Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1278/1680) > >>

cocolino:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:01 ---multumesc pentru sfat, esti un adevarat! problema cu crema de galbenele e ca pateaza si nici nu este cea mai buna solutie. cred ca din acest punct ar trebui sa ne mutam pe topicul cu sexualitatea.  acolo, se spune, nu trebuie sa ne mai ascundem dupa degete si putem sa renuntam la ipocrizii si aere de mam'zelle nitouche. va astept pe toti si toate acolo. :)

--- Terminare citat ---

3 x bingo!!! :)) finaly cinva care stie ca drumul de la Craiova la Timisoara nu tece prin Iasi :))

Matei:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:08 ---3 x bingo!!! :)) finaly cinva care stie ca drumul de la Craiova la Timisoara nu tece prin Iasi :))

--- Terminare citat ---

fiule, anii n-au trecut in zadar, mai stim si noi cate ceva astia trecuti de prima si-a doua tinerete. (sa nu cumva sa-mi spui tati ca nu recunosc nimic) ;D

dauina:
...grozav :idiot2: :tickedoff:; ca dupa o sedinta de bloc......cine zicea ca a fost la farmacie azi?!

Caroline:
Inspirata!  ::) Mi-am terminat o parte din lucru, continui maine...  :angel:

Matei:

--- Citat din: dauina din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:12 ---...grozav :idiot2: :tickedoff:; ca dupa o sedinta de bloc......cine zicea ca a fost la farmacie azi?!

--- Terminare citat ---

ce se intampla acolo la voi in bucuresti? acum vreo jumatate de ora m-a sunat o amica sa-mi spuna ca a trait un cosmar la sedinta de bloc din seara asta; (te pomenesti ca locuiti in acelasi bloc!); acum cateva zile Mari_a povestea ceva la fel de teribil. e vremea sedintelor? de ce sunt oamenii asa de violenti acolo si nu reusesc sa se puna de acord? eu cunosc multe persoane care stau la bloc in ploiesti dar nu am auzit de astfel de horror stories.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă