Grozav imi plac magazinele, pietele, bazarurile, buticurile, tarabutele, supermarketurile, magazinele cu 12 lei orice, oriunde se poate cumpara ceva, alege, proba, lua acasa si purta a doua zi la serviciu... Azi am fost in largul meu din acest punct de vedere, insa ce m-a mirat cel mai mult, a fost faptul ca un barbat in jur de 40 ani, brunet, bine facut, m-a urmarit in timp ca imi alegeam nectarinele, rosiile, iar apoi mi-a oferit cate o punga desfacuta gata pentru fiecare sortiment ales... Mai apoi, am crezut ca am inchieiat cu legumele si fructele, am achitat ce am cumparat si am plecat. A plecat si barbatul respectiv. Dar, uitasem sa cumpar mere. M-am reintors la aprozar, m-am dus spre locul unde erau depozitate merele si un alt barbat incepe sa aleaga de zor mere si mi le ofera. Si atunci mi-am pus intrebarea: azi chiar sunt o neajutorata si inspir mila celor din jur ori am intalnit doi barbati amabili, manierati? Oricare ar fi raspunsul, cert este ca azi m-am simtit bine, bagata in seama.