Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1107/1680) > >>

steliana:

--- Citat din: bitek din Duminică, 12 August 2012, 11:36 ---Dap. Dar si pana adorm...numai io stiu.

--- Terminare citat ---

logic! din cauza turatiei motoarelor; odata decolate ...

Matei:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 12 August 2012, 13:06 ---Statistic vorbind, femeile viseaza de vreo 10 x mai mult decat barbatii... si in culori.  ::)
Lili, eu cam stiu a ce suna mesajul asta: ia-o de la zero... fara balast. Si sunt de acord cu asta, ca trebuie sa las balastul, da' inca nu prea stiu ce sa pun in loc. Data viitoare, las tot bagaju' si ma urc in masina aia, sa vad si eu odata, for God sake, incotro?!

--- Terminare citat ---

a fost o perioada cand mi s-a recomandat melatonina pentru ca nu puteam sa adorm; a fost perioada cand visam foarte mult, in culori, si erau niste vise foarte ciudate,foarte obositoare asa ca am renuntat destul de repede.

Doina:
A propos de vise repetitive. Visez, daca reusesc sa adorm (la mine n-a functionat excelent nici cu melatonina) ca uit acasa pasaportul si baniiiii (!!!) sub orice forma. Ma aflu acolo, dar...lefter Popescu !  :D Cum acces la abonament de servicii de concierge n-am si nici nu cred ca apuc sa-mi fac in aceasta viata  :2funny:, ma trezesc speriata, dezamagita, fleasca, in patul din care n-am plecat... :applause: Bine ca nu fac niciodata bagaje sofisticate...Dar niciodata, indiferent de destinatie !  :yeah:

Matei:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 12 August 2012, 13:06 ---Statistic vorbind, femeile viseaza de vreo 10 x mai mult decat barbatii... si in culori.  ::)
Lili, eu cam stiu a ce suna mesajul asta: ia-o de la zero... fara balast. Si sunt de acord cu asta, ca trebuie sa las balastul, da' inca nu prea stiu ce sa pun in loc. Data viitoare, las tot bagaju' si ma urc in masina aia, sa vad si eu odata, for God sake, incotro?!

--- Terminare citat ---

apropo de asta, citeam aseara o carte a lui paul arden,fost director de creatie la saatchi & saatchi, "gandeste fix pe dos", unde am dat peste mai multe chestii interesante. asa ca tu, in aceasta situatie ar trebui sa gandesti pe dos si sa sari! tu vorbeai pe-aici despre zona de confort, am vazut o poza de curand care avea un cerc mic pe care scria zona de confort, iar de jur imprejur, spatiul era intitulat "magic".  deci? se pare ca lucrurile interesante se intampla nu in zona de confort.

Lili Zamfirescu:

--- Terminare citat ---
Caroline, poate asta-i chestia: nu trebuie sa pui nimic. Nimic n-a fost gata pus de la inceput. Ai gasit ceva d'a gata vreodata (eu sincer nu)? Ai construit, ai daramat, ai lipit..samd. Viata de om. Daca te urci in masina, ma bag si eu. Numai ca te rog, daca vezi ca vreau sa ma intorc sa verific aragazu', da-mi un pumn in cap, ok?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă