand. De ce atata risipa materiala in loc de o primenire a sufletului, o asteptare a darul suprem - venirea Dumnezeului pe pamant in chip de om? De ce un stomac plin in loc de o inima plina, o minte aburita de alcool in locul unui spirit indumnezeit? N-as vrea sa fiu inteleasa gresit. Nu sunt o sfanta fara prihana. Iubesc si eu lumea materiala, dar fara a ma lasa dominata de ea. Am timp sa colind magazinele si dupa sarbatori(mai ales ca vor incepe perioadele de reduceri de preturi), ma bucur de gustul bucatelor cu moderatie, gasesc ceva sub bradut, dar toate acestea nu trebuie sa-mi inabuse adevarata bucurie launtrica, recunostinta ca Dumnezeu m-a facut si pe mine partasa la aceasta minune.
   Ma simt ca in preajma adevaratului Craciun. Va doresc tuturor aceste sentimente!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3564 : Duminică, 25 Decembrie 2011, 10:51 »
   Incarcata de emotia sarbatorii crestine. Ma deranjeaza spiritul mercantil, care prinde radacini de la un an la altul in preajma unor astfel de sfinte sarbatori.
ai vorbit cu papa?

MESAJUL DE CRĂCIUN AL PAPEI BENEDICT AL XVI-LEA. "Crăciunul a devenit o sărbătoare comercială, ale cărei scântei orbitoare ascund taina umilinţei lui Dumnezeu"
Papa Benedict al XVI-lea a invitat oamenii sâmbătă, în Ajunul Crăciunului, să renunţe la "strălucirea" societăţii de consum şi la "orgoliul" raţiunii "liberale", pentru a se lăsa atraşi de umilinţă şi de mesajul de pace al lui Iisus.
"Dacă vrem să îl găsim pe Dumnezeu apărut în chip de copil, atunci trebuie să coborâm de pe calul raţiunii noatre liberale (...) să ne lepădăm de falsele noastre certitudini, de orgoliul nostru intelectual".

julia

• Vizitator
« Răspuns #3565 : Duminică, 25 Decembrie 2011, 10:55 »
nerabdatoare sa maninc sarmale.
ce-mi place perioada asta cind astepti sa vina musafirii sau sa fii tu musafir si te pregatesti sa te simti bine...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3567 : Duminică, 25 Decembrie 2011, 11:57 »
imi place calmul si "molcomul" zilelor de Craciun cand pregatirile sunt gata si te rasfeti cu bunatati  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3568 : Marți, 27 Decembrie 2011, 07:57 »
incerc sa ma dezmortesc dupa zilele libere si dupa meniul prea imbelsugat  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3569 : Marți, 27 Decembrie 2011, 09:35 »
In criza de timp. Iar astept poate-poate mai pica vreo hartie... Si cata treaba am acasa! Pen'ca trebe sa-mi fac bagaaajul pentru Reveliooooooon! Yeeeaaaaah!  8)    ;D