Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
cocolino:
Farmacie ... eu sa traitzi :))
cocolino:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:11 ---fiule, anii n-au trecut in zadar, mai stim si noi cate ceva astia trecuti de prima si-a doua tinerete. (sa nu cumva sa-mi spui tati ca nu recunosc nimic) ;D
--- Terminare citat ---
Sa iti zic nenea atunci ?? :)) glumesc. Sunt constient ca fiecare are de invatat cate ceva de la fiecare :) eu am zis ca totusi, e frumos sa stau sa vad in ce tema se discuta in zona :).
Nu de alta, dar daca se prind prea multi fluturi in zona imi iau plasa si ma duc pe campiile patriei.
In plus, sunt putin prin partile esentiale inginer, nu imi place sa cunsum mai multe resursee decat trebuie ...
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:05 ---micaela draga noastra, ai dreptate. la fel ca intotdeauna. sarutam dreapta, frumoasa domnita cu parfum de liliac, cu multa smerenie, al vostru prea umil si neinsemnat supus :worship:
--- Terminare citat ---
de ce am eu impresia, de cate ori esti de acord sau suspect de gentil cu moi, ca te moquezi? ;D
--- Citat din: Matei din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:01 ---multumesc pentru sfat, esti un adevarat! problema cu crema de galbenele e ca pateaza si nici nu este cea mai buna solutie. cred ca din acest punct ar trebui sa ne mutam pe topicul cu sexualitatea. acolo, se spune, nu trebuie sa ne mai ascundem dupa degete si putem sa renuntam la ipocrizii si aere de mam'zelle nitouche. va astept pe toti si toate acolo. :)
--- Terminare citat ---
nush' ce faci toi, daca te ascunzi dupa Tom degetelu', da' eu chiar n-am fost nitouche ipocrizie. Nici prin cap nu-mi trecuse intelesul pe care l-ai dat tu. presteaza amfitrionic pe topicu' cu sex. daca ti-e dor de mine, ma gasesti in topicu' de spiritualitate. ;D
micaela:
obosita, dezamagita de (unii) oameni... Cred ca ce a constatat Matei e adevarat...noi, bucurestenii, suntem un soi ingrozitor...creca stresu' ne-a facut incapabili sa mai interactionam civilizat si corect...nush. nici nu vreau sa ma mai gandesc, azi.
si maine este o alta zi... :)
cocolino:
Saracul Murphy :) zambeste, maine poate fi mai rau :))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă