Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1118/1680) > >>

Lili Zamfirescu:
dupa 7 zile de scos dracii din mine, azi mi-a fost bine. am fost la peles si manastirea sinaia (din nou- vizitez pelesul obsesiv-compulsiv, stiu pana si numele ghizilor). am mancat la terasa de la castel. am stat la masa cu un cuplu cam pe la 80-85 de ani. amandoi aranjati, eleganti, doamna avea niste bijuterii absolut splendide, montura masiva- amandoi plini de importanta. au fost foarte impresionati ca la final le-am multumit ca m-au acceptat la masa lor. atata energie imi iau de la peles, ca m-as muta cu cortu de alei, da cred ca-i ilegal. cica tot ce-i bun ori e ilegal, ori imoral ori ingrasa....ce tampenie!!!!

micaela:

--- Citat din: Doina din Vineri, 17 August 2012, 21:45 ---Nu ! Ca n-a fost ''pe alese'' si nici in tihna.  :) Dar mi-am propus sa nu mai activez din start piedica, ci s-o fac din cheie, pe dinafara. E de vazut cum voi reusi sa-mi controlez reflexele.  :-\

--- Terminare citat ---
cel mai bine e sa ai o cheie de rezerva la cineva de incredere: mama/tata, sora/frate, verisoara/verisor etc... intr-un alt loc, oricare ar fi el.

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Vineri, 17 August 2012, 21:55 ---dupa 7 zile de scos dracii din mine, azi mi-a fost bine. am fost la peles si manastirea sinaia (din nou- vizitez pelesul obsesiv-compulsiv, stiu pana si numele ghizilor). am mancat la terasa de la castel. am stat la masa cu un cuplu cam pe la 80-85 de ani. amandoi aranjati, eleganti, doamna avea niste bijuterii absolut splendide, montura masiva- amandoi plini de importanta. au fost foarte impresionati ca la final le-am multumit ca m-au acceptat la masa lor. atata energie imi iau de la peles, ca m-as muta cu cortu de alei, da cred ca-i ilegal. cica tot ce-i bun ori e ilegal, ori imoral ori ingrasa....ce tampenie!!!!

--- Terminare citat ---

ou sont les naiges d'antan...?
lumea acestor oameni eleganti e pe cale de disparitie. chiar si descendentii lor s-au "mitocanizat", fara voie, in deceniile comunismului care a a venit ca un tavalug peste toate...
poate o Mociornita sa mai pastreze ceva din distinctia acelor generatii. am fost surprinsa sa-l aud pe DD dand-o ca exemplu de doamna pe care ar vedea-o in politica, daca el "ar veni la putere". macar stie sa aprecieze calitatea... vorba Doinei, daca DD mai evolueaza putin, isi pierde electoratul.  :)

Caroline:

--- Citat din: micaela din Vineri, 17 August 2012, 22:16 ---lumea acestor oameni eleganti e pe cale de disparitie.

--- Terminare citat ---

Bufnitele nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi. Fostii mei socri fac parte din aceasta generatie... cu numele, pozitia sociala, tabourile originale de jde mii de euro, relatiile cu "casele mari" din Bucuresti, bijuteriile cu monturi, o casa opulenta si excursii in strainatate de pe vremea comunismului. Nu vrei sa traiesti cu ei... sunt mai ceva decat la emisiunea "Curat - murdar" in intimitate... si la propriu, si la figurat.

micaela:

--- Citat din: micaela din Vineri, 17 August 2012, 22:16 ---ou sont les naiges d'antan...?
lumea acestor oameni eleganti e pe cale de disparitie. chiar si descendentii lor s-au "mitocanizat", fara voie, in deceniile comunismului care a a venit ca un tavalug peste toate...
poate o Mociornita sa mai pastreze ceva din distinctia acelor generatii. am fost surprinsa sa-l aud pe DD dand-o ca exemplu de doamna pe care ar vedea-o in politica, daca el "ar veni la putere". macar stie sa aprecieze calitatea... vorba Doinei, daca DD mai evolueaza putin, isi pierde electoratul.  :)

--- Terminare citat ---
erata: neiges nu naiges

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă