Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1575582 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #645 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:02 »
de ce lesini? esti emotiva? ::)

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #646 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:34 »
silviu, cum reusim sa scapam de "ne" si sa ramana cand si cand "fericit"?....suntem prea pretentiosi? conform gandirii pozitive, ar trebui sa ne trezim de dimineata si sa abordam un zambet tamp in fata oglinzii si asa sa ne tine toata ziua....recunosc ca uneori imi iese...alteori nu !...o fi varsta de vina?
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #647 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 20:58 »
de ce lesini? esti emotiva? ::)
de fiecare data!

nihil sine deo

silviu

• Vizitator
« Răspuns #648 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 21:44 »
silviu, cum reusim sa scapam de "ne" si sa ramana cand si cand "fericit"?....suntem prea pretentiosi? conform gandirii pozitive, ar trebui sa ne trezim de dimineata si sa abordam un zambet tamp in fata oglinzii si asa sa ne tine toata ziua....recunosc ca uneori imi iese...alteori nu !...o fi varsta de vina?
nu cred ca sunt pretentios; mai degraba asa e structura mea sufleteasca. e usor de zis: hai sa gandim pozitiv! nu ne costa nimic. mai greu insa e de pus in practica.
sfatul lui coelho era (sa ne scuze doamnele care nu suporta citatele) sa stim cand se incheie o etapa a vietii si sa nu ne incapatanam sa ramanem mai mult decat e necesar, altminteri pierdem bucuria de a trai si sensul vietii. pesemne ca noi suntem incapatanati :D
prietenii de varsta mea, in compania carora ma simt bine, pot fi numarati pe degetele mainii unui ciung. cei mai multi sunt anosti, previzibili, resemnati. imi amintesc cu groaza de o excursie la munte, alaturi de vreo trei familii de varsta mea. ei isi beau mintile si discutau politica, ele barfeau si din cand in cand isi priveau sotii cu ochi straini si goi. era atata resemnare pe fetele lor, incat m-a cuprins o tristete iremediabila. m-am gandit ca decat o asa familie, e mai bine de o mie de ori sa fii singur.

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #649 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 21:53 »
... :) oh silviu, de mult tare nu ma mai regasesc in generatia mea...cunosc femei care habar nu au ce inseamna Vama Veche si Pasarea Colibri...habar nu au ce inseamna sa te biciuasca ploaia pe fata in timp ce urci pe o carare de munte si nu stai la 4 stele...iar mie nu mi-au mai ramas degete la mana... :-[
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #650 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:02 »
... :) oh silviu, de mult tare nu ma mai regasesc in generatia mea...cunosc femei care habar nu au ce inseamna Vama Veche si Pasarea Colibri...habar nu au ce inseamna sa te biciuasca ploaia pe fata in timp ce urci pe o carare de munte si nu stai la 4 stele...iar mie nu mi-au mai ramas degete la mana... :-[
Balanta, uneori cred ca esti chiar copil in unele privinte...

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #651 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:05 »
     N-ai inteles esenta, @silviu! Daca prefer cuvintele tale (pe care vad ca ti le gasesti cu destula usurinta), nu inseamna ca nu suport citatele! Era vorba (cel putin eu una asta inteleg din topicul asta) sa spunem ce simtim NOI, nu ce au scris altii! Cred ca si multi dintre noi prefera singuratatea, asumata sau impusa, de unii singuri (daca mi se permite exprimarea oarecum pleonastica), celei in doi! Care e, de cele mai multe ori, imposibil sau incomparabil de greu de suportat! Cat priveste varsta, (cand de obicei cea din buletin nu corespunde celei din suflet) cred ca tzine de fiecare dintre noi si de momentul in care ne aflam! Eu, spre exemplu, la 28 de ani ma simteam ca la 100, crezand ca, o data cu divortul, viata mea s-a terminat! Iar acum, dupa 18 ani, ma simt mult mai tanara in gandire si chiar si fizic decat atunci! Cred ca intradevar e vorba de structura sufleteasca: eu nu pot fi ca tine: pesimista! Si nici nu imi doresc! Si asta nu inseamna ca ma incapatanez sa raman intr-o perioada mai mult decat e necesar! Eu, una, evit sa ma intalnesc cu persoane pesimiste, vaicarete, prapastioase si demoralizate! Prefer sa fiu mai bine singura decat in asemenea companii! Viata e frumoasa daca asa vrei sa fie! De ce sa ma uit in jos (in trecut), cand pot sa imi ridic privirea spre cer (spre ce va veni)! Si in general traiesc dupa zicala: carpe diem!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #652 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:08 »
   Si ca sa te conving ca si pun in practica ceea ce am scris, acum ma pregatesc sa plec la o seara de folk, pe strada Blanari, la Iron Club, unde voi fi inconjurata in majoritate de tineri! Si ma duc SINGURA, ceea ce nu imi provoaca nici un complex!

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #653 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:12 »
Balanta, uneori cred ca esti chiar copil in unele privinte...

nu, Lucia, nu sunt copil, dar am sufletul atat de tanar uneori, incat al meu baiat de 24 de ani imi pare batran!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #654 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:23 »

[/quote]

nu, Lucia, nu sunt copil, dar am sufletul atat de tanar uneori, incat al meu baiat de 24 de ani imi pare batran!

[/quote]
Este foarte bine! Este de bun augur ceea ce ţi se intampla!

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #655 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:29 »
stiu eu, draga Lucia?...s-ar parea ca ma maturizez cam greu...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #656 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:36 »
Citat din: carmentoma
Cred ca intradevar e vorba de structura sufleteasca: eu nu pot fi ca tine: pesimista!
ma bucur pentru tine.
Citat din: carmentoma
Eu, una, evit sa ma intalnesc cu persoane pesimiste, vaicarete, prapastioase si demoralizate!
foarte bine faci! de ce sa-ti umbresti tineretea, nu aia din buletin, cu asemenea specimene.
   Si ca sa te conving ca si pun in practica ceea ce am scris, acum ma pregatesc sa plec la o seara de folk, pe strada Blanari, la Iron Club, unde voi fi inconjurata in majoritate de tineri! Si ma duc SINGURA, ceea ce nu imi provoaca nici un complex!
distractie placuta! optimism la max!

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #657 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:41 »
...silviu...aku chiaer ma simt super fain...3 pahare vin rosu....Pasarea Colibri pe you tube ...si zau parca e altfel...macar pt moment...

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #658 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:42 »
..."chiar"...inca nu-s manga! ;)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #659 : Miercuri, 19 Ianuarie 2011, 22:54 »
...silviu...aku chiaer ma simt super fain...3 pahare vin rosu....Pasarea Colibri pe you tube ...si zau parca e altfel...macar pt moment...
un ospatar spunea ca vinul rosu e bun pentru doamne daca-l beau domnii :P