Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1578773 ori)

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

optimus sum

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #1890 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:15 »
unde s-a dus chestia aia cu think pozitive ? nu e mai ok sa te gandesti ca avem totusi un spital unde sa mergem ? ca inca te tratezi gratis chiar daca isi bat joc de noi ? daca scotocim bine , gasim motive sa fim fericiti, nu ?

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #1891 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:18 »

ori Opt are dubla personalitate, ori a intrat altcineva pe contul lui, ca nu-l mai recunosc...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1892 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:21 »
vom evolua atunci cand cei care sunt buni si evoluati vor fi mai multi, mai multi, iar energia lor buna va influenta, va scadea energia celor ramasi jos...acestia, tocmai acestia, cei rautaciosi, agresivi, infatuati etc...trebuie iubiti, intampinati cu bine, pentru ca astfel ei pot fi ajutati. ei au nevoie sa fie ajutati sa se 'ridice" de acolo de unde sunt...daca vom cobori interactiunea cu ei la nivelul lor, unde e castigul? cei buni coboara, cei rai nu urca...si asta nu functioneaza numai in sihastrie. functioneaza tocmai in concretul asta in care "lupta" intre lumina si umbra e inca acerba. eu sper ca intr-o zi lumina sa fie mai puternica.
credeti ca visez?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1893 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:22 »

ori Opt are dubla personalitate, ori a intrat altcineva pe contul lui, ca nu-l mai recunosc...

mda...pare din folderul ironico-cinic al lui silviu  :D

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1894 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:33 »

astazi sunt rautacios...  ;D ;D ;D ;D ;D
:P :P :P :P :P :P

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #1895 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:34 »

pai tocmai ca nu, mie mi s-a parut ca esti... bunacios

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1896 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:36 »
mie termenul "scotocim", consonant cu "cautam de ne vine rau" :D mi-a sugerat o abordare ironica   :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1897 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:37 »
mie termenul "scotocim", consonant cu "cautam de ne vine rau" :D mi-a sugerat o abordare ironica   :P
intr-un caz cum este cel expus de tine , eu cred ca "scotocim" dupa un gand pozitiv...sau gresesc ?
nu l-am folosit gresit pe scotocim...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1898 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:40 »
nu era vorba de greseala ci de "nuanta". cand ai spus "scotocim", m-am gandit ca "faci mishto" (na, pe romaneste  :D), ca desi nu avem motive sa fim multumiti, daca vrem sa fim, cu tot dinadinsul, pozitiv-ganditori, gasim noi acolo ceva argumente de autoamagire.  :D
pana la urma, enuntul tau a fost pozitiv sau ironic?  :P

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #1899 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:43 »

sunt sigura ca a fost amindoua. ne dadea peste nas ca sustinem gindirea pozitiva dar n-o aplicam. nu, ma?

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1900 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:50 »
Citat
deal e (si chiar functioneaza) sa trimiti ganduri de bine si iubire celui cazut in capcanele trufiei, obrazniciei, arogantei etc...il ajuti sa iasa, mcar putin, din aceea...stiu ca pare pura teorie dar nu e. raului nu-i raspunzi cu rau daca nu vrei sa-l perpetuezi...il "anihilezi" cu bine, cu energie buna, il "topesti" in lumina...pare greu, mai ales pentru orgoliosi ca noi...e de lucrat... incerc sa renunt la vechea "lupta" si sa o adopt pe a doua...inca nu-mi iese, dovada sta faptul ca azi in loc sa-ncerc sa-i iau cu duul blandetii pe indivizi, ma luptam cu piticul meu negru sa nu se dea in stamba  Cheesy, sa nu se descatuseze hranindu-le energia joasa...

mica , draga mea , eu sunt ceva mai pragmatica . prefer sa rezolv problema pe loc si sa aplic gandurile bune si iubirea DUPA ce m-am asigurat ca cel pe care vreau sa-l ajut nu si-a dat duhul din cauza gandurilor rele si a lipsei de iubire ale celui care ar fi trebuit sa-si faca datoria . asta pentru ca daca o fac IN TIMP CE , e foarte posibil ca receptorul sa fie infundat zdravan cu o mare doza de nesimtire si pana cand va fi ea topita de gandurile mele bune si iubire respectivul imi anihileaza aproapele .

asa sunt eu , ce sa fac ... prefer o actiune imediata si sigura in detrimentul uneia de lunga durata si incerta  . si , crede-ma , de felul meu iubesc tare mult oamenii .

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1901 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:53 »
absolut, Jeane. in cazuri de urgenta nu e timp de educatie. se aplica metoda cea mai eficienta: corectia ferma, cu efect mult mai sigur pe termen scurt. eu zic, asa in general...cand pericolul nu e major.  :P

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #1902 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:53 »

sunt sigura ca a fost amindoua. ne dadea peste nas ca sustinem gindirea pozitiva dar n-o aplicam. nu, ma?

yap  ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1903 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:54 »
am dat click pe mesaj si mai aveam de spus ca doamna pe care tu ai insotit-o azi chiar nu prea are timp pana cand energiile joase vor fi absorbite de vibratiile energiilor pozitive . pentru mine asta ar fi contat putin mai mult decat sa-l aduc pe calea cea buna pe nesimtitorul ala in halat alb .
de-aia te voiam furioasa  :D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1904 : Marți, 07 Iunie 2011, 19:54 »
Cred ca nu lipsurile materiale sunt adevarata noastra saracie ci lipsa de omenie si de bun simt…
Uite, de aceea ma simt amara…

Nu incerc sa dau alta nuanta decat ... cea adevarata. Desi am posibilitatea sa ma comport altfel, am fost tratata astfel ...
Am putut cuprinde indignarea, atat in cazurile mele cat si in cel descris de tine.

Daca intentia mea ar fi sa redau ce au spus altii - dar in care am mare incredere - ce ati spune...?

"Un suflet plin de obisnuinte este un suflet mort."
" Tot ceea ce este important se face impotriva a ceva."

- Bachelard -
nihil sine deo