Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Doina:
Ca dupa o boacana...Am facut-o ! Ieri am tras usa dupa mine, fara sa detin cheile asupra-mi :slap: Am dormit in deplasare si se cunoaste, iar azi am schimbat usa contra cost exorbitant... :'(
Caroline:
--- Citat din: bitek din Vineri, 17 August 2012, 01:05 ---forrest gump - my mama always said[/url
--- Terminare citat ---
... dar mama uita mereu sa precizeze ca ciocolata poate fi si 90% cacao... :P
P.S. Doina, asta e unul din riscurile de a fi single. Daca stateai la parter, poate ca te costa mai putin un geam decat o usa.
Doina:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 17 August 2012, 17:22 ---
P.S. Doina, asta e unul din riscurile de a fi single. Daca stateai la parter, poate ca te costa mai putin un geam decat o usa.
--- Terminare citat ---
Caroline, un geam antiefractie, antiglont ar fi facut cit doua usi ! :2funny:
Mi-au trecut multe scenarii prin cap. De la chematul pompierilor, ascensiunea unui etaj, pina la coborirea pe coarda...Mi-am amintit cite ''usi si geamuri mai fac'' la vremea asta :2funny: si m-am calmat... |o
almi_gabi:
--- Citat din: Doina din Vineri, 17 August 2012, 16:41 ---Ca dupa o boacana...Am facut-o ! Ieri am tras usa dupa mine, fara sa detin cheile asupra-mi :slap: Am dormit in deplasare si se cunoaste, iar azi am schimbat usa contra cost exorbitant... :'(
--- Terminare citat ---
Bine ca ai reusit sa schimbi usa. Macar ai luat una care se inchide doar cu cheia si nu prin tragere ? :giggle:
Doina:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 17 August 2012, 20:56 ---Bine ca ai reusit sa schimbi usa. Macar ai luat una care se inchide doar cu cheia si nu prin tragere ? :giggle:
--- Terminare citat ---
Nu ! Ca n-a fost ''pe alese'' si nici in tihna. :) Dar mi-am propus sa nu mai activez din start piedica, ci s-o fac din cheie, pe dinafara. E de vazut cum voi reusi sa-mi controlez reflexele. :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă