Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1673/1679) > >>

wonderland:
intrigata!
Observ ca actiunile din luna decembrie au foarte putine, spre deloc, postari cu impresii la final actiune. Sper ca nu e asta...noua tendinta.  :(
E drept ca timpul zboara, dar un rand-doua, acolo,  la categoria "Feedback..."  sunt  oricand binevenite. Mai bine mai tarziu, decat niciodata se potriveste perfect in aceasta situatie ;)

cornelina:
Alis,

Stii cum zic batranii?! :)
"Pe vremea mea....."

No asa si acum.  :food:

La inceputurile iesirilor mele cu SC-ul, se postau feed-back-uri faine. Cu sau fara poze. Pentru ca cei noi intrati sa isi faca o idee daca se pliaza pe eveniment.

Se schimba oamenii?!

Eu una voi posta feed-back de la fiecare eveniment.
Ca e de bine sau mai putin bine (cea din urma optiune cu sanse reduse, pentru cine ma cunoaste).

Salutari la toata lumea!
Mai veche sau mai noua.

Sunny:
Buna dimineata,

Hmm, buna intrebarea! Habar n-am cum ma simt! La mine, cel mai mult este despre "a face" mai putin despre "a fi" sau "a simti". Oare asta face din mine o nesimtitoare? Ca sa n-o zic p'aia dreapta (nesimtita  oO ). Astazi chiar am sa ma gandesc la asta, am sa ma intreb cum ma simt si vad ce iese. O zi minunata sa avem!  :bow:

wonderland:
Cornelina, te imbrățișez și mă  înveselesc. :kissing: Nu știu ce-ai vrut sa zici cu bătrânii.  :whistle:
Măi, se schimbă oamenii, la propriu, în SCT, dar noi tot sperăm că se preiau spiritul si bunele obiceiuri.

Sunny facem o excepție pentru tine... Tu poți să ne spui ce faci și cum te face asta să te simți. :)  :magic:
Na, mă simt pusă pe șotii. Dar și puțin îngrijorată, că parcă iar vrea să mă întoarcă răceala.  :tickedoff:

Sunny:

--- Citat din: wonderland din Miercuri, 30 Ianuarie 2019, 05:32 ---Cornelina, te imbrățișez și mă  înveselesc. :kissing: Nu știu ce-ai vrut sa zici cu bătrânii.  :whistle:
Măi, se schimbă oamenii, la propriu, în SCT, dar noi tot sperăm că se preiau spiritul si bunele obiceiuri.

Sunny facem o excepție pentru tine... Tu poți să ne spui ce faci și cum te face asta să te simți. :)  :magic:
Na, mă simt pusă pe șotii. Dar și puțin îngrijorată, că parcă iar vrea să mă întoarcă răceala.  :tickedoff:

--- Terminare citat ---

:( Wonderland, pai e frumos? pentru unii imbratisari si pentru altii exceptii?    :whistle:
 :flori: cum e cu raceala aia?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă