Cred ca nu lipsurile materiale sunt adevarata noastra saracie ci lipsa de omenie si de bun simt…
Uite, de aceea ma simt amara…
Nu incerc sa dau alta nuanta decat ... cea adevarata. Desi am posibilitatea sa ma comport altfel, am fost tratata astfel ...
Am putut cuprinde indignarea, atat in cazurile mele cat si in cel descris de tine.
Daca intentia mea ar fi sa redau ce au spus altii - dar in care am mare incredere - ce ati spune...?
"Un suflet plin de obisnuinte este un suflet mort."
" Tot ceea ce este important se face impotriva a ceva."
- Bachelard -
care ar fi nuanta aia adevarata Steli mama ? eu stiu nuante multe ca de aia sunt nuante si nu "e" nuante...
cum te comporti tu si cum esti tratata sunt doua chestiuni diferite si fara grad de conditionalitate, ok ?
daca ai cuprins indignarea , sa ma inveti si pe mine cum se face asta ...eu nu stiu decat sa ma infurii si injur in caz ca reusesc sa ma abtin de la acte mai violente...deci cum cuprindem indignarea ?
"Daca intentia mea ar fi sa redau ce au spus altii - dar in care am mare incredere - ce ati spune...?"
as spune sa o faci fara sa mai ne intrebi ce spunem , ca oricum e libertate sa postam ce vrea muschii nostrii...

Acum despre "Bachelor" asta , i-as da una in gura, ca si mama e plina de obisnuinte si ticuri , dar sufletul ei e viu si traieste si acum ca un copil ...
iar cand iubesc (e important asta , nu ? ), iubesc impotriva a "ceva" ce ?