Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1675/1679) > >>

costi31:
Desi dupa Noiembrie , este greu sa mai zica cineva ...ceva  Hai si voi in lumea reala si rea , hai sa.i spunem Diavolui ca Nu Ne Pasa de El ! Ma simt tare , si sunt  STRONG , orice mi.ai da.... :bully:   :strong:

noiembrie:
Sunt incantata sa simt prezenta,chiar si pentru cateva clipe, a celor mai vechi.Cand ai trait in Singles Camp,nu poti pleca de tot.
E o oaza in plin desert,te intorci sa iei o gura de oxigen,sa te odihnesti,sa iei o pauza din vacarm,sa simti toleranta,atmosfera minunata.
Multi suntem nostalgici dupa Sibiel,energiile noastre si ale locului reunite,inceputul,prima iubire...

Dar nu ,si ultima !Dragilor,cand viata va copleseste,exista un nou inceput,exista Singles Camp...

Leia:
Citind pe la începutul lui Martie ce se scrisese despre raceala, gândeam ca veți fi fiind din aceeași localitate.. Dar nici vorba! Sper ca acum sunteți sănătoase, chiar dacă la mine, la Iasi, sunt doar 2 grade și am răcit eu... Dar sa ma laud și eu cu ce am descoperit excelent pentru tuse: Coughend.
Sper ca la voi a venit deja primăvara și au înflorit magnoliile...

wonderland:
Leia, sper ca ti-a trecut raceala!  :strong:

Ma simt insomniaca! Desi corect ar fi sa spun ca ma simt defazata, daca ma gandesc la ce ora am adormit.  :crazy2:

wonderland:
Sa zic, sa nu zic? parca iar is racita. De fapt parca am ramas asa, cu o stare permanenta de semi-raceala.  :knuppel2:
In rest ma simt odihnita. Mare lucru!  :strong:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă