Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574873 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #465 : Joi, 22 Iulie 2010, 21:48 »
mai exista si barbati de orice varsta, fericiti pe canicula, barbati care se racoresc privind fetele tinere si frumoase ce merg aproape goale pe strada, infruntand canicula...cu pieptul gol, ca sa zic asa!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #466 : Joi, 22 Iulie 2010, 23:31 »
mi-e si mie cald rau de tot, intr-adevar.. am auzit si de codul ala rosu-drapel de la mare.. mmmm :-\ 
prin comparatie, incerc sa imi zic ca e mai bine la noi, la cuptorul nostru drag din capitala..

am facut vreo cateva dusuri.. dar efectul dureaza foarte putin.. am baut apa .. cu efect si mai scurt.. vine ea in curand raceala noptii si intre 4 si 7.30 o sa fie extraordinar!
vise, vise..  ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #467 : Vineri, 30 Iulie 2010, 19:41 »
nu ca ar reflecta sau nu realitatea, dar mi-a placut cand am vazut anuntul acesta pe calculatorul unei colege, la ce nu se gandesc unii?!

(sunt nemultumit cu intreaga situatie)  :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #468 : Joi, 05 August 2010, 20:42 »
ostenita si cam fara chef.... mi-o trece oare cu o cafea - sa mai beau acum la ora asta?

adria

• Vizitator
« Răspuns #469 : Sâmbătă, 07 August 2010, 16:04 »
aiurea-n tramvai, ma gandesc la cei ce vor fi luni pe plaja si eu la serviciu :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #470 : Duminică, 08 August 2010, 09:41 »
acum ma simt lenesa.

ma bucur ca e duminica si pot sa-mi permit  ;) ;D :D

adria

• Vizitator
« Răspuns #471 : Luni, 09 August 2010, 20:11 »
trista

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #472 : Luni, 09 August 2010, 20:14 »
trista
Imi pare rau, Adria, sa aflu ca esti trista. Incearca, te rog, sa iti schimbi starea de spirit: canta ceva, citeste o carte, asculta muzica... Te pup, draga mea

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #473 : Luni, 09 August 2010, 21:14 »
Constat, zi de zi, ca "este foarte greu sa fii om". Nu imi vine sa cred, de multe ori, cata rautate incape intr-un om. Un univers de rautate.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #474 : Marți, 10 August 2010, 00:02 »
Nu imi vine sa cred, de multe ori, cata rautate incape intr-un om. Un univers de rautate.

Ce s-a intimplat, Lucia?

adria

• Vizitator
« Răspuns #475 : Marți, 10 August 2010, 19:47 »
trista
Imi pare rau, Adria, sa aflu ca esti trista. Incearca, te rog, sa iti schimbi starea de spirit: canta ceva, citeste o carte, asculta muzica... Te pup, draga mea

cum sa cant, lucia, cand n-am de ce?

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #476 : Marți, 10 August 2010, 23:42 »
@adria, daca nu ai motiv de cantat, fa ca mine , fluiera a paguba... glumesc sa te inveselesc  :)

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #477 : Marți, 07 Septembrie 2010, 22:04 »
eu ma simt ca naiba! probabil organismul este obosit iar eu am asteptari prea mari. imi este greu sa ma si concentrez

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #478 : Marți, 07 Septembrie 2010, 22:14 »
eu ma simt ca naiba! probabil organismul este obosit iar eu am asteptari prea mari. imi este greu sa ma si concentrez

se intampla oricui, nici eu nu sunt intr-o forma prea mare  :) desi asta nu ar trebui sa te consoleze.  incearca sa te relaxezi intr-un fel, miscarea in aer liber iti va face mult bine si vei vedea ca dupa, te vei simti mai odihnita si te vei putea concentra mai bine. pacaleste-ti starea, gandeste la ceva frumos, fa ceva frumos pentru tine sau pentru cineva de langa tine.  si sa nu-ti pese de ceea ce francezii numesc "qu'en-dira-t-on" (gura lumii aprox).  atata timp cat n u facem nimic rau, cat nu ranim pe nimeni, putem sa ne permitem sa facem, sa zicem ceea ce noua si inimioarei noastre ne face bine. pentru ca despre asta este vorba la urma urmei. :) curaj!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline calina

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • just me
« Răspuns #479 : Marți, 07 Septembrie 2010, 22:21 »
Superficialitatea aduce fericire.....Ati vazut intelept fericit??!!...concluzia.....vreti stare de bine FITI SUPERFICIALE, fara analize profunde, fara ziua de maine, fara trect si fara viitor, doar clipa.
Exercitiu e bun atunci cand sunteti aproape in depresie in sens peiorativ, doamne fereste de depresia diagnosticata.