Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1115/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: dauina din Joi, 16 August 2012, 22:28 ---m-am intors la "baza" ....cred ca d-asta sunt     :(

--- Terminare citat ---
pai ce, nu ti-e bine cu flota?  ;D

bit:

--- Citat din: dauina din Joi, 16 August 2012, 22:15 ---nu stiu...intr-un fel...... :help:
 :(

--- Terminare citat ---
Breeee, zambeste! Io nu zic cum zice cineva de pe-aici, ca exista riscul sa te procopsesti cu un admirator, adorator...ma rog, o belea pe cap; io-ti zic "zambeste ca maine va fi mai rau"  ;D

dauina:

--- Citat din: micaela din Joi, 16 August 2012, 22:29 ---pai ce, nu ti-e bine cu flota?  ;D

--- Terminare citat ---
acum nu mi-e bine cu nika...dar sper sa-mi treaca, caci maine am program de relax...manichiura, pedichiura, masaj si ...zumbaaaa *|*

micaela:

--- Citat din: dauina din Joi, 16 August 2012, 22:33 ---acum nu mi-e bine cu nika...dar sper sa-mi treaca, caci maine am program de relax...manichira, pedichiura, masaj si ...zumbaaaa *|*

--- Terminare citat ---

pai si pana maine stai cu flota inecata, ha?! e absolut interzis.

dauina:

--- Citat din: bitek din Joi, 16 August 2012, 22:31 ---Breeee, zambeste! Io nu zic cum zice cineva de pe-aici, ca exista riscul sa te procopsesti cu un admirator, adorator...ma rog, o belea pe cap; io-ti zic "zambeste ca maine va fi mai rau"  ;D

--- Terminare citat ---
ma autosugestionez mereu sa zambesc, dar .....la naiba, in dimineata asta nu mi-a iesit...deci, azi nu s-a lipit de mine nici o belea!!! :'(
poate maine.... ^-^

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă