Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
cartex:
Da, Almi_Gabi , viscolul si zapada au venit in forta parca sa compenseze absenta lor de pana acum. Cu mare greutate am ajuns la munca si nu stiu cum ma intorc (fac naveta) , caci E85 ul s-a inchis pana la Adjud , dar .... eu mi-s optimista :). Ma simt bine si datorita faptului ca e zapada iar :yeah:...si pentru ca sunt inca sub imperiul petrecerii de Revelion (multumim Gigi, Samiza ...mi-a adus aminte de starea de bine de la primul Revelion petrecut cu voi :flori:)... Si cum sa nu ma simt bine cand urmeaza schi-ul , Carnavalul, iar petrecere si tot asa ..
.Aaaaaa, am uitat de munca .... dar se face cu mult drag si munca ( pe care mi-o iubesc , oricum :smitten:) cand ai atat de multe planuri in fata si oameni faini pe care sa-i revezi
almi_gabi:
Cartex, sper ca ai ajuns cu bine si esti in siguranta. :)
cartex:
Almi_Gabi , multumesc de grija, am ajuns cu bine...circulam singura pe o sosea sub cod rosu, dar Ingerasul meu a avut grija de mine ca de atatea ori si-i sunt atat de recunoscatoare :smitten:
On topic: o duminica placuta in care simti din nou ca poti fi copil...zapada afara creste si tot creste, abia astept sa ies si sa o simt sub picioare cum scartaie; in care , asa cum zicea si Wonderland, ma simt foaaaarte vie si toate lucrurile bune asteapta sa dea navala ...ca si zapada de afara ( care nu se mai opreste totusi ??? ) si ...oare , o sa pot scoate masina din zapada :( ?!!! ....siiiiii, oare, nu opreste circulatia??? ;D
Dar....iuuuuuuubesc zapada si iarna oricum si sa ne bucuram , deci *|*
O duminica linistita si calda sa aveti!
Matias Camelia:
Ma simt obosita, am reusit cu mare greutate sa termin la timp pregatirile de Paste, am prea putin timp liber. Macar daca faceam cine stie ce pregatiri, dar totul la minim. Desigur, ceva maioneza, pentru salata de cartofi, vinete si oua umplute. De 2 ori pe an, merge!
Acum e frig tare afara, deci totul merge spre bine! :)
O saptamana usoara sa avem cu totii!
wonderland:
Nespalata. :slap: :( :tickedoff:
S-a oprit apa de azi noapte, tocmai am aflat ca nu e de competenta institutiei responsabile cu circuitul apei prin conducte, deci sigur e o avarie prin bloc. Sper ca se ocupa cineva de ea, azi. :-\ :knuppel2:
Offfff. Oare sa ma pregatesc sa urmez modelul dragalasului?
! No longer available
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă