Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1114/1680) > >>

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 16 August 2012, 21:47 ---Dupa ce-am servit masa de seara (popcorn facut la ceaun de subsemnatul si 2 buc. sonde de bere reeeece!) acum ascut Lady Antebellum si ma intrebam de ce ma simt minunat. Apoi mi-am dat seama: e cineva drag pe langa mine (ati vazut-o in poze  :) e-n vacanta si au lasat-o ai ei sa doarma la mine in seara asta  :yeah:)

--- Terminare citat ---
frumos, profitati la maxim!  :)

--- Citat din: Caroline din Joi, 16 August 2012, 21:51 ---"In jurul inimii, am strans gheata. Cum o s-o mai topesc?" - Could Mountains.

--- Terminare citat ---
iubind  ;)

--- Citat din: micaela din Joi, 16 August 2012, 21:59 ---ma simt aspiranta la un ceai de sunatoare cu tei. altfel ma cert cu fi-miu care in loc sa-si aminteasca importanta anului de rascruce in care se afla, pierde timpul pe calculator cu o nesfarsita inconstienta. :knuppel2:

--- Terminare citat ---
am inteles din postarile tale ca-i la varsta cu probleme...deci, nervi de fier sa ai, mica! si rezerve de ceai! :D

micaela:
a cam depasit varsta cu probleme (ea a ramas in firele mele albe), dar tot nu-i cu totul in realitate. inca mai alearga cu caii verzi. de-abia astept sa-l vad intrat la facultate, ca ma lasa nervele, cu tot cu sunatoare, magneziu si altele... :)

dauina:
nu stiu...intr-un fel...... :help:
 :(

micaela:

--- Citat din: dauina din Joi, 16 August 2012, 22:15 ---nu stiu...intr-un fel...... :help:
 :(

--- Terminare citat ---

Help? ceva corabii esuate? chemam salvamarii?  :)

dauina:

--- Citat din: micaela din Joi, 16 August 2012, 22:19 ---Help? ceva corabii esuate? chemam salvamarii?  :)

--- Terminare citat ---
m-am intors la "baza" ....cred ca d-asta sunt     :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă