Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1672/1680) > >>

wonderland:
Ai vazut, Louie? Dorinta ti-a fost indeplinita. S-au lansat, in mare parte, actiunile interne. Avem si lista primita pe email.  :strong: :applause:

Eu ma simt racita ca-n prima zi, care a fost dinainte de Craciun. Bine, nu mai tusesc, dar nu mai termin cu suflatul nasului. Mai nou, nu mai aud. Si nici nu mai dorm noaptea! Deci, ma simt enervata de raceala si de ritmul somn-veghe aiuristic! :(( :tickedoff: :box:

Louie:
Am vazut wonderland!  :thumbup:
M-am inscris si deja am platit si avansul pentru excursia de la Poiana Narciselor  :dance:
Si mai am in vedere vreo doua  :)
A! Si ca sa nu fiu  :offtopic: :) acum sunt foarte bucuroasa!

Da, stiu cum este cu raceala asta. Am trecut si eu prin asa ceva, probabil o faza ceva mai usoara pentru ca spre deosebire de tine eu nu am avut probleme cu auzul. Dar nici nu am luat Augumentin. Problema cu auzul poate fi un efect advers de la medicament. Cunosc persoane care au luat Augumentin pentru ceva anume si s-au trezit cu dureri de urechi din cauza lui (explicatie data de medici)
Eu am tusit foarte foarte foarte rau, am luat tot felul de siropuri dar cel mai bun a fost Grin Tuss, dupa 4 lingurite imi injumatatise tusea, iar nasul l-am rezolvat cu Rinofug :)

Sanatate! Te pup!  :kissing:

noiembrie:
Zilele sunt geroase,mi-aud pasii scartaind prin omat si calc cu grija,privind spre crengile inghetate.
E miezul iernii si totusi aud triluri de pasari ce altadata vesteau primavara.
Poate au ramas la noi peste iarna,ca si lebedele de la mare,poate anotimpurile se schimba si ele stiu,
ce multe stiu ele...

E o lume atat de diversa si noi o cunoastem atat de putin,si noi suntem atat de diferiti !
Am simtit asta si in excursiile noastre ,de aceea ele au asa mult farmec,ne ofera nou si cunoastere,
ne testeaza toleranta,ne elibereaza.

Din cand in cand ne mai adunam aici pe forum sa impartasim de-ale noastre,fiecare cu ideile si simtirile lui,
nu judecam si nu dam sfaturi,doar daruim unii,altora ,o clipa din timpul nostru.

noiembrie:
Si dupa atata amar de iarna,am ajuns in tinutul ghetii ...Va amintiti de "Craiasa zapezii",cand totul se transforma in gheata,
cam asa e tabloul ce se asterne afara.
Doar afara...in casele noastre e cald si bine,in unele arde focul si trosnesc lemnele,muzica e lina si placuta,gandul zboara catre primavara.

Hai,spargeti gheata de pe aici,incalziti forumul cu gandurile voastre,aranjati intalniri de grup si de suflete !

wonderland:
Nu mor caii când vor câinii!
Prima zi, de mai bine de o lună, în care ma simt...aproape bine!
Ups - tocmai m-am făcut iapă?  ;D

Proverbul, tangential, se potriveste si la mesajul lasat de noiembrie. Forumul supravietuieste si tacerii, dar asta nu inseamnă ca nu sperăm în continuare la o animatie mai...constantă.

Hai, zi cu semne de saptămână ușoară!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă