Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
noiembrie:
Doresc noului locuitor al Terrei sa aiba toate drumurile deschise si pline de lumina...iar familiei sanatate, putere nemasurata si aceeasi frumusete sufleteasca
multe decenii de acum incolo...!A stiut micutul sa aleaga parintii si bunicii !!
frezya:
Pe tine, Gigi,te felicit ca ai devenit bunic ,iar pe Samiza o felicit ca are un nepot.Ai inteles nuanta,nu? :)
admin:
Gabitza, Aprilie, Noiembrie, Soryna, Frezya, va multumesc pentru cuvinte. Frumoase si imi fac tare bine... :) Asa cum mi-a facut tot acest Singles Camp. Care m-a readus acolo de unde plecasem prin nouasdoi'. Ar trebui sa va multumesc, sa va rasplatesc intr-un fel - dar nu stiu cum as putea-o face - ca sunt din nou Gigi Cindea, copilul plin de exuberanta, voiosie si bucurie. Ca am trecut acest prag al vietii - cel de bunic - intinerit, superoptimist si plin de speranta. Ca mi-ati dat posibilitatea sa fiu util, sa arat ce pot...Ar trebui sa scriu sau sa va spun mult mai multe, dar aici mi-e teama de cuvinte si singurele pe care le gasesc sunt: "Va multumesc!!!!" :flori:
dauina:
LIKE!!!!!
kike:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 19 Octombrie 2013, 07:30 --- "Va multumesc!!!!" :flori:
--- Terminare citat ---
:blush:Si noi :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă