Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1628/1680) > >>

wonderland:
Afectata. Deja delirez de la caldura si disconfortul dat de lipsa apei. Ma gandesc sa ma fac sefa de scara, administrator de bloc, ori macar instalator :strong: :tickedoff: :faint:

wonderland:
Bucuroasa ca a venit apa. A fost o avarie la doua scari de bloc mai incolo.  :dance:
Uite asa, in momente din astea,  avem ocazia sa  re-valorizam lucrurile care ni se par ca fiind firesti.

Lasasem dopul pus si  robinetul deschis la cada, pentru orice eventualitate. Am auzit la un moment dat apa, m-am dus si cand am vazut apa mi s-a parut atat de frumoasa, translucida si clipocinda. M-am bucurat de parca umblasem toata ziua prin desert si am dat de o oaza.

wonderland:
I-auzi, tot eu am intrat ultima oara pe aici?
Ocazie sa completez ca si cu 2 zile inainte de Anul Nou am avut aceeasi problema cu apa. :)

dar intrasem sa zic cum ma simt acum:

Vesela ca fulguie!  *|*

noiembrie:
Buna dimineata !
Nu ma lasa sufletul sa te vad singura pe aici.
Daca la Iasi fulguie,la noi deja s-a asternut un strat subtire de nea,pe masini, pe acoperisuri.
Crengile goale ale pomilor se apleaca cu umilinta si cite un caine fugar alearga pe strazi.
Pare mohorat si trist...
Problemele tale cu apa ar trebui sa-ti dea de gandit,sa-ti schimbi locul,sti",schimbi locul,schimbi norocul".

Te imbratisez cu drag !

wonderland:
Daca o tine tot asa, o sa avem si noi un strat, fie si subtire, de nea.
Acum sunt fulgi din aia, ca fluturii.

Cat despre apa...cred ca trebuie sa mobilizez vecinii pentru o investitie in separare de coloana.

O zi in care sa te simti senina, desi cred ca e starea ta naturala, si bucuroasa din banuite sau nebanuite, asteptatea sau neasteptate motive !

Uau, acum ninge de-a binelea!
Doamne, ma simt asa incantata!!!! Iubesc ninsoarea, clar!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă