Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
acbard:
Felicitari ! Felicitari Gigi si Samiza ! Felicitari si parintilor ! :thumbup: :dance:
elenuca:
upss!
e cineva pe-aproape ca sa-mi spuna ca daca inchid acum, maine voi gasi site-ul,la locul lui?
formidabil!toata ziua m-am plimbat prin topicuri, e atata optimism,incurajare,poezie, filosofie,buna dispozitie, bancuri ,stiri ,culori............formidabil!!!!!!!!ma intreb cum este oare intr-o excursie, daca pe forum este asa(cum inserez un emoticon, ca nu-mi iese ?)ce rau imi pare ca nu pot sa merg la Bran (emoticon)
multumesc ca v-am descoperit si am petrecut o zi frumoasa!
intrebare-excursiile, grupurile,sunt costituite in functie de varsta?eu ac opta la grupa >50
salutari tuturor
PGabriela:
Felicitari bunicilor si parintilor :flori:
Ce bunici de nota 10 si-a ales nepotelul! :) Bravo lui :) sa fie sanatos si voinic, numai bucurii sa aveti impreuna!
PGabriela:
"ma intreb cum este oare intr-o excursie, daca pe forum este asa"
Elenuca raspunsul meu pt intrebarea ta - NU STA DELOC PE GANDURI !!! nu te indoi nici macar o secunda - am intalnit oameni extraordinari, ma bucur ca am avut sansa sa-i intalnesc si pe viitor voi cunoaste si mai multi oameni din grupul celor singuri.
Anul acesta am avut a doua vacanta petrecuta cu unii din grup si ambele au fost super super super.
Tania55:
"sunt din nou Gigi Cindea, copilul plin de exuberanta, voiosie si bucurie. Ca am trecut acest prag al vietii - cel de bunic - intinerit, superoptimist si plin de speranta."
Ma bucur pentru starea pe care o ai acum ...... maine, poimaine vor veni si alte stari pe care nu le-ai mai trait pana acum, minunate ........ ma bucur mult pentru tine :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă