Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
wonderland:
intrigata!
Observ ca actiunile din luna decembrie au foarte putine, spre deloc, postari cu impresii la final actiune. Sper ca nu e asta...noua tendinta. :(
E drept ca timpul zboara, dar un rand-doua, acolo, la categoria "Feedback..." sunt oricand binevenite. Mai bine mai tarziu, decat niciodata se potriveste perfect in aceasta situatie ;)
cornelina:
Alis,
Stii cum zic batranii?! :)
"Pe vremea mea....."
No asa si acum. :food:
La inceputurile iesirilor mele cu SC-ul, se postau feed-back-uri faine. Cu sau fara poze. Pentru ca cei noi intrati sa isi faca o idee daca se pliaza pe eveniment.
Se schimba oamenii?!
Eu una voi posta feed-back de la fiecare eveniment.
Ca e de bine sau mai putin bine (cea din urma optiune cu sanse reduse, pentru cine ma cunoaste).
Salutari la toata lumea!
Mai veche sau mai noua.
Sunny:
Buna dimineata,
Hmm, buna intrebarea! Habar n-am cum ma simt! La mine, cel mai mult este despre "a face" mai putin despre "a fi" sau "a simti". Oare asta face din mine o nesimtitoare? Ca sa n-o zic p'aia dreapta (nesimtita oO ). Astazi chiar am sa ma gandesc la asta, am sa ma intreb cum ma simt si vad ce iese. O zi minunata sa avem! :bow:
wonderland:
Cornelina, te imbrățișez și mă înveselesc. :kissing: Nu știu ce-ai vrut sa zici cu bătrânii. :whistle:
Măi, se schimbă oamenii, la propriu, în SCT, dar noi tot sperăm că se preiau spiritul si bunele obiceiuri.
Sunny facem o excepție pentru tine... Tu poți să ne spui ce faci și cum te face asta să te simți. :) :magic:
Na, mă simt pusă pe șotii. Dar și puțin îngrijorată, că parcă iar vrea să mă întoarcă răceala. :tickedoff:
Sunny:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 30 Ianuarie 2019, 05:32 ---Cornelina, te imbrățișez și mă înveselesc. :kissing: Nu știu ce-ai vrut sa zici cu bătrânii. :whistle:
Măi, se schimbă oamenii, la propriu, în SCT, dar noi tot sperăm că se preiau spiritul si bunele obiceiuri.
Sunny facem o excepție pentru tine... Tu poți să ne spui ce faci și cum te face asta să te simți. :) :magic:
Na, mă simt pusă pe șotii. Dar și puțin îngrijorată, că parcă iar vrea să mă întoarcă răceala. :tickedoff:
--- Terminare citat ---
:( Wonderland, pai e frumos? pentru unii imbratisari si pentru altii exceptii? :whistle:
:flori: cum e cu raceala aia?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă