Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574774 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #435 : Duminică, 11 Iulie 2010, 15:55 »
Indefinit. Cu chef de orice si de nimic. Ultimele zile de lucru in care m-am culcat foarte tirziu si m-am trezit relativ devreme cred ca si-au spus cuvintul. Azi noapte am dormit 12 ore desi m-am culcat mult mai devreme decit de obicei. De la 1 jumate la 1 jumate. Cu toate astea, nu ma simt odihnit. Asa ca am chef de un film usor dar care sa ma tina in tensiune. Ma duc sa vad Predators.

adria

• Vizitator
« Răspuns #436 : Duminică, 11 Iulie 2010, 21:30 »
super, mi-a fost ridicat moralul
am avut o dupa amiaza frumoasa, pe care am petrecut-o alaturi de lucia, ayouni si irina
multuesc, fetelor

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #437 : Duminică, 11 Iulie 2010, 22:07 »
bravo, fetele! :) :-*

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #438 : Duminică, 11 Iulie 2010, 22:41 »
Adria si eu iti multumesc pentru aceasta dupa-amiaza minunata. Te pup

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #439 : Duminică, 11 Iulie 2010, 23:14 »
Acum ma simt revigorata, mai energica, mai optimista, mai tanara, mai plina de viata. O intalnire cu persoane placute si pozitive, intotdeauna face mult bine. Chiar f. bine.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #440 : Duminică, 11 Iulie 2010, 23:40 »
Multumesc si pe aceasta cale, lui Ayouni, Irinei si Adriei pentru  dupa-amiaza petrecuta impreuna. A fost o intalnire de bun augur. A fost o dupa-amiaza reusita.  Pentru mine a fost ca si cand as fi tras o gura de aer curat si tare.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #441 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:12 »
Nu ma simt prea bine... Sunt multe nedreptati pe lume care ma marcheaza profund... Preotul paroh al bisericii la care merg, a fost dat la o parte de un alt preot venit de la Buzau. Si acest lucru se intampla, dupa ce preotul paroh a refacut pictura bisericii in interor si in exterior, a pus strane noi, a pus gresie si faianta, a montat centrala termica, a facut gardul bisericii,  a sadit flori in curtea bisericii, a adoptat demult si un caine, corcitura de lup... A facut multe pentru enoriasi. A vrut sa faca si o cantina pentru saraci, dar Patriarhia nu a fost de acord... Acum are transfer pentru o alta bisericuta, darapanata, intunecoasa, uitata de lume. Off, off...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #442 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:26 »
Sa continui povestea cu preotul paroh: preotul de la Buzau a fost numit acum paroh. Stiu ca are un baiat in ultimul an la Facultatea de Teologie, probabil ca a pregatit terenul din timp pentru viitorul baiatului sau. Mai era un preot care slujea tot la biserica unde merg eu. Ce credeti? Si acesta are ordin de transfer la o alta bisericuta uitata de lume.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #443 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:29 »
Si colac peste pupaza, nici motorul masinii mele nu mai vrea sa fie cuminte: face zgomot dubios, troncane... Am vorbit cu mecanicul care se ocupa de masina mea. O sa faca dumnealui o  verificare tehnica a masinii in cursul zilei de vineri, saptamana aceasta, binenteles...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #444 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:32 »
Sunt epuizata, am incept ziua stand la cozi. La coada la CEC, la oficiul postal, la fizioterapie, la registratura si arhiva Tribunalului Bucuresti, apoi la supermarket...

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #445 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:36 »
.......  stand la cozi. La coada la CEC, la oficiul postal, la fizioterapie, la registratura si arhiva Tribunalului Bucuresti, apoi la supermarket...

te inteleg, @luciamanta.. eu as fi si foarte nervoasa si frustrata, nu doar epuizata, dupa o astfel de zi >:(

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #446 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:38 »
ziua mea a fost dura azi.. ma izbesc de lucruri pe care nu le-as vrea asa in viata mea profesionala.. dar ca o gheisha, zambesc si tac..

iar acum ma intreb.. merita sa fiu gheisa? :-\

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #447 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:40 »
Stii cand merita, pe_jumate? Atunci cand iti atingi scopul propus!!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #448 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 21:43 »
@luciamanta: am sa ma gandesc la ce imi spui, lucia... :)

adria

• Vizitator
« Răspuns #449 : Miercuri, 14 Iulie 2010, 22:07 »
lucia, nu te mai stresa, ia lucrurile mai potolit
astea sunt nimicuri, altele sunt adevaratele necazuri