Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574628 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
Răspuns: Cum te simti acum?
« Răspuns #420 : Marți, 29 Iunie 2010, 22:35 »
cum ma simt acum?! m-au piscat tantarii rau de tot in herastrau... apoi la tv am vazut inundatiile de la dorohoi; in timp ce ma scarpin tastez gandesc, ii aud pe-astia cum se cearta pe toate posturile. care mai de care vrea sa salveze tara si raul de base si camarilla lui nu-i lasa. sunt plina de optimism totusi! am vazut astazi in ziar ca in canada vor mult mai multi imigranti ca pana acum. daca visul spaniol s-a terminat, sa continue visul canadian atunci!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #421 : Miercuri, 30 Iunie 2010, 10:50 »
emotionata, nerabdatoare, cu gandul departe...... ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #422 : Miercuri, 30 Iunie 2010, 14:01 »
Te felicit, Awana, pentru decizia ta de a pleca in excursie. Drum bun, sa vii cu bine si sa te distrezi de minune!

adria

• Vizitator
« Răspuns #423 : Miercuri, 30 Iunie 2010, 22:55 »
ma simt excelent acum
l-am vazut pe banderas, trimis de ayouni
mi s-a schimbat starea de spirit

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #424 : Joi, 01 Iulie 2010, 22:12 »
hey you, saturnian boy, cum adica la fel? mie mi s-a parut ca ai fi un baiat plin de sensibilitate, confirm ce a zis adria mai devreme. 

Pai cam asta incercam sa spun eu @Ayouni: ceilalti ma considera plin de sensibilitate, numai ca mie nu mi se pare ca sunt asa. Oare cum o fi? ;)

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #425 : Joi, 01 Iulie 2010, 22:51 »
    Astazi sint fericita ca mi-a inflorit trandafirul japonez, are patru flori mari si infoiate si vreo treizeci de bobocei. Ma va rasfata cu flori toata vara. In acelasi timp sint necajita ca mi-au disparut patru plante mari de pe holul blocului: doi ficusi, un fel de palmier inalt de doi metri si una care cred ca se numeste colocazia, cu frunze mari sub forma de inima. Ce oameni nenorociti! nu poti sa-ti amenajezi si sa-ti infrumusetezi un loc al tau, ca te fura.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #426 : Vineri, 02 Iulie 2010, 00:17 »
    Astazi sint fericita ca mi-a inflorit trandafirul japonez, are patru flori mari si infoiate si vreo treizeci de bobocei. Ma va rasfata cu flori toata vara. In acelasi timp sint necajita ca mi-au disparut patru plante mari de pe holul blocului: doi ficusi, un fel de palmier inalt de doi metri si una care cred ca se numeste colocazia, cu frunze mari sub forma de inima. Ce oameni nenorociti! nu poti sa-ti amenajezi si sa-ti infrumusetezi un loc al tau, ca te fura.

interesanta postare, eugenia, din doua puncte de vedere.  vorbesti de fericirea ta care provine dintr-un lucru simplu si frumos, ti-a inflorit trandafirul japonez! un motiv minunat de a fi fericit! a doua parte poarta un mesaj de tristete cauzata de oameni din jurul tau...

mesajul tau intreg m-a dus cu gandul la colegii mei din bangalore, avem remote colleagues (colegi de departe) cu care lucram in mod permanent, din toate tarile.  printre ei, sunt si cei din india.  care sunt deosebiti, in sensul ca sunt asa de blanzi, asa de politicosi, asa de draguti, foarte respectuosi, ca nu poti sa fii dur/a cu ei chiar de-ai vrea.  sunt persoane carora nu le place confruntarea, nu le place sa se certe, au totdeauna un zambet pe buze si poti sa simti zambetul lor si cand vorbesti la telefon cu ei.  cunosc indieni de foarte multi ani si i-am cunoscut in diverse imprejurari si toti sunt la fel de blanzi si cumsecade. am cunoscut si hindusi, si sikhs, si musulmani si crestini: ei nu stiu ce inseamna invidia; isi accepta saracia fara sa fie invidiosi pe cei care au o situatie economica mai buna.  te ajuta cu tot ce le sta in putere; nu se bucura daca unui semen de-al lor li se intampla ceva rau; nici macar nu ar fi in stare sa provoace asa ceva.  citind cele scrise de tine, si gandindu-ma la ceva ce am aflat in seara asta, s-ar zice ca la noi nu e deloc ca la ei. de ce nu putem sa fim si noi mai buni unii cu ceilalti, mai blanzi?! de ce este asa de greu?!
P.S. nu am uitat de mandalas, nu...  ;)

"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
« Răspuns #427 : Vineri, 02 Iulie 2010, 23:32 »
Ma gandesc sa emigrez in India  :)

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #428 : Vineri, 02 Iulie 2010, 23:33 »

Subscriu!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #429 : Vineri, 02 Iulie 2010, 23:50 »

Eu mă gîndesc să emigrez de pe Terra. Dar deocamdată n-am unde :)

adria

• Vizitator
« Răspuns #430 : Duminică, 04 Iulie 2010, 19:46 »
cam plina
saturniene, tu esti de vina cu clatitele alea ale tale
mi-ai facut pofta si astazi am facut si eu
daca doar le-as fi facut era o treaba,  dar am si mancat
o groaza!!!!
apropo, tu ai facut?

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #431 : Duminică, 04 Iulie 2010, 20:20 »
 :D :D

Eu o sa le fac mai tirziu, mai pe racoare adria. In loc de masa de seara ;D Mai am un piculet de treaba acum :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #432 : Luni, 05 Iulie 2010, 22:13 »
Grozav imi plac magazinele, pietele, bazarurile, buticurile, tarabutele, supermarketurile, magazinele cu 12 lei orice, oriunde se poate cumpara ceva, alege, proba, lua acasa si purta a doua zi la serviciu... Azi am fost in largul meu din acest punct de vedere, insa ce m-a mirat cel mai mult, a fost faptul ca un barbat in jur de 40 ani, brunet, bine facut, m-a urmarit in timp ca imi alegeam nectarinele, rosiile, iar apoi mi-a oferit cate o punga desfacuta gata pentru fiecare sortiment ales... Mai apoi, am crezut ca am inchieiat cu legumele si fructele, am achitat ce am cumparat si am plecat. A plecat si barbatul respectiv. Dar, uitasem sa cumpar mere. M-am reintors la aprozar, m-am dus spre locul unde erau depozitate merele si un alt barbat incepe sa aleaga de zor mere si mi le ofera. Si atunci mi-am pus intrebarea: azi chiar sunt o neajutorata si inspir mila celor din jur ori am intalnit doi barbati amabili, manierati? Oricare ar fi raspunsul, cert este ca azi m-am simtit bine, bagata in seama.

Offline licya

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Think outside the box
« Răspuns #433 : Luni, 05 Iulie 2010, 22:38 »
...obosita dupa un weekend pe drumuri,
...incantata si totodata uimita  ca am intrat intr-un grup a carui membrii sunt mai mult decat primitori,
...si cu gandul la o felie rece de pepene rosu

@luciamanta: e clar ca erau doi barbati amabili acolo! nici nu inteleg de ce ai luat in calcul prima varianta. Important e ca pana la urma, daca tragi o linie la sfarsitul zilei poti spune ca te-ai simtit bine. asta conteaza. tine-o tot asa :)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #434 : Luni, 05 Iulie 2010, 22:59 »
Licya, imi place ca esti comunicativa, ai idei f.bune, esti pe faza, cum s-ar spune...