vai de mine,
rokos, eu nu vorbeam de pastile din cutiutele de pe raftul farmaciilor. alea nu recomand, nici nu le agreez.
Io ziceam de pastile de înțelepciune - din alea care își iau substanța activă din lecțiile de viață.
Amintirile sunt in tine, deci oriunde te-ai duce, ele nu vor dispărea. Să fugi de ele e o amăgire. Să stai în calea lor, fie și a celor care te aruncă în suferință - cam asta e terapia intensivă. Ca să poți încheia si sa îți dai seama cum mergi mai departe, fără să fugi.
nu stiu la ce s-a gandit
dauina (pentru care am doar zambete si un

)- s-o fi gândit că dacă ești pe aici ești mai aproape de vindecare, ori s-o fi gândit ca mai ai putin si faci 50 de postări si poti vedea ce se întamplă prin grupul SC București, unde poti sa găsești oportunități sa fii preocupat si de altceva

ce spui tu de femei puternice se potrivește mai mult femeilor dure, în opinia mea.
Simonne welcome in clubul pasionatilor de sală. dacă sala ta e tot aerobică, te invit să nu ma lasi singură pe
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1548.msg100155.html#new 
Si, da, ai si tu dreptate, orice acord e mai bun decât un dezacord
Fetele, din calendar sau din afara lui, hai că m-ați înveselit cu pastilele voastre colorate si înțelepte