ce-i bun, e imoral, ilegal si ingrasa!da, asta ma enerveaza si pe mine: ca ce-i bun ingrasa.
cel putin nu ma bat cu caramida-n piept ca am citit o carte si gata!, am descoperit ombilicul universului.cate inexactitati:
1. batutul cu caramida in piept sa-l practice altii; eu nici cu pumnul nu!

2. e vorba de (mai) multe carti + experienta proprie (singura care e, in cele din urma, convingatoare). si nu-mi amintesc sa fi pretins cineva a fi descoperit ombilicul universului, desi destui se simt si se comporta ca atare.

Doar ca unii au mai avut cate-o mica sclipire, cate-o mica revelatie, cate-o mica demonstratie cum ca, da, dincolo de lumea materiala, singura de care ne-am cam ocupat vreo doua milenii, exista si altceva care, desi inca neexplicat, nevazut, neinteles, E. E indiferent ca unii refuza a crede sau macar a cerceta.

Uite, de ex. eu nu pot sa numesc un singur lucru / situatie/ dorinta cu adevarat profunda, venita din Sinele meu si nu din cutume, mode, conventii, standarde, competitii sociale, care sa nu se fi implinit, mai devreme sau mai tarziu. Unele dintre ele au capatat forma in moduri total neasteptate. Acum lucrez la o dorinta de ma framanta de ceva vreme si vad ca pass.

poate fiindca, luata cu probleme, ii scad intensitatea si-o sabotez cu indoieli.

eh, dar ce-ti spun eu tie, Toma necredinciosu'?

ne tot fluturi lista ta de pacate, da, nu ne zici ce si cum. ca ma si sperii.