Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1676/1679) > >>

Pantolila:
Ahoi la toata lumea, ma simt perfect!! Azi am dat iama in capsuni ..la propriu si am atata energie, incat ma apuc sa scriu pe aici pe forum. Afara e frig si e innorat..hi hi hi, numai bine de compus texte, in lipsa de bani si de facut norma la copii...nu de alta, dar am indeplinit-o!!..keep in touch prin zona!!

GabrielStanescu:
Observ ca sunteti firavi asa cum eram si eu dupa iarna, sunt diverse lipsuri acumulte prin care organismul trece, va pot da un sfat pe care il urmez de cativa ani, dupa iarna e bine sa dati o mana de ajutor organismului si o puteti face astfel.  Mergand la plafar si cumparanti capsule cu drojdie de bere ,care contine tot complexul de vitamine B, ajuta la concentrare, e bun pentru unghii, la par, dispare starea de axietate, scade predispozitie  la stres. Toate acestea se intampla pentru ca avand carente de vitamine si minerale, ne trezim ca suntem  abaturi si nu stim de la ce. Si daca mai luam si niste laptisor de matca tot capsule ne ajuta imunitatea si ne intarim putin fortele, cat sa facem fata  unui nou an.   

Louie:
Multumim pentru sfaturi Gabriel  :)
Capsule cu drojdie de bere si capsule cu laptisor de matca. Am retinut. Maine ma duc sa cumpar.
Nu de alta dar...m-am ferit toata iarna de raceala si acum am dat-o in bara. Tusesc rau de tot si mi-e teama ca asta e doar inceputul. Macar nu am febra.

wonderland:
Hei, sanatate, Louie! Uracioase virozele de anul asta. Sa scapi repede!
O sa caut si eu capsulele recomandate de Gabriel.

Pantolila, ce nume interesant. Asteptam texte cu aroma de capsune.  :thumbup:

Pantolila:
Hi hi hi ..pantolila are si o legenda..a mica a mea, cand a inceput sa vorbeasca, a stalcit in mod surprinzator doua cuvinte..ochelari si pantaloni. La doi ani, se plimba iarna pe bulevard, cu ochelarii de soare pe nas..adica cu okolila..  *|* ...pantalonii cu rima adecvata, au ajuns ...pantolila..si, pentru ca era un deliciu cum le pronunta, mi-am promis ca daca voi construi ceva ce sa ramana, cumva ma voi lega de aceste adorabile amintiri. Si asa..okolila deja e pe lista...iar pantolila..mi-a ramas inca de rezerva.. :love:, dar..nu e timpul pierdut sa-l lansez pe piata..poate ma apuc sa croiesc niste pantaloni :help:.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă