Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574868 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #2640 : Vineri, 08 Iulie 2011, 12:42 »
Azi? Nu stiu, putin derutata, dezamagita in multe privinte ... poate ca sunt prea susceptibila si am prea multe asteptari de la cei din jurul meu. Si asa ajung sa ma simt deceptionata de reactiile celorlalti. Cred ca astept numai reactii pozitive si idealizez pe cei din jur, si apoi realitatea ma deceptioneaza!!! Oare numai eu sunt asa? Sau mai sunt si altii? Prea multe intrebari ... sunt debusolata si trebuie sa ma reculeg si sa ma mai gandesc daca nu sunt eu de vina. Sa nu am prea multe exigente de la viata ... greu, offff    :o
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline aloevera

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 88
« Răspuns #2641 : Vineri, 08 Iulie 2011, 13:15 »
Hai Lori, capul sus, mai sunt si oameni buni pe lumea asta...ajungi maine la seara muzicala? poate iti vei schimba starea de spirit...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2642 : Vineri, 08 Iulie 2011, 13:23 »
inundata de fumul rautatilor ...

da, las, ca bag aerele lui jazz si fac curatenie ;D
nihil sine deo

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Cum te simti acum
« Răspuns #2643 : Vineri, 08 Iulie 2011, 13:26 »
Azi? Nu stiu, putin derutata, dezamagita in multe privinte ... poate ca sunt prea susceptibila si am prea multe asteptari de la cei din jurul meu. Si asa ajung sa ma simt deceptionata de reactiile celorlalti. Cred ca astept numai reactii pozitive si idealizez pe cei din jur, si apoi realitatea ma deceptioneaza!!! Oare numai eu sunt asa? Sau mai sunt si altii? Prea multe intrebari ... sunt debusolata si trebuie sa ma reculeg si sa ma mai gandesc daca nu sunt eu de vina. Sa nu am prea multe exigente de la viata ... greu, offff    :o

nu esti singura, lori...daca asta te ajuta cu ceva :)...dar cred ca e vina noastra...uneori cred ca avem asteptari nerealiste. In ultima vreme incerc sa ofer, fara a mai astepta osanale sau orice altceva in compensatie...in felul asta dezamagirile sunt mai putine :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #2644 : Vineri, 08 Iulie 2011, 15:28 »

calduroasa
caldura mare monser
35 grade la umbra
sa nu mergeti pe la umbra!!

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #2645 : Vineri, 08 Iulie 2011, 15:56 »
acum obosita! dorm putin si plec din nou la treaba mai pe racoare. mi-a spus julia sa nu merg pe la umbra.  ;D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #2646 : Vineri, 08 Iulie 2011, 16:00 »
acum obosita! dorm putin si plec din nou la treaba mai pe racoare. mi-a spus julia sa nu merg pe la umbra.  ;D
mergi pe la soare atunci... la umbra sunt grade cat are coniacul bun si te ametesti...la soare cu tine :P

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #2647 : Vineri, 08 Iulie 2011, 16:25 »
trista :'(

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2648 : Vineri, 08 Iulie 2011, 17:36 »
si asa - si asa

dar bine ca e in sfarsit vara  :D

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #2649 : Vineri, 08 Iulie 2011, 18:03 »
io ma simt ca dansatoarele lui almi_gabi
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2650 : Vineri, 08 Iulie 2011, 18:15 »
io ma simt ca dansatoarele lui almi_gabi

sunt incredibile - se simt intotdeauna extraordinar  :D - si nu obosesc niciodata  ;D

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #2651 : Vineri, 08 Iulie 2011, 19:30 »
Ma simt wow. E prima zi dupa multe saptamani, in care nu ma doare chiar nimic, nu mi-e rau, chiar simt ca mi-e pofta de mancare. Wow!!!! Mare lucru sanatatea asta.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #2652 : Vineri, 08 Iulie 2011, 19:53 »
sa dea dumnezeu ca starea asta sa continue inca 160 de ani !!! dupa aia mai negociem impreuna si El mai poate adauga  :D :D :D

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2653 : Vineri, 08 Iulie 2011, 20:17 »
Ma simt wow. E prima zi dupa multe saptamani, in care nu ma doare chiar nimic, nu mi-e rau, chiar simt ca mi-e pofta de mancare. Wow!!!! Mare lucru sanatatea asta.
esti sigura ca esti vie? cica dupa 40, daca te trezesti dimineata si nu te doare nimic, inseamna ca esti mort :(

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #2654 : Vineri, 08 Iulie 2011, 20:18 »
Janeta, vad ca stii sa negociezi, imi zici si mie un secret? Cum reusesti sa fii atat de tonica tot timpul?